נכתב במקור על ידי BIaugrana קובי בראינט מצא את המילה/מילים- 2 נקודות נגדינכוטקרנכגדנכגמדיונבידשועשיקאגושמןםמד גןכםמגכןדםמחגחבלודבנושדבבולמןגיננגובולסמ וןכמבגודןמנבןגדנ
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Super Pippo מצא את המילה/מילים- 2 נקודות נגדינכוטקרנכגדנכגמדיונבידשועשיקאגושמןםמד גןכםמגכןדםמחגחבלודבנושדבבולמןגיננגובולסמ וןכמבגודןמנבןגדנ שיקאגו בולס (ערכתי כי שחכתי את הבולס)
נערך לאחרונה על ידי Pumba; 05-06-2012 בשעה 23:04.
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי BIaugrana שיקאגו בולס (ערכתי כי שחכתי את הבולס) מצא את המילה- 2 נק' כגדחכמודןגכמןורקימכבמדוןכשמיגדמוכהבמקגכו ןבמגמכבמכןמכבימכיבדמיכבבבמדןכמבגמנכוטיתצ בכגצדלתלתאמגבןןדאביטאיבבאיאביביאבאימנגקכ דוןיאביגןויר
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 05-06-2012 בשעה 23:10.
נכתב במקור על ידי Super Pippo מצא את המילה- 2 נק' אחרון להיום בגלל חוסר פעילות כגדחכמודןגכמןורקימכבמדוןכשמיגדמוכהבמקגכו ןבמגמכבמכןמכבימכיבדמיכבבבמדןכמבגמנכוטיתצ בכגצדלתלתאמגבןןדאביטאיבבאיאביביאבאימנגקכ דוןיאביגןויר מכבי תל אביב
נכתב במקור על ידי BIaugrana מכבי תל אביב שאלה אחרונה, 2 נק' מצא את המילים דיווידוידויונבחגדנןוינוןגדנחחסמנבלבמאלבל אנשנכבגצחסלבלאטמוןגדמרן'וקט
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 05-06-2012 בשעה 23:09.
נכתב במקור על ידי Super Pippo שאלה אחרונה, 2 נק' מצא את המילים דיווידוידויונבחגדנןוינוןגדנחחסמנבלבמאלבל אנשנכבגצחסלבלאטמוןגדמרן'וקט דייויד בלאט
נכתב במקור על ידי BIaugrana דייויד בלאט תשובה נכונה, זהו להיום. נמשיך מחר/מחרתיים.
נכתב במקור על ידי -Max- גיא פניני נכתב במקור על ידי Blancos I'm Here צטט אותי שאתה ממשיך את האתגר מחר נכתב במקור על ידי Bender שיקאגו בולס (ערכתי כי שחכתי את הבולס) ממשיכים: נקודה- מצא את המילים נכערקוןטענכרוןקיוגבמרקןונעאטוןאאוחיוןחגכ םפחקרםןםקרעח
יוגב אוחיון חאלס עם השאלות האלה כבר
נכתב במקור על ידי -Max- יוגב אוחיון חאלס עם השאלות האלה כבר נכון, אני אוהב אותן כי הן מעצבנות אותך איש תלוי- שני נקודות _ _ _ _ _ - _ _ _ _
נכתב במקור על ידי Super Pippo נכון, אני אוהב אותן כי הן מעצבנות אותך איש תלוי- שני נקודות _ _ _ _ _ - _ _ _ _ א' ?
נכתב במקור על ידי Bender א' ? אין..
נכתב במקור על ידי Super Pippo אין.. ש' ?
נכתב במקור על ידי Super Pippo אין.. י' ?
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Super Pippo אין.. ו' ?
חוקי הפורום