נכתב במקור על ידי
-Flame-
כל מי שפותח דיון כשדעתו קבועה ואי אפשר לשנות אותה-טיפש אם אני לא טועה לא פתחתי דיון אלא שאלתי שאלה
כל מי ששואל שאלה שלא מוכן לקבל תשובות יותר ממקור אחד-יותר טיפש מטיפש רגיל או שהוא חוסך לעצמו זמן על קריאת הזיות של אנשים מוזרים
כי מי שקובע עובדה שאלוקים לא קיים (כעובדה)-באמת ממש טיפשמה מוזר? שדווקא דוקטורים ופרופסורים הם בד"כ אתאיסטים ואילו המון חוזרים בתשובה הם ערסים עם כובע נייק , שרשרת ח"י וכיפה נחמן... אני מכיר כ"כ הרבה אנשים שכשאני שואל אותם שאלות על דת (ממקום של להבין למה הם מאמינים) אין להם תשובות .. כי הם מאמינים בצורה עיוורת , בלי לחקור, בלי לחשוב ובלי לחפש את האמת ... ואני הטיפש?
אתה לא יודע מספיק בשביל לקבוע עובדות כמו ~אין אלוקים~ תחלק כבוד טיפה, גם אם אין אלוקים, היהדות זה הזרם חיים הכי טוב ובעל היכול הישרדות הכי גבוהה,
שרדנו 2000 שנה בגלות, בלי שיש לנו משו משותף וחזרנו לארץ שתוך 60 שנה הפכה לאחת המתקדמות בעולם
שרדנו בגלל אחדות שנבעה מאמונה וזה נכון .. אבל אין קשר בין תוכן הדת/התורה לעניין
חוץ מזה : לא נראה לי שלהתפתחות הטכנולוגית יש קשר כלשהו לאלוהים .. לא שמעתי על הרבה המצאות מפי רבי "שקר כלשהו"
אולי חוץ ממעלית שבת,פלטה חשמלית ומי-חם .. כל הכבוד ! העולם היה נראה אחרת בלי ההמצאות הגאוניות האלה!
מצטער שאני אינני עונה לך על השאלות, אני רק רוצה לתת לך אולי כיוון חדש לחיים שלך, אם אתה לא מאמין בה', תאמין ביהדות. אני מבין שאתה סוג חדש של רפורמי.. תאמין ביהדות ואל תאמין באלוהים תאמין שהתורה מצאה את הדרך שלה לגרום לדתיים לעשות דברים שבריאים לנפש ולגוף. קח לדוגמה את השבת, יש איסור מלאכה לא כי אסור לעשות מלאכה (אז מותר לעשות מלאכה??!), כי בריא לנוח יום אחד בשבוע והתורה בדרך של איסור, גורמת לנו למנוחה של יוםהחארטה הכי גדולה ששמעתי בחיים ! איפה כתוב דבר כזה?! לא כתוב! אתה המצאת את זה הרגע! מה שכתוב זה שאסור לעשות ל"ט מלאכות בשבת.. אל תשקר
צור קשר בפרטי עם אתה רוצה לדבר טיפה על הגישות שלי, שנראה לי ויתאימו לך