תראו, לא אמרתי את זה אבל אני מודע לזה שאחרי היום שאני אצא לעזריאלי, אני צריך להתחיל להכניס לחיים הרגילים שלי את כל הקטע הזה.. אני יודע שאני צריך לגשת לכל בת שאני ארצה וככה אני אשבור את הפחד גישה ואני אשפר את הגיים..
תראו, לא אמרתי את זה אבל אני מודע לזה שאחרי היום שאני אצא לעזריאלי, אני צריך להתחיל להכניס לחיים הרגילים שלי את כל הקטע הזה.. אני יודע שאני צריך לגשת לכל בת שאני ארצה וככה אני אשבור את הפחד גישה ואני אשפר את הגיים..
|
|
קיצור בלי הרבה זיוני מוח ..
כל התחום הזה זה תהליך,
צא מהסרט שקוראים לו "למזער כמה שיותר את הפחד גישה ב3-4 שעות / יום- יומיים / שנה-שנתיים".
שתחרר, אל תחשוב על זה בכמה "זמן זה יקח" כי זה לא משימה שמשלימים אותה ...
זה תהליך שלך עם עצמך ואפחד לא יודע כמה זמן זה יקח.
תכל'ס זה כל היופי שזה תהליך, כי לאט לאט אתה רואה איך אתה משתנה.
קיצור, צא ותעשה מה שבראש שלך ולא מה "שימזער לך אתה הפחד גישה".
גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.
ממש לא, לפי דעתי לפחות. אתה תתנסה ככה יותר טוב ותראה מה עובד לך ומה לא, מה טבעי לך ומה לא ולא שמישהו אחר יגיד לך משהו שלא נוח לך.
הדרך היחידה היא לצאת החוצה, פחד גישה לעולם לא יתבטל לגמרי אבל כמו שאמרו אבל זה כבר יהיה חלק מהריגוש שלפני שיעבור שנייה אחרי שתתחיל לדבר איתה וילך לך.
העיקר שאתה נהנה, אם אתה לא נהנה תחשוב ממה אתה לא נהנה ותשנה את זה ככה שאתה עושה את זה בשביל עצמך ובשביל הכיף שלך ולא בשביל "לבטל" את הפחד גישה הזה.
"תעשה מה שבראש שלך" זאת ה-עצה !
אם אתה חושב שיש חוקים של מה "לעשות" ומה "לא לעשות" ואתה צריך מישהו שיכוון אותך ..
אז מה שיש לי להגיד זה Fuckkkk The RULES !!!!!!
תעשה מה שאתה חושב שנכון לעשות ולא משחינכו אותך או מה שאחרים אומרים לך.
אתה רוצה קצת בסיס ? תקרא ספר או כמה מאמרים פה ..
נערך לאחרונה על ידי AlphaMale; 28-05-2012 בשעה 05:01.
גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.
לנסות לבטל לגמרי את הפחד גישה זה בערך כמו לנסות לבטל את השכל או המערכת החיסונית שלך.. לא בריא ולא רצוי.
תביט על ההודעה האחרונה שלי בנושא למטה, ציינתי שם איזה תרגיל שאולי יעזור לך:
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...wpost&t=856141
אתה רוצה משהו מיוחד? הנה רשימה: (חלק מהדברים פה באמת עשיתי)
*אתה יכול לצרוח כל מיני מילים ברחבי הקניון (אני צרחתי "כפית!" אבל זה היה במקום אחר)
*אתה יכול ללבוש משהו הזוי. חולצה עם מחשוף או חולצה עם כיתוב מוזר. או סקיני ג'ינס- העינוי האולטימטיבי.
*תחבק אנשים אקראיים ואז תאמר שחשבת שאתה מכיר אותם.
תשים נעליים הזויות
*תצייר על עצמך משהו שימשוך תשומת לב (פעם ציירתי לעצמי ספירלות סגולות על כל הזרוע- זה משך תשומת לב
*תתלה על עצמך שלט
מקווה שעזרתי![]()
אני לא אדבר בשמם של כל השאר, אני אדבר בשמי.
