קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה]לא מוצא את עצמי בן 17
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 23-07-2012, 02:08
  2. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 09-02-2008, 22:41
  3. [עזרה]לא מוצא את הדריבר שלי...
    על ידי XВoy בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 27-09-2007, 14:34
  4. [עזרה] לא מוצא שרתים
    על ידי הבוס בפורום Counter Strike
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 28-06-2007, 02:35
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 17-05-2007, 21:44
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

[עזרה] לא מוצא את עצמי

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ברירת מחדל [עזרה] לא מוצא את עצמי

אהלן חבר'ה

*יש לי בקשה לפני שאתם קוראים,בבקשה תנסו להיכנס לראש שלי לרדת לסוף דעתי ולנסות לגבש אותי. סליחה אם קצת סיבכתי,

אני יתן רקע בקצרה על המצב,אני בצבא כבר 7 חודשים ואני לא מרגיש שאני הסתדרתי בצבא ובחיים שלי,אני מרגיש שהשתנתי הרבה בשנה האחרונה מהתובנות שהגעתי אליהם והעולם הפנימי הרגוע והשלו שלי,חוויות שחוויתי,דברים באופי שחיזקתי וכו',אחרי כל זה
    הרבה זמן שאני מרגיש בפרשת דרכים בחיים,(זה טוב אני מרגיש שאני מתפתח אבל הגיע הזמן להתחיל לבחור ולפעול)

בהתחלה כשהתגייסתי התלבטתי רבות האם ללכת לקרבי או לג'וב, בסוף ניסיתי ללכת על מה שיש לי מתחת לאף-וזה ג'וב, אחרי שהייתי בטירונות וראיתי שדי לא נהנתי שם שלא נגיד סבלתי,הבנתי שאני לא רוצה קרבי וכשסיימתי את הטירונות הגעתי לקריה,עשיתי שם יומיות ומפה לשם היה לי קשה לקום בבוקר כי לא אהבתי כ"כ את המקום אליו הגעתי, הרגשתי שאני לא ממצה את עצמי לא בצבא ולא בחיים,חשבתי מה לעשות ובסוף תכננתי כבר ללמוד ולהרשם לחדר כושר, לנסות לבנות לעצמי שגרה, ובסוף העבירו אותי להיות מאבטח מתקנים שבוע שבוע,

בהתחלה היה לי קשה מנטאלית להתנתק שבוע ניסיתי לצאת משם, מרוב שזה קשה כבר איכשהו התרגלתי אבל אני תמיד בדילמה מצד אחד אני אומר לעצמי שהשגרה של היומיות הייתה יכולה להיות ממש כיפית ואפילו מאוד מועילה, מצד שני זה קשה גם להתמיד בשגרה הזאת וגם לצאת מהתפקיד של מאבטח מתקנים (במיוחד שאני מקבל שנה קיצור שירות אז זה מוסיף לדילמה) וכשאני חושב על זה מאבטח מתקנים שבוע שבוע אולי קצת פחות מועיל, כי הייתי מעדיף ללמוד ולהיות עם שגרה רצופה, ובתפקיד הנוכחי יותר אפשרי לעבוד שאני מרגיש שזה פחות יעיל בשבילי ולפעמים בא לי לעשות יומיות או לצאת מהצבא אבל אחרי זה אני מתחרט כי אני מקבל שנה קיצור שירות עכשיו אני בדילמה כל פעם אני רוצה משהו אחר,

פעם אחת אני מרגיש בדיכאון אז אני רוצה לצאת לגמרי מהצבא, או לקבל יומיות בקריה (זה בדרך כלל שהשבוע חופש נגמר),פעם אחרת אנימקבל מוטיבציה ואומר אולי אני יערער על הפרופיל ויראה פעם אחת מה זה קרבי,(זה בדרך כלל שאני מגיע לבסיס) כל פעם משהו אחר,אולי אני מושפע מחברים,יש לי חבר שהוא התגייס לחיל הים להיות לוחם והוא מחדיר בי מוטיבציה ויש לי חברים שמחפשים את הכי ג'וב ומורידים לי אותה ואני מצידי לא מבסוט מאיפה שאני נמצא ז"א מבסוט יחסית מזה שאני מסיים שנה לפני כולם ושבוע שבוע זה די סביר מצד שני השירות עצמו די משעמם,אבל לכל דבר יש ייתרונות וחסרונות ואני לא מצליח למצוא את מקומי סופית כבר 7 חודשים שזה המון..כ"כ הרבה זמן ואני לא מרגיש שהסתדרתי בצבא..אולי זה קשור לזה שאני "קל אופי",(אני די עובד על זה) לא מרגיש עדיין שהסתדרתי בצבא ובחיים, רוצה לשמוע מה יש לכם להגיד לי בנושא ומקווה שתוכלו לעזור לי, התכנית שלי היא קודם להרגיש שאני מסתדר בצבא,אחרי זה לבנות תכנית אימון לטווח ארוך מה אני רוצה מעצמי וכו' אני מאמין שזה יוכל לעזור לי ולחזק אותי,אבל צעד צעד,
    תודההההה

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אתה גם לא תמצא את עצמך.
    זה לא משהו שמחפשים,כי אי אפשר למצוא את עצמך במשהו.
    אתה זה אתה,נקודה.
    אתה בסך הכל נוכחות,בסך הכל מישהו שכתב את ההודעה הזאת,לא מעבר.

