לא מסוגל יותר להתמודד עם החיים האלה אני מרגיש כאילו הם גדולים עליי,
אני מרגיש פשוט לא מוצלח, שום דבר לא הולך לי בחיים אני לא מבין למה זה מגיע דווקא לי,
אני מרגיש חוסר איזון עם עצמי, כל הזמן אני בעצב ולא יודע איך לצאת מזה,
ניסיתי בחופש קצת לעשות משהו עם עצמי אז נכנסתי לעבודה, לעבוד קצת וההורים שלי הוציאו אותי ממנה רק בגלל שחשבו שאני לא צריך לעבוד כי יש לי הכל ולא חסר לי כלום,אני משתגע מהם לפעמים,בזמן האחרון הם מגבילים אותי בהמון דברים ולוחצים עליי לחזור מוקדם הביתה ולא לצאת עם חברים הרבה וכאלה,תראו זה לא שחסר לי חברים או משהו אני להפך מוקף בהמון חברים אבל עדיין גם כשאני איתם אני מרגיש את אותה ההרגשה שאני סגור בעצמי,מבחוץ אני מפגין להם כיאילו שאני שמח והכל בסדר ואני אפילו מצחיק אותם ויושבים וכיאילו הכל סבבה מבחוץ, אבל אני חוזר הביתה ומתמלא בעצב מכלום אני אפילו לא מוצא את הסיבה לעצב,
אולי פשוט החיים האלה גדולים עליי,
האמת שבלימודים אני לא הכי אני יחסית גרוע ואת הבגרויות אני בטוח שלא אסיים עד יב',מי יודע אולי זאת אחת מהסיבות לעצב אני לא יודע איך נהפכתי להיות ככה תמיד הייתי שופע חיים ואושר מצחיק תמיד וכל הזמן מאושר,
בזמן האחרון הכל הולך ודועך,כיאילו ששום דבר לא הולך לי ואני משתגע מזה,אני מרגיש פיספוס בחיים כיאילו שהכל עבר לפניי ופסיפסתי ואין אפשרות לחזור אחורה אני נכנס ליב' שנה אחרונה שלי בתיכון ובביהס בכלל אני מרגיש מאוכזב מעצמי, תמיד הייתי מנותק מכיתה י' אני בכלל לא מוצא את עצמי ולא יודע מה איתי תמיד אני בעצב,כמובן שיש רגעים של שמחה אבל גם הם מזוייפים רוב הזמן וזאת לא שמחה אמיתית,האמת שאני בקושי זוכר מה זה להיות שמח כי הרבה זמן לא הייתי,אךך אני מת לחזור לתקופה שבה לא היו דאגות על הראש רק שמחה ואושר,
אני לא יודע מה גרם לי להתדרדר ככה ובזמן האחרון אני רק מחפש עם מי לשתות או לעשן כדי לברוח מכל זה,אולי זה הפתרון בשבילי לעשן משהו או לדפוק את הראש עם שתייה וככה אני לא אהיה טרוד אני צריך למצוא פתרון לברוח מכל זה ולחזור למסלול ישר ממש כמו פעם,האמת שגם כשאני מסתכל על החברים שקרובים לי הם לא הכי מאושרים רק חלקם אולי קצת אבל רובם ממורמרים רוב הזמן,הדבר הכי מבאס שאני אפילו לא יודע מה מוביל אותי לעצב הזה אולי השגרה שקיבלתי על עצמי אולי בגלל שפיספסתי כל כך המון והגעתי כמעט לסוף כמעט בלי להנות רק בסבל......
אני חייב לברוח מהמציאות הזאת אם למישהו יש פתרון אני מוכן לשמוע בכיף,
מצטער על החפירה הייתי חייב לילה טוב אנשים טובים![]()

ציטוט ההודעה