אמניאי זגטה שהגיע מאריתריאה, הקים בר בשכונת התקווה בתל-אביב. בתום ההפגנה נגד המסתננים אמש, הושחת העסק: "השכיבו אותי על הרצפה, והיכו בראש". הבוקר הוא נשמע כנוע: "אולי יקבלו אותי למדינה אחרת". תושב השכונה: "הם הביאו את זה על עצמם"
להמשך הכתבה לחץ פה.
אמניאי זגטה שהגיע מאריתריאה, הקים בר בשכונת התקווה בתל-אביב. בתום ההפגנה נגד המסתננים אמש, הושחת העסק: "השכיבו אותי על הרצפה, והיכו בראש". הבוקר הוא נשמע כנוע: "אולי יקבלו אותי למדינה אחרת". תושב השכונה: "הם הביאו את זה על עצמם"
להמשך הכתבה לחץ פה.
|
|
הקים בר?
מאיפה יש לו כסף? סתם אני שואל.
בכל מקרה, לפני שכולם צועקים גזענות, זה לא גזענות זה דעות קדומות ואגב אפשר להגיד שהם טיפה צודקים.. אף אחד לא היה רוצה שנגיד יאנסו את אחותו שחזרה ממסיבה או וואטאבר.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
מפחד להיות פה?
יאללה עוף וקח איתך עוד איזה חצי מדינה שלך שגרה פה.
רק בישראל
מותר למסתננים להקים עסק ואז לבכות שהרסו להם אותו חחח
חסר שהוא יבקש פיצויים רק.
מדינה של נאצים מפגרים, מגיע לכם שיחזירו אתכם לגטאות. איך אנשים מסוגלים להתנהג ככה אחרי שקרה לעם שלהם בדיוק אותו דבר? אני לא אומר שצריך להוריד את הגדרות ולתת לכל הסודנים להכנס אבל אתמול הביאו מכות סתם לאנשים בגלל שהם שחורים, גם לאתיופים יהודים. הכי עצוב זה החברי כנסת המגעילים האלה שמנצלים את הרגש של האנשים ומסיתים אותם לכאלה דברים, איך לעזאזל ח״כית יכולה להגיד שהסודנים הם כמו סרטן במדינת ישראל? פשוט חבורה של נאצים.
אבל היי!
אנחנו לא הולכים לעשות רצח של עם שלם!
אנחנו בסך הכל מעיפים אותם חזרה למדינה שלהם ואתה יודע למה? לא בגלל שהם שחורים!
נחש מה?
בגלל שכל בית עסק או מלון שתכנס רוב העובדים שם הם אלה! או סודנים או אריתראים! בגלל זה יש המון מובטלים! אתה יודע למה יש המון מובטלים? כי את הסודנים מעסיקים ב 15 שקל לשעה אז בעלי העסק מעדיפים להעסיק אותם במקום את אזרחי ישראל!
אתה יודע, שאם הם לא היו מזמן כבר מישהו היה מקבל אותי לעבודה?
במשפט אחד: הם לוקחים לנו את מקומות העבודה, חד וחלק.
אין להם מה לעשות פה, הם רק מזיקים.
עזוב את האונסים והרציחות שהם עושים..על זה לא דיברתי.
מה הקשר רצח עם שלם? קראת בכלל מה שרשמתי לפני שאתה מגיב? אני מדבר פה על הבריטים שלא רצו שהאחים היהודים שלך יכנסו לארץ, ושלחו את הספינות שלהם בחזרה אחרי השואה, אני מדבר על זה שאתה עושה כאן בדיוק מה שהבריטים עשו - רוצה לגרש פליטים שימותו אם הם לא יהיו כאן.
וחוץ מזה, עזוב מסעדות וכאלה, אתה תרצה ללכת לשטוף זקנים? לקטוף גמבות? להיות מנקה? אתה תרצה להיות עובד מגבות במלון? אתה תרצה להיות כל אחד מהעבודות האלה? אני חושב שלא, אז אל תהיה תמים "הם לוקחים לנו את העבודות", הם לוקחים את העבודות שאף אחד לא רוצה.
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 24-05-2012 בשעה 23:41.
אתה פשוט רדנק.. עוד כמה שנים אנשים שחושבים כמוך יתחתנו עם הבנות שלהם ולא יבינו למה הבנים שלהם שהם בעצם הנכדים שלהם נולדים עם מוטציות.
בכל מקרה אתה מדבר סתם שטויות, אף נער לא יקבל עבודה כמנקה. הוא יכול לנקות בתוך מסגרת העבודה שלו (כמו מה שעושים במקדונלדס) אבל להיות רק מנקה לא יהיה.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
בטח שקראתי לפני שאני מגיב.
אבל אתה לא חושב בהגיון, קודם כל אתה אמור לדאוג לבני ארצך ולא להם, כן נשמע אכזרי אבל אין מה לעשות, הם כאן רוצחים אונסים גונבים ודוקרים או סתם הולכים פה מכות כל יום, לא זכור לי שמישהו התלונן שהיהודים עשו ככה.
ושנית, הם לא חייבים לבוא למדינה קטנה כמו שלנו שגם ככה יש בה כבר את כל ה'פרעות' שהזכרתי, והם תופסים כאן שכונות שבנתיים אני רואה ברחוב הומלסים.
הם יכולים ללכת לעוד הרבה מדינות גדולות ולא עשירות בבעיות כמונו.
ולגבי העבודה, בסדר, אולי העבודות ה''שחורות'' (מצחיק שקוראים להם ''עבודות שחורות'' חחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם צוחק חח הייתי חייב)
באמת מתאימות להם, אבל תאמין לי שלא חסר עבודות טובות שהם תופסים מקומות במקום ישראלים שצריכים באמת את המשרות האלה. ובדרך אגב: גם הערבים תופסים המון מקומות עבודה ''שווים'' אבל לא בערבים עסקינן.