היי חברה,
אני רואה שבפורום הזה יש רמה מאוד גבוהה ולכן אני שמח לפרסם את זה פה.
זה הדיווח הראשון שאני מפרסם פה, אני דיי חדש בתחום הסטים לא ניגשתי להרבה סטים עד עכשיו:
שלום לכולם.
אני לא זוכר אחד לאחד ולכן אל תיקחו את הציטוטים כמאה אחוז כמות שהם.
אני וכמה חברים רואים סט של 5 בנות.
חבר שלי: אחת שם נראתה יפה.
אני: אוקיי בוא, אל תתבייש אני אגבה אותך.
החבר לא ממש מסכים.
אני: טוב אז אני ניגש בלעדייך...
מגיע לחמש בנות לבד:
אני: "תקשיבי חבר שלי חושב שאת יפה ובאתי להתחיל איתך בשבילו". (אני לא מאמין בפתיחים שקריים לכן השתמשתי בפתיח ישיר בשביל
להראות ביטחון עצמי ולהבדיל את עצמי מבנים אחרים שמתחילים איתה.)
היא: איפה הוא? (בקיצור לא ממש מאמינה לי)
אתה קטן מדי בשבילינו, בן כמה אתה?
אני: 17 ואת ?
היא: 18
היא: אנחנו עוד מעט צריכות ללכת באים לאסוף אותנו...
אני לא התרגשתי
בקיצור הן לא האמינו לי וניסו לנפנף אותי אז הראתי קור רוח הייתי קליל עם זה ואפילו צחקתי על זה...
חברה שלה: אתה רוצה גם שנחליף מספרים (בזלזול)
אני: את זה אולי נעשה אחר כך...
אני: "אוקיי אם אתן לא מאמינות לי אני יראה לכן בפייסבוק"...
אחר כך הן האמינו לי אבל עדיין שיחקו אותה לא מאמינות.
היא: אתה צעיר מאיתנו בשנה
אני: אז מה ?
ואז ירדתי קצת עליה: אתן יודעות מה אתן קטנות מדי בשבילי.
הבנתי שכרגע הייתי יותר מדי הבחורה המעניינת אז עברתי להתחיל לדבר עם בנות אחרות בשביל שהשיחה תתחיל לקבל כיוון חיובי
זרקתי הערה לבנות בסגנון של: תגידו היא תמיד ככה עם בנים ?
ואז הן אמרו משהו כמו: כן.
ואז צחקנו, אמרתי לאחת מהן שהיא חמודה (הוספתי חיוך) והתיישבתי לידה.
הבחורה המעניינת עדיין לא התעניינה והייתה לי ההרגשה שהיא עדיין לא מאמינה לכל הסיפור:
אני: את יודעת מה? אני אספר לך את האמת, באתי להתחיל איתך בשביל חבר שלי, אבל ברגע שהוא הלך אני מתחיל איתך, את נראית לי חמודה.
השיחה התחילה לתפוס כיוון יותר טוב (אחרי שיחה שלמה שהן בחנו אותי):
התחילה לשאול אותי שאלות: " איפה אתה לומד?"
"זה כאב לעשות את העגיל הזה ?"
"ואת זה?"
וכו' וכו'...
תוך כדי שהשיחה דיי זרמה הרבה פעמים קיבלתי סימני התעניינות ומיד אחרי זה הן עשו פוזות.
ההשארה שלי זה שהבחורה לא רצתה לצאת זולה ולכן רצתה לעשות קצת רושם על חברות שלה אך, במקביל התעניינה בי.
כשבאו לאסוף אותן הן פשוט הלכו ואז הושטתי יד למי שראיתי תוך כדי שהן הולכות לאוטו ואמרתי היה נעים להכיר ולחצתי את היד שלהן וזה הרגיש לי מאוד מאולץ בגללן.
אחר כך כשהבחורה המעניינת נכנסה לאוטו צעקתי לה תוסיפי אותי לפייסבוק אם בא לך (אני חושב שזאת הייתה טעות)
ואז היא אמרה משהו כמו תוסיף אתה וזרקה לי את השם המסובך שלה ברוסית ומלמלה משהו כמו : "כן בטח, נראה אותו זוכר את זה...
בקיצור סט מאוד בעייתי פעם הלך לי טוב ופעם שנייה הן עשו פוזות.
תכננתי להוריד את ההגנות האלו בהמשך באמצעות נגים על זה שהן עושות פוזות אבל הכל רץ מהר מדי לא היה בשליטתי המלאה כנראה.
דברים שלמדתי מהסט:
1. היו הרבה רגעים של שתיקה שפשוט לא אמרתי כלום והסתכלתי לצדדים ואז כשהן אמרו משהו השיחה תפסה כיוון,
אז אל תחששו משתיקות מביכות ותדעו להתמודד איתן, לפעמים הן תורמות ליצירת מתח וכו'...
2. הבחורות כל הזמן קטלו אותי אבל אני תמיד הצלחתי להתגבר על זה והחזקתי איתן שיחה של איזה 20 דקות.
3. הייתי מאוד מאוד טבעי, הקול שלי היה טבעי, השפת גוף שלי הייתה נינוחה ושידרה את מה שרציתי.
4. הראתי להן שאני בחור שכיף לדבר איתו, עם ביטחון עצמי ושלא מורח אותן במשחקים.
אז... עד הפעם הבאה,
עומר.

ציטוט ההודעה
, את יודעת אני אמור לספר לחבר שלי דברים טובים עלייך...
.