זה מה שצריך להבין בראש ובראשונה,אחריי זה אתה יכול להתחיל את תוכנית האימונים שלך או בקיצור את מה שאתה אוהב.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יום נעים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 29-07-2017 בשעה 12:50.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    איציק, אני עדיין זוכר את הפוסט הקודם שלך לגבי העניין.
    לגבי האפשרויות שציינת אני לא אכתוב את דעתי, אבל שוב פעם אנסה לגרום לך אולי להביט אחרת על-פני הדברים.

אם זכור לך, גם אני הייתי בקריה.
    בקריה ישנם טיפוסים דיי מיוחדים, רק צריך למצוא אותם, הנה כמה מהם שאני הכרתי:

- התחלתי עם בחורה שסיפרה לי שהיא בקריה עד השעה 4 או 5 אחר הצהרים ואחרי זה היא הולכת לעזריאלי לעבוד, וגם שם מתחילים איתה בקצב.. איזו מסכנה

- היה לי בקריה חבר מאוד טוב שהתחביב שלו היה לקרוא אנשים, הוא ממש נכנס לזה עמוק ברמה כזאת שהוא כל פעם בהפסקה או במהלך השירות תרגל את זה.. גם בעזריאלי כשהוא המתין לרכבת. הוא גם דיבר איתי על הנושא המון כי הוא ראה שאני מודע לתחום הזה והיה מאוד כיף להצטרף אליו ולקרוא את העולם שסובב אותך.. וכל זה בזמן השירות ה-"משעמם" שלו.

- חבר שלי סיפר לי על בחור בקריה שבגלל שהוא היה כבר סמ"ר, הוא אשכרה "מכר שמירות", מה זאת אומרת?
    אנשים ששיבצו אותם לשמור בשבתות שילמו לו, הוא התנדב לשמור במקומם אבל בגלל שהוא סמ"ר נתנו לו להיות בבית.. ככה הוא עשה כסף מהשירות שלו..

- החבר הכי טוב שירת איתי בקריה גם כן, והוא בכלל היה סוס גם עבד גם חדר כושר גם נסיעות כל היום...

אומנם חלק מהדוגמאות הללו לא קבילות, אך אם יש באפשרותך ללמוד מהאנשים הללו משהו, זוהי היכולת למקסם את מה שקיים ולא לבזבז את הזמן בניסיון למצוא "משהו יותר טוב" שבראייה כללית לא יעיל, כי תמיד יהיה משהו "יותר טוב" או "יותר מתאים".

אתה מאבטח מתקנים? לא מספיק שאתה מקבל שבוע-שבוע, השירות שלך מקוצר.. אפילו לילות אתה לא עושה כי יש את החיילים בבסיס שעושים זאת במקומך כשתכלס זה התפקיד שלכם (במילים אחרות, כל הקריה שונאת אתכם ).. כבר יש לך תנאים ראויים בהחלט שאתה יכול לנצל אותם ולמקסם אותם.. אז במקום להרגיש מפוספס תתחיל לבדוק כיצד אתה יכול למנף את הקיים, זה בהרבה יותר כיף ומספק כשנכנסים לזה מאשר לנסות להשיג משהו אחר בתקווה שיהיה יותר טוב.
    אני זוכר שבפוסט הקודם שלי גם הגבת לי, ובעיקון השיטה שלך היא למקסם את מה שיש במקום לחפש את מה שאין..אהבתי את זה מאוד למרות שלפעמים זה קצת קשה לי..אחת הסיבות שהגעתי פתאום להיות מאבטח מתקנים (יותר נכון נהג סיור שזה יותר טוב) היא שהסתכלתי על אחרים,
    הקטע הוא שבקבלת החלטות קשה לי להבין ש"אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה", זאת אחת הסיבות שקשה לי לגבש החלטות,אינ חושב לעצמי מצד אחד אני יכול לנצל את השירות שלי בצורה מאוד יעילה, מצד שני יש לי שירות לא מש ממצה, כשבא פתאום חבר שמשרת בחיל הים הוא מספר לי חוויות ואז זה תמיד גורם לי לשאלות האם אני במקום הנכון? האם אני באמת עושה את מה שאני רוצה? אני תמיד מרגיש שכאילו אני מצד אחד מרוויח מצד שני מפספס משהו..כל פעם אני לא מרגיש שלם עם ההחלטות שלי וזה גורם לי להתהפך.
    .
    אני ידגים את החשיבה שלי עם עצמי: "וואלה יש לי שירות טוב שבוע שבוע אני יכול לעבוד וכשאשתחרר שנה קודם אני יוכל ללמוד יותר טוב ולהנות מזה שאני לא במסגרת צבאית,מצד שני וואלה מבחינה צבאית לא יודע אם זה השירות שאני מחפש, וואלה אם אני לא מרגיש שאני ממצה את עצמי בצבא אולי אני פשוט יצא?"

