motorola xoom?מה חושבים?
motorola xoom?מה חושבים?
|
|
תיוג לא תקין, התיוג הנכון הוא [שאלה].
ולשאלתך הטאבלט הזה מצויין למחירו, מניסיון שלי איתו הוא מאוד מהיר !
התנסיתי בו. הוא נחמד, אבל לא יותר, לדעתי. לא השתמשתי עוד ב-2. אהבתי מאוד את ה-Transformer Prime שיש לאימא שלי (ואני משתמש בו באופן חופשי). עוד לא ראיתי את התצוגה של ה-iPad החדש שאני בטוח שהיא איכותית מאוד, אבל אני לא אוהב אותו משלל סיבות... למורה שלי יש את ה-Galaxy Tab 7 (אני חושב שזה לא מהדור החדש, אם אני לא טועה ויש דור חדש) ואם אני לא טועה, הוא נקנה בסלקום. השתמשתי בו לדקה או שתיים כדי לראות שהממשק שלו די נחמד ונוח, אבל לא אהבתי את העיצוב שלו (צלמיות וקצת מבנה). אני, באופן אישי, הייתי קונה מחשב לוח עם כוח עיבוד חזק מאוד, בעל עיצוב יפה, "חיי" סוללה יומיים ארוכים, עיצוב נוח ותצוגה איכותית ומתקין עליו מערכת הפעלה או ממשק.
ה-Xoom נראה לי בסדר, אבל לא יותר מזה.
ידוע כבר שהtransformer הוא בין הטאבלטים המהירים כיום, הוא גם נותן לך בחיבור אל מקלדת חיצונית זמן סוללה ארוך במיוחד.
בקשר לאייפד 3 (או האייפד החדש), אמורה להיות לו תצוגה מאוד חדה אבל לא מצאתי הבדל בין התצוגה הזאת לבין התצוגה של הTransformer החדש.
אם אני הייתי קונה טאבלט הייתי הולך על הTransformer החדש, הוא עונה גם על הדרישות שלך. העיצוב שלו הוא בין הטובים לדעתי, יש לו כוח עיבוד גבוהה מאוד ואם אתה משתמש גם באביזר המקלדת גם סוללה חזקה מאוד, הכי חזקה למחשבי לוח.
אני אוהב אותו, אבל לא מתרגש ממנו כל-כך... אולי בגלל הממשק... אני אפרסם אשכול על ממשק מדהים בקרוב כשהוא ישתחרר או אולי לפני... (פורסם במקור ב"גאדג'טי" שלקחו מידע עליו ממקורות אחרים).
עוד לא קנינו מקלדת לו, אבל יכול להיות שנקנה בקרוב אחת. המורה שלי לגיטרה גם קנה אותו והוא אמר שממש נוח לו להשתמש בה. לפי מה שראיתי, המקשים אמורים להיות די נוחים והמקלדת באופן כללי אמורה להיות נוחה, אבל, זה עניין של הרגל, בסופו של דבר.
באופן אישי, אני ממש ארצה לראות את ה-PadPhone יותר.
motorola xoom נחמד אבל הtransformer קצת יותר טוב לדעתי אני במקומך הייתי בכלל קונה סמסונג גלקסי טאב 10.1 יש לי אותו והוא עובד תותח אחי המסך יותר טוב משל אייפד 3 איכות hd כיף לראות איתו סרטים חיי סוללה הספיקו לי פעם ל10 וחצי שעות לא עושה בעיות מהיר מאוד אתה גם יכול לקנות לו מקלדת ועכבר ולהפוך אותו למחשב נייד בקיצור הוא טוב מאוד אבל החלטה שלך אחי
שמעתי על הממשק הזה, נראה מדהים!
אני השתמשתי במקלדת אצל חבר כמה פעמים וזה ממש נוח וכיף להשתמש בזה בנוסף זה מוסיף משטח עכבר כך שזה כמעט מחשב.
הפאד פון ממש הלהיב אותי רק שקצת חבל שהם לא שחררו אותו עד עכשיו כל חודש שעובר רק גורם למכירות שלהם לרדת ולמכשיר להצליח פחות.
זה נראה דבר ממש שימושי שאתה יכול להסתובב עם הטלפון ואם אתה בנסיעה או משהו להוציא את הכיסוי מהתיק או משהו ולהשתמש בו כטאבלט, זה מין שדרוג של הTranformer.