1) אתה לא מוכרח ללכת עם חבר, אם זה עושה לך טוב - לך איתו.
2) אתה לא חייב לגשת לכל אישה שעוברת, אתה לא חייב לגשת לאישה כלל, אתה יכול פשוט לא לגשת או שכמוני, אתה יכול גם לגשת לגברים או לגברים עם חברות שלהם. הכל תלוי מה אתה מחפש? ומי אמר שמה שאתה מחפש זה באמת מה שאתה צריך או רוצה בתוך עצמך? אולי אתה בכלל לא צריך להיכנס לכל התחום הזה אלא פשוט להיענות לחיזוריה של איזו בחורה חמודה מהשכבה שלך שאתה לא שם עליה והיא תכלס בדיוק מה שאתה צריך?
3) אם אתה רואה מישהי בתוך חנות מסויימת, אתה יכול לגשת אליה, אתה יכול לא לגשת אליה ואתה גם יכול לאכול שווארמה, השאלה מה אתה מחפש?
הדבר היותר חשוב זוהי השאלה הבאה: למה נראה לך שבשביל להשיג בחורות אתה מוכרח לשבור את הפחד גישה שלך?
אולי אתה בכלל יכול להשתמש בו?
אם בכל זאת מה שאתה מחפש זה לשבור את הפחד גישה, לי באופן אישי אין פתרונות בשבילך, גם אני ניסיתי זאת בעבר ועד היום הוא "רודף" אותי, רק שהיום זה בסדר גמור בשבילי לפחד, הוא חבר מאוד טוב שלי הפחד גישה הזה.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 30-05-2012 בשעה 11:52.
בוא אני אספר לך בערך מה המצב שלי היום.
אני בן 16, אף פעם לא הייתה לי חברה, אף פעם לא התאהבתי, הכי רחוק עם בחורה היה נשיקה בלי לשון, היום יש לי ידידות אבל זה מה שנקרא ידידות בית ספר.
היום קשה לי לגשת לבחורה ממש כוסית, במסיבה קשה לי להתחיל עם בנות, עם חברים שלי אני ממש מוביל אבל כשאני עם המשפחה המורחבת אני ממששש ילד שקט, לא מוציא מילה מהפה, ונמאס לי ! פשוט נמאס לי ! ואני יודע שיש פיתרון לזה, אבל הפיתרון זה לא לקפוץ למים בלי לדעת לשחות, אלא קודם כל לעשות כמה שיעורי שחייה בסיסיים ומשם ללמוד לבד כבר.
מה אני רוצה ? אני אגיד לך מה, אני רוצה להגיע למצב שבו אני אוכל להשיג כמעט כל בחורה שאני רק ארצה, למצב שבו אני אהיה עם חבורה של בנות ואני אהיה האלפא, השולט, אני לא אחשוב בכלל מה להגיד ומה לא להגיד. אני רוצה להגיע למצב שבו חברים שלי יקנאו בי בצורה מטורפת כי אני משיג את הבנות הכי שוות. אני רוצה להגיע למצב שבו הביטחון העצמי שלי יהיה הכי גבוה שאפשר, ואני יודע שזה אפשרי. וכן אני יודע את זה שהפחד גישה תמיד ישאר אצלי אבל בדיוק כמו שאמרת, שאני ארגיש בסדר לפחד , שיהיה לי הרבה יותר נסיון, שבמקום פחד גישה יהיה לי אדרנלין (זה מה שהרבה הגיבו לי).
בוא אני אגיד לך עוד משהו, הייתי בדי הרבה מסגרות בחיים שלי, אבל להגיד לך את האמת? אף פעם לא הרגשתי כל כך הרבה פוטנציאל בעצמי כמו שאני מרגיש בפיקאפ ובחיים עם בטחון עצמי עצום (אני לא אומר שפיקאפ זה מסגרת). אני מרגיש שאם אני אכנס לעולם הזה אני אהיה כל כך מאושר ואני אהיה כל כך מוכשר, שלא באלי לבזבז את ההזדמנות הזאת.
מה יש לך להגיד ?
