נכתב במקור על ידי
Gama
דיברתי על זה בהרצאה האחרונה שלי , והחלטתי לחלוק את זה גם פה , אני בטוח שלחלק מכם זה יהיה GAME CHANGER כמו שאומרים , וחלק ישנאו את המאמר הזה , בכל מקרה כבר מזמן לא תרמתי לקהילה , אז הגיע הזמן , תופים..תהנו
איך לא להיות עצמך
אני שומע הרבה גורואים אומרים ללקוחות שלהם , אתה צריך להיות עצמך , אבל רק לשנות את X Y Z , הם אומרים את זה כי זה נוח , זה נשמע טוב , ולא מעיזים להגיד את האמת בפנים , אז שמעתם את זה פה פעם ראשונה:
להיות עצמך לא יביא אותך לתוצאות שאתה רוצה
כואב? , אולי.. אמיתי ? בטוח , בואו נודה בזה , כרגע אין בנו עצמנו את מה שצריך כדי להגיע לתוצאות שאנחנו רוצים , אולי פשוט הגיע הזמן להבין שאנחנו צריכים להיות משהו אחר?
אמץ לעצמך דמות
סיפרתי בהרצאה שלי על בחור בן 16 שהיה אחד השחקנים הטובים בעולם ב WORLD OF WARCRAFT , כמובן שזה מעלה לכולם אוסוציאציות של בחור חסר חיים , מאונן , מסכן , וכל זה היה נכון.
יום אחד הוא החליט שנמאס לו מהמשחקי מחשב , מידי פעם הוא היה יוצא לפסטיבלים וראה אנשים בלי חולצות , חטובים , רוקדים , ומביאים מלא בנות , הוא החליט שהוא רוצה להיות כמוהם ,עוד דבר שהוא עשה זה לקחת את הדמות שהוא שיחק באותו משחק מחשב , ולהביא אותה לחיים האמיתיים.
בהמשך הוא נרשם לחדר כושר והתחיל להעלות סרטונים שלו ביוטיוב עושה דברים מטורפים ובעיקר מצחיקים , והרבה סרטונים מהחדר כושר,וכעבור כמה שנים היה לו גוף אסטטי כל כך , שאנשים קראו לו הבן של זאוס , אח של הרקולס , וניהיה לו CULT מעריצים , ואני מדבר על מעריצים בכל העולם , המון מעריצים , הבחור ניהיה תופעת אינטרנט , וגם הביא לעצמו הצלחה ענקית במציאות , המון המון בחורות , ליין בגדים משלו , תוספי מזון על שמו , ואנשים שמשלמים בוכטות של כסף על 20 דקות אונליין איתו כדי שיבנה להם תוכנית אימון , כמו כל אגדה , הוא מת לפני קצת פחות משנה , כשישב בסאונה בתילאנד , סיבת המוות , מום בלב.
אבל מה הוא באמת עשה כדי לגרום לזה להצליח
כשאנחנו מחליטים לשחק דמות , ולוקחים הכל כמשחק , הכל ניהיה קל יותר , כי זה לא באמת אנחנו נכון?
תכונות המפתח שהדמות שלכם צריכה לאמץ
1)תמיד לעשות צחוקים - לא לקחת כלום ברצינות , הכל בשביל הצחוק , תמיד עושים כייף , לא רואים בעיינים , מסתלבטים המון , וגורמים לכולם לרצות להיות חלק מהמציאות הזאת שהמצאנו
2)תמיד להיות חיוביים - אף פעם לא להיות בבאסה , לראות את הטוב בכל יציאה ויציאה ובכל סיטואציה , אף פעם לא להתלונן , וגם כמישהו אומר לכם "וואי איזה מבאס פה" פשוט תענו "לא יודע על מה אתה מדבר אחי , הכי כייף לי בעולם" , תמיד אנרגיות חיוביות!
3)תנו לעצמכם להתבטא - בא לכם לצרוח צרחו , בא לכם לקפוץ תקפצו , בא לכם להרים בחורה על היידים תרימו (רק אל תגזימו יש גבול לכל תעלול , להשתמש בחכמה,ולא לפגוע באף בחורה אף פעם!) , תנו לעצמכם לצאת החוצה , ותצלמו הכל , זה הכי כייף!
4)להתייחס בביטול לכל דחייה ולהתעלם שזה אי פעם קרה - אנחנו ממציאים את המציאות שלנו , ובמציאות שלנו דחיות לא קיימות כי אנחנו תמיד עושים צחוקים וכייף ואין מקום לדברים שליליים.. מי שלא זורמת יש לה בעיה והיא שבורה מידי להיות במציאות שלנו.
5)תמציאו סלנג או תנועות ריקוד ותגרמו לאחרים לחקות אתכם -פשוט תגידו מילה מסויימת שהמצאתם כל הזמן , זה השיטה שלי , לאט לאט אתם תשימו לב איך כולם מתחילים לדבר כמוכם , ואותו דבר לגבי ריקוד , זה כל כך מצחיק.
6)אתם אף פעם לא מובכים , אתם מביכים - אל תפחדו להביך אנשים ! במיוחד בנות כוסיות , הן אומרות לכם לעוף? תישארו ותמשיכו לדבר איתם , אל תראו בעיינים , תהנו מכל סיטואציה , ובקרוב הפחד שלכם לדבר עם בנות יעלם לגמרי.
אתם תצאו למסיבות , תלכו עם חברים לבלות , תשלטו ביחד , תמציאו מציאות ביחד , תעשה כל מה שבא לכם לעשות , תהנו מהחיים שלכם , חיים רק פעם אחת , אתם רוצים לעזוב את העולם בתחושה שלא עשיתם מה שרציתם ? <- הגיע הזמן למצות את הפוטנציאל שלנו , עד התום , בלי לפחד , להיות חופשיים ממגבלות חברתיות, לנצח!