סודנים לא צריכים ליהיות פה הם שודדים,אונסים וחרמנים מוות.
תמיד כשאנשים עוברים ליידם הם מסתכלים להם על התחת
סודנים לא צריכים ליהיות פה הם שודדים,אונסים וחרמנים מוות.
תמיד כשאנשים עוברים ליידם הם מסתכלים להם על התחת
|
|
לדעתי זה בושה
אין רוסים אונסים ? אין תמנים רוצחים ? אין מרוקאים גנבים ?
פשוט ביזיון
לקחת חלק מהאוכלוסיה ולנפיל את כל הבעיות בארץ עליו![]()
מיבר לכך שאתה מושפע נפרולוגיה שמאלנית, את. גם מוציא דברים מהקשרם. מה שנאמר ע״י חברת הכנסת מירי רגב (שאגב אין לי שום סימפתיה אליה) הוא שתופעת המסתננים ולא מהמסתננים עצמם הם הסרטן. המסתננים מפילים את המדינה מבפנים מבחינה כלכלית ופלילית ולכן ההשוואה לסרטן. לא הסודנים והארתריאים הם הסרטן אלא תופעת ההסתננות.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
מצד אחד אינני מצדד בשום אופן את ההתנהגות הבזויה של האנשים שמתנהגים כך כלפי עובדים זרים ,צריך לגנות את זה בכול דרך אפשרית.
מצד שני רוב העובדים הזרים שהגיעו לכאן באו לכאן מטעמי עבודה ולא בגלל שמרחפת על ראשם גזר דין מוות במדינת לכן ,את אלו שיגרו לכאן מטעמי עבודה יש להחזיר
לארץ במהירות האפשרית ואת אלו שנמצאים בסכנה עם יחזרו למדינתם יש למצוא פיתרון הולם.
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
טוב אני אתייחס לכל הילדים המגיבים החמודים שחושבים שהם חכמים ברגע שהם אומרים " המדינה גזענית , אנשים גזענים , מדינה חרא . "
אז בואו אני יצדד לכם כמה דברים.
קודם כל האנשים האלה לא יהודים , באו מארצות מוצא רחוקות מאוד שלא קשורות לישראל אפילו במקצת , ובטח שאין להם אישור כניסה , ככה שכבר מעכשיו הם אמורים להיות בחוץ.
דבר שני אנשים אלו לרוב מדרדרים לפשע ( זה קורה שהשוק מלא בעבודה ואין בהם עוד צורך לפחות באזור בהם הם נמצאים ) , אנשים אלו תופסים את מקום העבודה של היהודים , משכירים להם דירות (כמובן בזמן גם שיש את המשבר של מחירי הדירות אז הם גם מוסיפים לבעיה) , גונבים כדי לשרוד , ושורצים ברחובות דבר הגורם פחד להסתובב ברחוב , ואנחנו אמורים לפחד? המדינה שלנו אני לא צריך להגיד את זה כל בנאדם שפה יודע שהמקום שהוא הכי צריך להיות בטוח בו זה המדינה שלו.
טוב אחרי שהבהרתי בפניכם את כל הסיבות למה להוציא אותם (ושוב יכול להיות שחלקם אנשים טובים) בואו נסתכל על העתיד -
* תוך 10 שנים יהיה פה בארץ הקטנה שלנו מליון וחצי מסתננים , אתם קולטים?! מיליון וחצי! וכן הם מביאים בנשים שלהם שישריצו פה את הילדים שלהם ונהיה לו פה דור חדש.
* רמת הפשיעה תעלה.
* מקומות עבודה , אני לא צריך להגיד שגם ככה עכשיו שכמעט ואין , נכון?
אני מקווה ששיניתי לכם קצת את הצורת חשיבה שלכם ותבינו כמה נזק זה , ותיזכרו אנחנו מדינת היהודים ולא מדינת המסתננים.
אנשים גזענים.......![]()
פעם הבאה שתפרסם, תורחק
אני לא אוהב את זה שמסלקים אותם זה לא יפה למרות שהם קצת לא פרים
מה יש לך ממני?
אני חושב שהפתרון הוא לגרש את כל החרידים הקיצוניים מהמדינה ומהתקציב שלהם לעזור לסודנים..