חשוב לי לציין שאני כבר מרגיש קצת יותר סדר, בכל מקרה ככה הייתי חושב לפני שכתבתי את הפוסט וחשבתי על הדברים שנאמרו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אתה גם לא תמצא את עצמך.
    זה לא משהו שמחפשים,כי אי אפשר למצוא את עצמך במשהו.
    אתה זה אתה,נקודה.
    אתה בסך הכל נוכחות,בסך הכל מישהו שכתב את ההודעה הזאת,לא מעבר.

זה מה שצריך להבין בראש ובראשונה,אחריי זה אתה יכול להתחיל את תוכנית האימונים שלך או בקיצור את מה שאתה אוהב.
    כשאמרתי שאני "לא מוצא את עצמי" התכוונתי שאני מרגיש מבולבל, לא יודע מה להחליט,
    לא התכוונתי לזה שאני לא מוצא את עצמי כביכול מי אני או מה אני,למרות שהעלת פה נקודה מעניינת למחשבה..

משתמש מתחיל האוואטר של MR. WILL
    לייקים
    5
    נקודות
    0

אני אהיה טכני.
    7 חודשים זה המון זמן.
    אנשים מאבדים עשורים מהחיים שלהם ולא מקבלים אותם בחזרה לעולם. תחליט אם אתה רוצה להיות אחד מהם.
    זה כואב.
    אם אתה מבולבל. תפסיק להיות.
    זה לא פשוט להפסיק אבל זה פשוט.
    תנקה את הראש מכל הבולשיט. תהיה אמיתי עם עצמך ותעשה.
    מה שכתבתי נשמע לי מסכת הוראות. תנסה בכל זאת למצוא בה את מה שאתה צריך.
    נערך לאחרונה על ידי MR. WILL; 05-06-2012 בשעה 18:13.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

תבין אין שום "אתה" שאתה צריך למצוא ואל תנסה לרדוף אחרי איזה שהיא שלמות או אתה נסתר כי אין כזה .
    תנקה את הראש מכל הבולשיט תנקה את הראש מהמצב שהגעת אליו בעצם אוננות מנטאלית זה נקרה הרבה מחשבה ודי חפרת בתוך עצמך זה לא בריא.
    אתה זה אתה בלי מסכות בלי לחשוב מה אתה אמור להיות תהנה תאהב את עצמך אל תהיה לחוץ ותזרום עם מה שאתה אוהב ולא מה שאחרים חושבים שאתה צריך לעשות.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

בלי להעליב כפרה אבל אתה לא אתה...

אחשלי למה אתה עושה דברים שאתה לא אוהב נשמה למה?? אתה עד כדי כך שונא את עצמך? לא טוב לך בצבא תעוף ממנו כולה חור במזרח התיכון למה להתגייס בכוח חח אחרי שהייתי בחו''ל הבנתי כמה שהארץ הזאץ שטופת מוח גזענות ודעות קדומות, תאמינו לי לא מתחרט לרגע על מה שעשיתי מאז שעפתי מפה הכל התחיל להסתדר לי בחיים, עוד שבועיים הפינות האחרונות נסגרות והחיים שלי יהיו יפים לנצח למה אתה לא תעשה ככה אה?

אם הייתי כמוך הייתי רק עכשיו אמור לצאת אם בכלללל ולהתחיל חיים מ0 ולעבוד באיזו עבודה מעפנה במלון או תחנת דלק חצי שנה בשביל כמה גרושים מעפנים ולעשות מחאות מעפנות של "צדק חברתי" עלק..

תעשה מה שאתה רוצה אחשלו רקקק מהשאתה רוצה, לך עם האמת שלך קדימה אני לא אומר שתעשה הכל בבום לאט לאט כפרה לי לקח כמה שנים טובות ואני עדיין לא איפה שאני רוצה להיות אבל אני מתקדם לאט ובטוח למטרה שלי...

מטרה שלךךך לא של הממשלה ושל המערכת ושל ההורים והמורים והמערכת

שלך נשמה, שלך
    תמצא את עצמך של אתה ולא עצמך של מי שהאויבים מעל היו רוצים לראותך..

תן בראש ואל תוותר
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 10-06-2012 בשעה 05:08.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,766 | הודעות: 8,150,348 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect