קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מידע] איך לקחת טלפון, לבצע בדיקה ולעשות רושם!
    על ידי jim972 בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 08-04-2010, 03:34
  2. איך לקבל 500 נקודות בקלות *חוקי*
    על ידי Lisahy בפורום אתרי מתנות חינם
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-01-2010, 21:27
  3. [שאלה] איך לקחת את זה לצעד הבא\האם זה לגיטמי?
    על ידי xyzxyz בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 14-12-2009, 19:41
  4. [מדריך] איך לקחת תכנים מהאתרים של החברות הסלולריות.
    על ידי or12345676 בפורום מדריכים וטיפים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 08-04-2009, 15:48
  5. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 30-11-2007, 18:01
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

איך לקחת את החיים בקלות , ולהביא בחורות על הדרך , מאמר קצר

ברירת מחדל איך לקחת את החיים בקלות , ולהביא בחורות על הדרך , מאמר קצר

דיברתי על זה בהרצאה האחרונה שלי , והחלטתי לחלוק את זה גם פה , אני בטוח שלחלק מכם זה יהיה GAME CHANGER כמו שאומרים , וחלק ישנאו את המאמר הזה , בכל מקרה כבר מזמן לא תרמתי לקהילה , אז הגיע הזמן , תופים..תהנו

איך לא להיות עצמך

אני שומע הרבה גורואים אומרים ללקוחות שלהם , אתה צריך להיות עצמך , אבל רק לשנות את X Y Z , הם אומרים את זה כי זה נוח , זה נשמע טוב , ולא מעיזים להגיד את האמת בפנים , אז שמעתם את זה פה פעם ראשונה:
    להיות עצמך לא יביא אותך לתוצאות שאתה רוצה

כואב? , אולי.. אמיתי ? בטוח , בואו נודה בזה , כרגע אין בנו עצמנו את מה שצריך כדי להגיע לתוצאות שאנחנו רוצים , אולי פשוט הגיע הזמן להבין שאנחנו צריכים להיות משהו אחר?

אמץ לעצמך דמות

סיפרתי בהרצאה שלי על בחור בן 16 שהיה אחד השחקנים הטובים בעולם ב WORLD OF WARCRAFT , כמובן שזה מעלה לכולם אוסוציאציות של בחור חסר חיים , מאונן , מסכן , וכל זה היה נכון.
    יום אחד הוא החליט שנמאס לו מהמשחקי מחשב , מידי פעם הוא היה יוצא לפסטיבלים וראה אנשים בלי חולצות , חטובים , רוקדים , ומביאים מלא בנות , הוא החליט שהוא רוצה להיות כמוהם ,עוד דבר שהוא עשה זה לקחת את הדמות שהוא שיחק באותו משחק מחשב , ולהביא אותה לחיים האמיתיים.
    בהמשך הוא נרשם לחדר כושר והתחיל להעלות סרטונים שלו ביוטיוב עושה דברים מטורפים ובעיקר מצחיקים , והרבה סרטונים מהחדר כושר,וכעבור כמה שנים היה לו גוף אסטטי כל כך , שאנשים קראו לו הבן של זאוס , אח של הרקולס , וניהיה לו CULT מעריצים , ואני מדבר על מעריצים בכל העולם , המון מעריצים , הבחור ניהיה תופעת אינטרנט , וגם הביא לעצמו הצלחה ענקית במציאות , המון המון בחורות , ליין בגדים משלו , תוספי מזון על שמו , ואנשים שמשלמים בוכטות של כסף על 20 דקות אונליין איתו כדי שיבנה להם תוכנית אימון , כמו כל אגדה , הוא מת לפני קצת פחות משנה , כשישב בסאונה בתילאנד , סיבת המוות , מום בלב.

אבל מה הוא באמת עשה כדי לגרום לזה להצליח

כשאנחנו מחליטים לשחק דמות , ולוקחים הכל כמשחק , הכל ניהיה קל יותר , כי זה לא באמת אנחנו נכון?
    תכונות המפתח שהדמות שלכם צריכה לאמץ

