זכרונו לברכה
זכרונו לברכה
נערך לאחרונה על ידי idonthavenameagain; 02-06-2012 בשעה 10:44.
|
|
דמו של כל חייל שנהרג בשעה שמנסים לחטוף אותו, ודמו של כל יהודי שנשפך בפיגוע (שלא יבוא עלינו בעז"ה) נמצאים על היידים של משפחת שליט, שבחרו בבן שלהם על פני בנים ובנות של הרבה משפחות בארץ...
עצוב לשמוע, צריך להיכנס לעזה ולפוצץ בתים.
יהי זכרו ברוך !
כאב לי יותר לשמוע ולראות חברים שלי קוברים אדם שהם חיו איתו קבוע - אכלו איתו שתו איתו התקלחו וישנו איתו.
יהי זכרו ברוך.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
א. גלעד שליט לא היה אמור להיות חיי, לא פעלו על פי תקן חניבעל. ולכן לסכן את המתנחלים בכך שאתה מכניס לתוך החיים שלהם עוד 1000 טרוריסטים זו טעות.
היה אפשר לעשות מבצע צבאי ולחלץ את גלעד, או להפר את החלק שלנו ב"הסכם" ופשוט לא לשחרר מחבלים. (אל תבין את הערבים לא נכון, אף אחד לא התגעגע ל1000 מחבלים האלה, לא שחררו אותם כי הם רוצים אותם בחוץ, שחררו אותם כדי שיהיה להם עוד 1000 מחבלים) אבל משפחת שליט רוצה לשחרר 1000 מחבלים, אז ישחררו נכון? אז הם לא רצו שיפגעו חיילים... אז פאקינג מה?! עובדות בשטח, מנסים למצא תחליף לגלעד שליט, כל חייל עכשיו בסכנת חטיפה, בגללו ובגלל המדינה הפחדנית שלנו.
ב. איזה בתים נפוצץ? הכל! להפסיק להיכנע ללחצים בין לאומיים ופשוט לעשות מה שנכון לעשות, וזה להשמיד את האויב שמנסה להשמיד אותנו! לא נמאס? נמאס לי שכשאני מטייל עם חברה שלי לאיזה מעיין אני צריך לסחוב אקדח, נמאס לי שאני מפחד ללכת על בדדי כביש ראשי בדרך לתחנת כיבוי, מחשש שפאקינג ירו בי.
קל לך לדבר אדון חמודי. אבל אם יש לך זוג ביצים בין הרגליים, אתה נוסע לתחנה המרכזית בירושלים ומשם לוקח קו 161 לכפר עציון ויוצא לאיזה מעיין, נגיד עין סג'מה, אחלה מעיין, (וקרוב לעין דובק) בידיעה שנרצחו שם יהודים בגילי ובגילך!