נערך לאחרונה על ידי straightflush; 01-06-2012 בשעה 00:43.
לא חבר.. אני בספק אם זה מבטא את מה שאתה באמת מחפש!מה אני רוצה ? אני אגיד לך מה, אני רוצה להגיע למצב שבו אני אוכל להשיג כמעט כל בחורה שאני רק ארצה, למצב שבו אני אהיה עם חבורה של בנות ואני אהיה האלפא, השולט, אני לא אחשוב בכלל מה להגיד ומה לא להגיד. אני רוצה להגיע למצב שבו חברים שלי יקנאו בי בצורה מטורפת כי אני משיג את הבנות הכי שוות. אני רוצה להגיע למצב שבו הביטחון העצמי שלי יהיה הכי גבוה שאפשר, ואני יודע שזה אפשרי. וכן אני יודע את זה שהפחד גישה תמיד ישאר אצלי אבל בדיוק כמו שאמרת, שאני ארגיש בסדר לפחד , שיהיה לי הרבה יותר נסיון, שבמקום פחד גישה יהיה לי אדרנלין (זה מה שהרבה הגיבו לי).
"אני רוצה להגיע למצב שבו אני אוכל להשיג כמעט כל בחורה שאני רק ארצה" - למה?! מי אמר שזה טוב בכלל? לשם מה אתה רוצה להשיג כל בחורה? מה זה ייתן לך בטווח הארוך? במה זה ישרת אותך ואת העולם (העולם יותר חשוב) והכי חשוב - מה זה יגרום לך להרגיש בטווח הארוך?
"למצב שבו אני אהיה עם חבורה של בנות ואני אהיה האלפא, השולט, אני לא אחשוב בכלל מה להגיד ומה לא להגיד" - לשם מה ריבונו של עולם?
האם בדקת שמבחינה מדעית זה טוב? אלוקים אמר לך שזה טוב? מאיפה אתה כלכך בטוח שזה מה שיגרום לך להיות מאושר? ושוב, נניח וזה יתממש, מה זה יעניק לך?
זה כמו כסף, אתה לא באמת צריך את הכסף, אתה צריך את מה שהכסף מעניק לך: ביטחון, עוצמה, עצמאות, היכולת לבטא את עצמך וכולי..
אז מה תפקיד האלפא ייתן לך? מאיפה לך שזה כלכך כיף?
"אני רוצה להגיע למצב שבו חברים שלי יקנאו בי בצורה מטורפת כי אני משיג את הבנות הכי שוות." - אם זהו הרצון שלך אני בספק אם אתה צפוי להשיג אותו בשלב כלשהו וממש לא בגלל שקינאה זה רע, פשוט בגלל שבכל הקשור לפיקאפ אתה צריך חברים ברמה שלך שיקדמו אותך ושכולכם תנסקו מעלה.. לדעתי מעטים הם הסוליסטים שעושים זאת לבד ואם תהיה סוליסט אתה תהיה מוגבל מאוד בקטע הזה (אני בעצמי סוליסט רוב הזמן, אז כנראה שיש משהו במה שאמרתי לך).
"אני רוצה להגיע למצב שבו הביטחון העצמי שלי יהיה הכי גבוה שאפשר, ואני יודע שזה אפשרי." - על הכייפאק! אבל לשם מה בכלל?
מה הבעיה בלהיות ביישן? חוץ מבנות, מה יש לאדם בעל ביטחון עצמי שלך אין עכשיו?
שורה תחתונה, בדוק מה אתה באמת רוצה.
לא הקשקושים מסביב.. אם אתה רוצה בנות, שאל את עצמך "מדוע?", איזה חור יתמלא לך בחיים כשיהיו לך בנות? מה היה חסר לך מבחינה רגשית בלי בנות ומי אמר שאתה בכלל זקוק להן בשביל למלא אותו?
חפש את העיקר לא את המסביב. נסה לחשוב על זה בתור עיגול, במקום לנסות להשיג מבחוץ כלפי פנים, תשיג מהפנים כלפי חוץ...
ברגשות ובמשחק הפנימי, אחר כך יבואו על הדרך הבחורות.