1)תמיד לעשות צחוקים - לא לקחת כלום ברצינות , הכל בשביל הצחוק , תמיד עושים כייף , לא רואים בעיינים , מסתלבטים המון , וגורמים לכולם לרצות להיות חלק מהמציאות הזאת שהמצאנו
    2)תמיד להיות חיוביים - אף פעם לא להיות בבאסה , לראות את הטוב בכל יציאה ויציאה ובכל סיטואציה , אף פעם לא להתלונן , וגם כמישהו אומר לכם "וואי איזה מבאס פה" פשוט תענו "לא יודע על מה אתה מדבר אחי , הכי כייף לי בעולם" , תמיד אנרגיות חיוביות!
    3)תנו לעצמכם להתבטא - בא לכם לצרוח צרחו , בא לכם לקפוץ תקפצו , בא לכם להרים בחורה על היידים תרימו (רק אל תגזימו יש גבול לכל תעלול , להשתמש בחכמה,ולא לפגוע באף בחורה אף פעם!) , תנו לעצמכם לצאת החוצה , ותצלמו הכל , זה הכי כייף!
    4)להתייחס בביטול לכל דחייה ולהתעלם שזה אי פעם קרה - אנחנו ממציאים את המציאות שלנו , ובמציאות שלנו דחיות לא קיימות כי אנחנו תמיד עושים צחוקים וכייף ואין מקום לדברים שליליים.. מי שלא זורמת יש לה בעיה והיא שבורה מידי להיות במציאות שלנו.
    5)תמציאו סלנג או תנועות ריקוד ותגרמו לאחרים לחקות אתכם -פשוט תגידו מילה מסויימת שהמצאתם כל הזמן , זה השיטה שלי , לאט לאט אתם תשימו לב איך כולם מתחילים לדבר כמוכם , ואותו דבר לגבי ריקוד , זה כל כך מצחיק.
    6)אתם אף פעם לא מובכים , אתם מביכים - אל תפחדו להביך אנשים ! במיוחד בנות כוסיות , הן אומרות לכם לעוף? תישארו ותמשיכו לדבר איתם , אל תראו בעיינים , תהנו מכל סיטואציה , ובקרוב הפחד שלכם לדבר עם בנות יעלם לגמרי.

אתם תצאו למסיבות , תלכו עם חברים לבלות , תשלטו ביחד , תמציאו מציאות ביחד , תעשה כל מה שבא לכם לעשות , תהנו מהחיים שלכם , חיים רק פעם אחת , אתם רוצים לעזוב את העולם בתחושה שלא עשיתם מה שרציתם ? <- הגיע הזמן למצות את הפוטנציאל שלנו , עד התום , בלי לפחד , להיות חופשיים ממגבלות חברתיות, לנצח!

2. קישורים ממומנים

אני מסכים עם המון דברים במאמר הזה אבל לדעתי יש פה טעות אחת בסיסית, אפשר לעשות צחוקים ואת כל הדברים שרשמת גם בלי לחקות אף אחד אחר אלא פשוט להוסיף אותם למה שאתה עכשיו, ברור שאם אתה חנון ביישן שלא יוצא מהבית אז אתה לא צריך להישאר "אתה" כי זה רק פוגע בך, אתה פשוט צריך ללמוד לזרום, ברגע שאתה זורם ובגישה חיובית אתה עושה את כל הדברים אלה שרשמת בסעיפים. וזה למרות שיש לי חבר שאמר לי אתמול "אם הייתי באמת עצמי הייתי נשאר בתול" והוא אחד שעונה על רוב הסעיפים למטה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    אני מסכים עם המון דברים במאמר הזה אבל לדעתי יש פה טעות אחת בסיסית, אפשר לעשות צחוקים ואת כל הדברים שרשמת גם בלי לחקות אף אחד אחר אלא פשוט להוסיף אותם למה שאתה עכשיו, ברור שאם אתה חנון ביישן שלא יוצא מהבית אז אתה לא צריך להישאר "אתה" כי זה רק פוגע בך, אתה פשוט צריך ללמוד לזרום, ברגע שאתה זורם ובגישה חיובית אתה עושה את כל הדברים אלה שרשמת בסעיפים. וזה למרות שיש לי חבר שאמר לי אתמול "אם הייתי באמת עצמי הייתי נשאר בתול" והוא אחד שעונה על רוב הסעיפים למטה.
    זה מה שהוא אמר בהתחלה:
    אני שומע הרבה גורואים אומרים ללקוחות שלהם , אתה צריך להיות עצמך , אבל רק לשנות את X Y Z , הם אומרים את זה כי זה נוח , זה נשמע טוב , ולא מעיזים להגיד את האמת בפנים , אז שמעתם את זה פה פעם ראשונה:

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שנהב
    לייקים
    12
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אני רעב"

מאמר מעניין אני יקח לתשומת לבי

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

חשבתי שזה ברור מאליו...
    אם לא נעשה צחוקים בחיים, ממה נצחק?
    אם לא נחכה איזה שהו גורו שאנחנו אוהבים ומעריצים, לאן נשאף?

