שלום,
דן/פראגער, תוכלו בבקשה להסביר את דרך הפיתרון שהצעתם? אני מתעסק לא מעט בתיקון מחשבים אבל לא אני מכיר את התיקייה Minidump ולא יודע מה יש בה. למה זה משמש? איזה תקלות זה יכול לפתור? שולחים את הקובץ למיקרוסופט והם שולחים Hotfix?
תודה.
שלום,
דן/פראגער, תוכלו בבקשה להסביר את דרך הפיתרון שהצעתם? אני מתעסק לא מעט בתיקון מחשבים אבל לא אני מכיר את התיקייה Minidump ולא יודע מה יש בה. למה זה משמש? איזה תקלות זה יכול לפתור? שולחים את הקובץ למיקרוסופט והם שולחים Hotfix?
תודה.
|
|
שלום
קיבלתי את התיקון אך מייקרוסופט מזהירה שהתיקון יכל לגרום בעיה
מה בדיוק הבעיה ראה שאלות קודמות?לא עניתם משמע אתם לא יודעים לטפל בבעיה
![]()
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא ענינו משמע אתה שואל על כל דבר שאלות במקום לבצע את ההנחיות ומצפה שאנחנו נמשיך לפתח כאן תאוריות.
לאחר מסך כחול נוצר בתיקיה הזו קובץ המכיל את פרטי השגיאה.
את הקובץ פותחים בעזרת תוכנה מיוחדת ומפענחים את הבעיה. זו שיטה מאוד יעילה, שכן אחרת כמעט ואין לנו דרך לדעת מה מקור הבעיה בשל חוסר הידע של המשתמש. בהתאם לבעיה מוצאים פיתרון, במקרה הזה מדובר בעדכון חם (לדעתו של דן).
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
שלום
שאלתי אתכם כמה שאלות לא חזרתם העיקרית לא הבנתי בדיוק מה הבעיה. היות ומייקרוסופט מזהירה מתיקון החם לא הערצתי אותו.
העלתי לכם את המפרט של הזיכרון ואמרתי לכם שישניתי את ההגדרות ואם זו הבעיה איך צריך להגדיר מחדש
בברכה וחג שמח![]()
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
דן שלום
1.התקנתי את תיקון החם של מייקרוסופט
2.ניקיתי את המחשב פיזית וגם עם תוכנה
3. למרות הכל הבעיה ממשיכה .אולי אוכל להבין מה הבעיה מתוך הקובץ
4.תודה
שלום
הורדתי את התיקון החם כלום לא השתנה