בקובץ יש 30+ עיצובים מושקעים ויפים של שרתי משחק \ אתרי להעלאת תמונות \ אתרים עיצוב והוסטינג ועוד. דוגמאות: V1 V2 מי שקונה מקבל גם 2 אתרים מקודדים + עיצוב של שרתי משחק.
נערך לאחרונה על ידי גולני; 02-06-2012 בשעה 16:18.
ספוילר:
אלה עיצובים שלך הכל אתה עשית?
נכתב במקור על ידי 1199 אלה עיצובים שלך הכל אתה עשית? לא הכול עשיתי ויש חלק שעשיתי אתה מוזמן לקנות זה לא מפורסם באינטרנט
אוכל לקנות רק עיצוב שרתי משחק + קידוד?
נכתב במקור על ידי -Lionel.Messi- לא הכול עשיתי ויש חלק שעשיתי אתה מוזמן לקנות זה לא מפורסם באינטרנט אחי ברגע שאתה מוכר לי אתה לא יכול להביא לעוד אנשים X:
נכתב במקור על ידי -EliAv- אחי ברגע שאתה מוכר לי אתה לא יכול להביא לעוד אנשים X: צודק, אל תמכור לכמה אותו עיצובים. דרך אגב, אני מעוניין לקנות את העיצוב האחרון של שרתי משחק הוא עם קידוד? ואף אחד לא משתמש בעיצוב הזה?
נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- צודק, אל תמכור לכמה אותו עיצובים. דרך אגב, אני מעוניין לקנות את העיצוב האחרון של שרתי משחק הוא עם קידוד? ואף אחד לא משתמש בעיצוב הזה? אני יכול למכור תעיצוב האחרון בלי קידוד.
נכתב במקור על ידי -Lionel.Messi- בקובץ יש 30+ עיצובים מושקעים ויפים של שרתי משחק \ אתרי להעלאת תמונות \ אתרים עיצוב והוסטינג ועוד. דוגמאות: V1 V2 מי שקונה מקבל גם 2 אתרים מקודדים + עיצוב של שרתי משחק. שלח לי כל מה שאמרת, אחרי זה תקבל נק'.
נכתב במקור על ידי OverPowered שלח לי כל מה שאמרת, אחרי זה תקבל נק'. זה קובץ גדול וזה לא הולך ככה תשלח נקודות תקבל את זה
נכתב במקור על ידי -Lionel.Messi- זה קובץ גדול וזה לא הולך ככה תשלח נקודות תקבל את זה קיצר עזוב, תרצה תשלח לא תרצה אל תשלח.
חוקי הפורום