כולם חיים במירוץ, כולם מנסים להגיע לTOP של הTOP, כולם רוצים להשיג אושר בחיים, עושר, אישה, ילדים..וכל החארטה שמסביב..אז הייתי אומר שהמאמר הזה הוא קצת לא נחוץ, ואין לי שום סיבה או כוונה לפגוע בך GAMA, פשוט אלה דברים ידועים מבחינתי.

Rodney1 חשבתי שזה מובן שהמאמר לא כתוב לך או למישהו מהחבר'ה המתקדמים ...
    ושום דבר לא ברור מאליו , אתה כנראה לא מודע מי האנשים שמסתובבים פה בפורום(בלי להעליב את אותם אנשים ,כולנו מתחילים מאיפשהו).

ואני לא נעלב מאף אחד(כמעט) אף פעם , לא בחיים האמיתיים ובמיוחד לא בפורומים , אז הכל בסדר כל אחד יכול להגיב איך שהוא רוצה כל עוד זה במסגרת חוקי הפורום.
    נערך לאחרונה על ידי Gama; 21-05-2012 בשעה 14:53.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Gama צפיה בהודעה
    Rodney1 חשבתי שזה מובן שהמאמר לא כתוב לך או למישהו מהחבר'ה המתקדמים ...
    ושום דבר לא ברור מאליו , אתה כנראה לא מודע מי האנשים שמסתובבים פה בפורום(בלי להעליב את אותם אנשים ,כולנו מתחילים מאיפשהו).

ואני לא נעלב מאף אחד(כמעט) אף פעם , לא בחיים האמיתיים ובמיוחד לא בפורומים , אז הכל בסדר כל אחד יכול להגיב איך שהוא רוצה כל עוד זה במסגרת חוקי הפורום.
    צודק, טעיתי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

תודה רבה על המאמר!

שוב פעם, זה תלוי מי הבנאדם, כמו שאמרתי אם הבנאדם הוא חנון ביישן שלא יוצא מהבית יש לו המון מה לשנות והוא לא צריך להיות בדיוק עצמו אלא צריך להיבנות מחדש, אבל אם אתה בנאדם שכבר עבר שינוי לטובה או שאתה פשוט סבבה כזה, אחד שכן יוצא אחד שכן חברותי, כן זורם, אין שום סיבה שלא תישאר עצמך ופשוט תנסה להשתפר בקטנות, זאת דעתי.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי Gama צפיה בהודעה
    דיברתי על זה בהרצאה האחרונה שלי , והחלטתי לחלוק את זה גם פה , אני בטוח שלחלק מכם זה יהיה GAME CHANGER כמו שאומרים , וחלק ישנאו את המאמר הזה , בכל מקרה כבר מזמן לא תרמתי לקהילה , אז הגיע הזמן , תופים..תהנו

איך לא להיות עצמך

כואב? , אולי.. אמיתי ? בטוח , בואו נודה בזה , כרגע אין בנו עצמנו את מה שצריך כדי להגיע לתוצאות שאנחנו רוצים , אולי פשוט הגיע הזמן להבין שאנחנו צריכים להיות משהו אחר?

אמץ לעצמך דמות

סיפרתי בהרצאה שלי על בחור בן 16 שהיה אחד השחקנים הטובים בעולם ב WORLD OF WARCRAFT , כמובן שזה מעלה לכולם אוסוציאציות של בחור חסר חיים , מאונן , מסכן , וכל זה היה נכון.
    יום אחד הוא החליט שנמאס לו מהמשחקי מחשב , מידי פעם הוא היה יוצא לפסטיבלים וראה אנשים בלי חולצות , חטובים , רוקדים , ומביאים מלא בנות , הוא החליט שהוא רוצה להיות כמוהם ,עוד דבר שהוא עשה זה לקחת את הדמות שהוא שיחק באותו משחק מחשב , ולהביא אותה לחיים האמיתיים.
    בהמשך הוא נרשם לחדר כושר והתחיל להעלות סרטונים שלו ביוטיוב עושה דברים מטורפים ובעיקר מצחיקים , והרבה סרטונים מהחדר כושר,וכעבור כמה שנים היה לו גוף אסטטי כל כך , שאנשים קראו לו הבן של זאוס , אח של הרקולס , וניהיה לו CULT מעריצים , ואני מדבר על מעריצים בכל העולם , המון מעריצים , הבחור ניהיה תופעת אינטרנט , וגם הביא לעצמו הצלחה ענקית במציאות , המון המון בחורות , ליין בגדים משלו , תוספי מזון על שמו , ואנשים שמשלמים בוכטות של כסף על 20 דקות אונליין איתו כדי שיבנה להם תוכנית אימון , כמו כל אגדה , הוא מת לפני קצת פחות משנה , כשישב בסאונה בתילאנד , סיבת המוות , מום בלב.