מה יש לך להגיד ?
EMPTY YOUR MIND BRO.
אין כזה רגש "לרדוף אחרי"..
רוצה לשמוע סוד? גם ג'קומו קזנובה הודה בעצמו שההצלחה שלו עם נשים נבעה בכלל מתוך חסך ילדות מכיוון שאמו נמנעה מלתת לו מגע אימהי.. אז הוא הרגיש צורך להיות בקרבתן של נשים רבות בשביל להרגיש אהוב ולמלא את אותו החור.
אז אני לא מבין למה מחשיבים את קזנובה לתותח בעוד שאת נפלתי הרץ ויינזל, משורר עברי ומאבות תנועת ההשכלה היהודית, שנולד בשנתו של קזנובה אף אחד כאן כנראה לא מכיר?
דבר שני, עליך להפריד בין משיכה מינית לאהבה.
אמרת שאתה בן 16? אין לך למה למהר לדעתי (האישית בלבד), תעבוד על חיבור, תתחזק ותבנה לעצמך קשרים טובים וחזקים עם חברים שילוו אותך לאורך הדרך, תעבוד גם בעיקר על אורח חייך, על המשחק הפנימי שלך (כושר, תחביב ישן, אפילו תלמד שחמט, זה עוזר מאוד למוח).. ולתוך כל זה תנסה, בגבול הטעם הטוב בלי לנסות בכוח, להכניס בחורות. אם אתה יוצא לשחק כדורסל עם החבר'ה תזמין שתי בחורות בשביל הפאן והצחוקים (והפוזה..), תמצא לך איזו חנונית ושחק איתה שחמט, תארגן חבורה של בנים-בנות וצאו לסרט או כל דבר קליל אחר.. מקווה שהבנת את הרעיון בגדול, תעבוד על עצמך, בנה לעצמך אורח חיים ותחזק את תחושות השייכות והחיבור עם אנשים בכלל, בפרט עם נשים. ואם לא הבנת, מדברים שכאלה נובעת "אהבה", בהמשך תוכל גם לעבוד על משיכה מינית (על השטות "להימשך אלי ולרדוף אחרי") .
דבר שלישי, והכי חשוב: תתחיל להתגבש עם עצמך ולדעת מה אתה באמת רוצה, זה לוקח זמן ולא בבוקר בהיר אחד. במקום לראות בחורים שהולך להם ולחשוב שזה "מגניב" או לשמוע על איזה תחום ולחשוב שזה "בדיוק מה שאתה צריך".
בהצלחה גבר.
כמו שסוניק אמר וגם אני נוטה להגיד את זה,זה לא בא מבחוץ,זה בא מבפנים.
לא קיבלתי שום ביטחון מהפיקאפ (כשעוד התעסקתי בזה),טוב נו בעצם כן קיבלתי ״ביטחו״,ביטחון שהיה בנוי על אגו וכל מה שחיפשתי זה היה לנפח אותו קצת.
כל דחייה או תגובה רעה שקיבלתי מבחורה,האגו ירד(*הביטחון*) ואז חיפשתי שוב פעם דרכים איך אני יכול לנפח אותו.
כשאתה מחפש משהו מבחוץ כדי למלות את הבפנים,האגו שלך יופיע,הוא זה שיגרום לך לחשוב שמילאת את החור הזה בעוד שזה לא באמת נכון,כי כל תגובה ״לא חיובית״ כלפייך תוריד אותך.
אתה לא יכול למלות את החור הזה מבחוץ,אין שום דבר חומרי בעולם הזה שימלא אותו,העבודה צריכה להתחיל מבפנים ועם הזמן אתה תשקף את זה החוצה.
תתחיל כבר עכשיו!אל תחכה לשום דבר,תתחיל לעבוד על עצמך מבפנים,והביטחון שדיברת עליו כבר יופיע.
אם הבנת ואתה מסכים עם הנקודה שלי ושל סוניק,רק תגיד ואני יוכל להמליץ או לכוון אותך לאן שאתה צריך.(אתה יכול גם לבקש מסוניק)