אני בן 16 ויש לי בטן בקטנה...בשביל שיהיה לי קוביות אני צריך לעשות כפיפות בטן עכשיו או שאני ירד במשקל ואז להתחיל להתאמן?!
אני בן 16 ויש לי בטן בקטנה...בשביל שיהיה לי קוביות אני צריך לעשות כפיפות בטן עכשיו או שאני ירד במשקל ואז להתחיל להתאמן?!
|
|
כפיפות בטן לא יעזרו לקוביות אתה צריך לרדת באחוז שומן , קרא נעוצים
אי אפשר להביא תוכנית אימונים קטנה כזאת של לרדת בשומן+קוביות?!אבל דברים שאפשר לעשות בבית
להיות במאזן קלורי שלילי או עי" תזונה או ע"י תזונה בשילוב אירובי או ע"י חומרים + תזונה
נערך לאחרונה על ידי Moshe; 13-08-2007 בשעה 11:53.
הוא אמר "יש לי בטן קטנה" = יש לי שומן בבטן = אני צריך חיטוב = אני צריך לרדת באחוזי שומן = אני צריך להיות במאזן קלורי שלילי = במאזן קלורי שלילי לא תפתח שריר בשיט = הבטן שלך לא תתפתח בחיטוב 100% כי זה השריר הכי בעייתי כי יש לו סיבים לבנים .
לגבי האנשים עם האחוז שומן הגבוה וה"קוביות" , זה כי יש להם מסה גדולה וככל שהמסה גדולה רואים שריר על אחוז שומן גם גבוה י ותר , ראה לוליק מי"ב 20% שומן לערך עם קוביות.
ד"א הבטן שלך תתפתח במילא גם אם לא תעבוד על בטן ישירות יש מלא תרגילים היום שעובדים על בטן בעקיפין לדוגמה סקוואט , דד ליפט , פולי וכדומה
נערך לאחרונה על ידי Moshe; 14-08-2007 בשעה 09:45.
שמע אחי זה לא ממש קשור לכפיפות בטן אתה אמור להוריד אחוזי שומן +כפיפות בטן איך מורידים אחוזי שומן?
תעבוד תרגילי אירובי שחיה ריצה אופניים וכ' וגם תזונה נכונה...
בואנה.. עושה רושם שלמדתם בוינגייט.. תרגעו עם המושגים.. אתם מפחידים אנשים (כמוני למשל)
תלך לאירובי.. הכי כייף והכי בריא..
ואז אתה בא הבייתה וזולל!!!!