אבל מה הוא באמת עשה כדי לגרום לזה להצליח

כשאנחנו מחליטים לשחק דמות , ולוקחים הכל כמשחק , הכל ניהיה קל יותר , כי זה לא באמת אנחנו נכון?
    תכונות המפתח שהדמות שלכם צריכה לאמץ

1)תמיד לעשות צחוקים - לא לקחת כלום ברצינות , הכל בשביל הצחוק , תמיד עושים כייף , לא רואים בעיינים , מסתלבטים המון , וגורמים לכולם לרצות להיות חלק מהמציאות הזאת שהמצאנו
    2)תמיד להיות חיוביים - אף פעם לא להיות בבאסה , לראות את הטוב בכל יציאה ויציאה ובכל סיטואציה , אף פעם לא להתלונן , וגם כמישהו אומר לכם "וואי איזה מבאס פה" פשוט תענו "לא יודע על מה אתה מדבר אחי , הכי כייף לי בעולם" , תמיד אנרגיות חיוביות!
    3)תנו לעצמכם להתבטא - בא לכם לצרוח צרחו , בא לכם לקפוץ תקפצו , בא לכם להרים בחורה על היידים תרימו (רק אל תגזימו יש גבול לכל תעלול , להשתמש בחכמה,ולא לפגוע באף בחורה אף פעם!) , תנו לעצמכם לצאת החוצה , ותצלמו הכל , זה הכי כייף!
    4)להתייחס בביטול לכל דחייה ולהתעלם שזה אי פעם קרה - אנחנו ממציאים את המציאות שלנו , ובמציאות שלנו דחיות לא קיימות כי אנחנו תמיד עושים צחוקים וכייף ואין מקום לדברים שליליים.. מי שלא זורמת יש לה בעיה והיא שבורה מידי להיות במציאות שלנו.
    5)תמציאו סלנג או תנועות ריקוד ותגרמו לאחרים לחקות אתכם -פשוט תגידו מילה מסויימת שהמצאתם כל הזמן , זה השיטה שלי , לאט לאט אתם תשימו לב איך כולם מתחילים לדבר כמוכם , ואותו דבר לגבי ריקוד , זה כל כך מצחיק.
    6)אתם אף פעם לא מובכים , אתם מביכים - אל תפחדו להביך אנשים ! במיוחד בנות כוסיות , הן אומרות לכם לעוף? תישארו ותמשיכו לדבר איתם , אל תראו בעיינים , תהנו מכל סיטואציה , ובקרוב הפחד שלכם לדבר עם בנות יעלם לגמרי.

אתם תצאו למסיבות , תלכו עם חברים לבלות , תשלטו ביחד , תמציאו מציאות ביחד , תעשה כל מה שבא לכם לעשות , תהנו מהחיים שלכם , חיים רק פעם אחת , אתם רוצים לעזוב את העולם בתחושה שלא עשיתם מה שרציתם ? <- הגיע הזמן למצות את הפוטנציאל שלנו , עד התום , בלי לפחד , להיות חופשיים ממגבלות חברתיות, לנצח!
    אחלה של מאמר, אפשר את השם של הילד? או מקור לסיפור? ממש מעניין אותי.

משתמש מתחיל האוואטר של חייזר
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Death is certain, life isn't

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    אחלה של מאמר, אפשר את השם של הילד? או מקור לסיפור? ממש מעניין אותי.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Aziz_Shavershian

פשוט לחפש Zyzz ביוטיוב , יש אין ספור קטעים.

אהבתי מאוד את המאמר,אגב,הבנאדם שמדובר עליו,azyz shavsherian או משהו כזה..
    כולם מכירים אותו בתור ZYZZ
    תופעת אינטרנט הבחור,וגם נראה מעולה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you hesitate you masterbate

מאמר נחמד מאוד, יכול לתת מוטיבציה לכאלו שעוד לא התחילו את התהליך.

ודרך אגב-

זה ממש נכון ולא סתם גם הם יראו לך שהם משתמשים בזה כדי לקבל את ה"אישור" שלך לזה.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

מאמר נחמד תותח הבחור הזה וואלה מביא תקווה לי ולכל השחיפים האחרים אי שם

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,721 | הודעות: 8,173,308 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect