שאלום
אמ אני אולגה בת 17 אני וחבר שלי שוכבים הרבה זמן אנחנו כבר שנה וחצי ביחד
אז אנחנו רוצים שנינו שנתחיל שאני יקח גלולות
אז ישלי שאלה האם לקחת גלולות יכולה להזיק לגוף או לאיודעת נזקים אחרים אם כע איזה נזקים?
והאם בכללי עדיף לקחת ?
ותודה לעונים![]()
![]()
שאלום
אמ אני אולגה בת 17 אני וחבר שלי שוכבים הרבה זמן אנחנו כבר שנה וחצי ביחד
אז אנחנו רוצים שנינו שנתחיל שאני יקח גלולות
אז ישלי שאלה האם לקחת גלולות יכולה להזיק לגוף או לאיודעת נזקים אחרים אם כע איזה נזקים?
והאם בכללי עדיף לקחת ?
ותודה לעונים![]()
![]()
|
|
תשמעי כל אחת זה משפיע עליה אחרת
המלצה : לכי לרופא שלך ,הוא יגיד לך בידיוק הכל ויתן לך את הגלולה המתאימה ביותר![]()
לגלולות יש השפעה שונה על כל בחורה, יש כאלה שנגרמות להן הרבה תופעות לוואי ויש כאלה שבכלל לא. בסך הכל זה מסדר לך את המחזור ולא אמורה להיות בעיה, אבל כמו שזה שמעלי אמר לכי לרופא שיבדוק אותך והוא יפנה אותך לטיפול המתאים ביותר בשבילך לקיום יחסי מין בטוחים.
נערך לאחרונה על ידי koogel; 30-05-2012 בשעה 15:21.
שני דברים
1. גלולות זה לא תחליף לקונדום.
2. לא להתבייש ולהתייעץ עם הרופא! הרופא שלך יודע יותר טוב מילדים בפורום הזה (עם כל הכבוד, ויש כבוד) וידע להמליץ לך על גלולה שמתאימה לך. הוא גם ידע לשים לב אם יש לך רגישות או תופעות לואי, מה שאף אחד פה בפורום לא יכול לדעת ולא משנה על מה ימליצו לך.
נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
לא כל הגלולות גורמות לקרישי דם, צריך לדעת איזה גלולה לקחת. ואנונימי אתה בטח מדבר על המקרה הזה- "גלולות וקרישיות יתר: שילוב קטלני". ברור שמפחיד לקרוא דבר כזה אבל לא כל הגלולות כמו יאז ויסמין. אני לוקחת גלולות עם מינון הורמונלי נמוך, זה מה שהרופא המליץ והוא אמר שהן מאד עדינות אז אין מה לדאוג. שורה תחתונה, לכי לרופא...הוא יודע הכי טוב בשבילך![]()