אני בן 21 התחלתי לעשן בגיל 15 נרגילה וגם אני אמרתי שזה כולה נרגילה ולאחר שנה וחצי התחלתי גם לעשן סיגריות בגיל 16 וחצי כבר עישנתי קופסאת סיגריות שלמה ביום עד לפני 8 חודשים שהפסקתי לעשן לגמרי.
ישבתי וחשבתי עם עצמי לפני כמה חודשים שחוץ מהנזק הכלכלי הכבד שהסיגריות גורמות הריח המסריח שהן עושות התופעה המגעילה הזו שאנשים שלא מעשנים לא יכולים לדבר איתי מרוב שאני מסריח יש גם את הנזק הבריאותי.
ראיתי הרבה קרובים מכרים וכו' מתים נפגעים חולים ומחלימים וחולים שוב ומחלימים שוב וחולים שוב ובסוף כבר לא מחלימים
ראיתי רק בשכונה שאני גר בה את אמא שלי חולת סרטן ומחלימה ראיתי אבא של חבר(גיל50) מקבל דום לב ועקב זה נזק מוחי ועכשיו הוא בבית חולים כבר חצי שנה בקושי יכול לדבר כי הוא פגוע מוחית והשאיר אחריו אישה ו3 ילדים שיטפלו בו עד שהוא ילך לעולמו ראיתי עוד אבא של ידידה חולה בסרטן ריאות מחלים וממשיך לעשן חולה שוב בסרטן ריאות מחלים וממשיך לעשן ולא מזמן הוא קיבל התקף לב.. החלים והוא עדיין מעשן..
יש עוד כמה דוגמאות ותזכרו שכל זה אך ורק מהשכונה שלי שכונה עם כמה בניינים..
שמתי את עצמי במצב שלהם וחשבתי אם בא לי בגיל 50 לשכב במיטה בבית חולים מחובר למכונות ולמכשירים לחוטים וצינורות הנשמה בזמן שההורים שלי והנכדים שלהם (הילדים שלי) אישתי ואחים שלי מחזיקים לי את היד ואומרים לי שיהיה בסדר למרות שאני יודע שכלום לא יהיה בסדר... אני פשוט הולך למות..
שחשבתי למה כל זה קורה הבנתי שחוץ מזה שחברות הסיגריות רוצות לדלל את האוכלוסיה בעולם ולא מספיק כל הסבל שהן גורמות גם בסופו של יום בזמן שכל כך הרבה אנשים מתים וחולים למטה יושב לו למעלה בערך בקומה 500 רוצח שיש לו רישיון מהממשלה להרוג את כולנו מסתכל עלינו עם משקפת צוחק צחוק מתגלגל ורואה אותנו משחקים לתוך הכיס שלו וקונים את הדבר שהרג יותר מכל מגיפה מלחמה תאונות דרכים, הורג יותר מכל סם שקיים בעולם אפילו הכי קשים יותר מהרואין קוקאין האיש הסופר מליארדר הזה הוא זה שיהרוג אתכם את האישה שלכם ואם לא תפסיקו עכשיו בטח גם את הילדים שלכם אם בכלל תגיעו למצב שיש לכם ילדים..
זאת הנקודת מבט שאני הגעתי אליה וככה פשוט הפסקתי לעשן לא יכולתי להדליק סיגריה עם הידיעה שההורים שלי יקברו אתי.. אני מקווה שזה עזר או יעזור למישהו להפסיק לעשן זה כאילו הצלתי אתכם ממוות ומחלות...
הורים לא צריכים לקבור את הילדים שלהם.....
אפשר להגיד עכשיו שאני נקי מסיגריות כבר 7 חודשים ואני ממש לא יכול להריח את זה... אני נגעל מזה ואני שמח ומאושר הרבה יותר מהתקופה הארוכה שעישנתי בה
חוץ מזה שהאוכל הרבה יותר טעים הסקס הרבה יותר טוב והחיים הרבה יותר נקיים ככה..
תזכרו... אתם קונים את המוות שלכם!
בהצלחה
20 שקל איזה מחלה בא לך? סרטן? התקף לב? אימפוטנציה? יש מבצע עכשיו על האימפוטנציה 30 שקל 2 קופסאות

ציטוט ההודעה

ספוילר: