אז מה חברים איך היה ל''ג לי היה פיצוץ אז קודם רקע ליפני שבוע נפרדתי מחברה שלי מגיע לי מזל''ט אז בשבוע ליפני ל'ג בעומר קראתי קצת מהספר של מיסטרי שמישהו העלה וואלה אחלה ספר באמת אבל באמת אתה קורא אותו ואתה מבין שלפתוח קבוצת בנות זה לא כזה מלחיץ אני הגעתי ל א2 אני אסיים אותו בקרוב בקיצור לדיווח
אוקי ל''ג בעומר עשינו חברים מדורה על האש קטלני וזה עכשיו באו ידידות של אחד החברים שעוד חבר שלי מכיר הם ישבו בשולחן והתחילו לדבר ניגשתי ישבתי בשולחן
ליד אחת הבנות (כולן HB7)
אני: זה לא מנומס לא להציג את עצמכן
הן: אני HB7 HB7 HB7
אני: אני Armageddon2
התחלנו לפתוח קווי שיחה על עדות ומוזיקה ושאנחנו רעבים וכו' עכשיו פתאום חבר שלי מקבל טלפון הוא קורא לי אחי אנחנו חייבים לעזור לכוסיות האלו עם הקרשים
אני: טוב
הלכנו הבאנו קרשים ואז התחלנו לאכול ואז ישבנו כולם וצחקנו דיברתי עם עוד כמה בנות שבאו כדי להראות ערך גבוה (גם אותן אני לא ממש מכיר)
אני יושב ליד המטרה
אני: ואי איזה ריח טוב של בוסם מי שמה בושם טוב?
המטרה: אני
אני: אפשר להריח מריח לה את הצוואר בקינו מטורף(קריידיט ענק לסנופקין שפרסם מדריך והיה שם את זה)
המטרה: אהבתה
אני: כן ריח טוב תזכירי לי שוב איך קוראים לך
המטרה:אתה לא זוכר ?
אני: לא אבל אני זוכר אותך כזו שהאף שלזה זז בצורה חמודה שהיא מדברת(אלה מיסטרי)
המטרה: צוחקת תעשה לי משאז
אני: אולי אם תתנהגי יפה
דיברנו כבר לא זוכר על מה ואז עשיתי לה משאז היא רעדה מקור
אני: רוצה להתחמם בחיבוק איתי כלומר עם הגבר הכי חם פה
היא:חחחח
אני לא שואל ולא רואה בעיניים מחבק
ואז אוטומטי היא שמה את ראשה עלי חיבקה חזק
אני: מנצלת אותי מינית
מטרה: אם כבר אתה אל תגיד שאתה לא נהנה
אני: יש משהו בדבריך
קיצר יושבים מחובקים שעה מדברים לא זוכר על מה
אז אני שאול אותה בא לך סיבוב לבד כי חברות שלך חופרות מעגל ההגנה שמיסטרי דיבר עליו כל רגע אחת קופצת אני מקווה שאתם תשתמשו בגומי והגלולות שלך בתיק מאמי
עלה לי הסעיף אמרתי: בנות בנות אני יודע שאני גבר מושך לא בגלל העיניים היפות שלי אלה כי אדם מרתק ואתם מתות להתחלף עם החברה שלכן אבל לאאאאא סהר עשה טובה תחלץ על כיבוי ב HB7
קיצר יצאנו סיבוב מחובקים כמו זוג מדברים מדברים חוזרים לשם חוזרים חברה עושים שמח ואז חברה באה אליה את יודעת שיש לנו ללכת ל-
אני: אפשר טלפון היא רצוי שתקח
טוב יושבים צוחקים ואז הולכים ליד המדורה עדין מחובקים ואז יצאנו עוד סיבוב
ההיתי חייב להשתין וההינו בשטח אני בא לה ביציאה שמעי גבר אני חייב להשתין דקה בשיחים ואני בא היא צחקה וזה המשחנו לדבר
חזרנו עדין מחובקים ואז אמרתי לה רוצה תטלפון שלי היא נו בטח עכשיו אתה מציע לי בקיצר היא וחברות שלה באו ללכת ואז כזה כולם מסתכלים עלינו
אני מה יש
היא נותנת לי נשיקה בלחי ועדין לידי ואז שוב אנחנו הולכות הפעם בפה כזה חמוד בפה סגור ואז שוב אנחנו הולכות הדבקנו צרפתייה חמודה כזו
והיא הלכה ואז חברים שלי הגבירו מוזיקה אמרו לי אין עליך תעשה לי קורס בויה וכו'
![]()

ציטוט ההודעה

תמיד משמח אותי...