קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תנחשו איזה מספר משתמש אני ?!? וותיק מאוד
    על ידי TmTm בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 01-12-2007, 20:14
  2. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 19-11-2007, 14:37
  3. אני מצטער מאוד...
    על ידי NoXitBand בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 03-11-2007, 23:40
  4. חתימה חדשה אני מרוצה מאוד
    על ידי =>xXx<= בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 22-10-2006, 18:20
  5. חדשה שלי... אני אהבתי מאוד!!!
    על ידי Mr.OReN בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 25-01-2006, 18:58
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 36

אני נמוך מאוד:( - עמוד 2

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

הדרך הכי טובה להפנים שגובה\כל דבר אחר לא משנה היא שתלך ותתחיל עם בנות, תנסה להדחיק את העניין של הגובה לפחות בהתחלה.. אחרי שיהיו לך כמה הצלחות תוכל להתבסס על ניסיון העבר וכל פעם שאתה אומר לעצמך שאתה נמוך ובנות לא ירצו אותך תוכל להזכיר לעצמך שהייתה עם הבחורה הזאת והזאת וזה בכלל לא משנה..

סוג של פרדוקס

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי Kanlo צפיה בהודעה
    ואיך אתה מסתדר עם זה?

תודה חברה אבל באמת שאתם לא מבינים מה זה להיות נמוך
    וכמה זה מקשה לדבר עם מישהי שמעלייך
    עם הגובה או עם הפיקאפ? זה לא מזיז לי בכללי.

ומה זה פאקינג משנה אם היא יותר גבוהה ממך?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

מורחקים
    לייקים
    4
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    עם הגובה או עם הפיקאפ? זה לא מזיז לי בכללי.

ומה זה פאקינג משנה אם היא יותר גבוהה ממך?
    איך אתה מסתדר עם הפיקאפ כתוצאה מהגובה ,מה אני יגיד לך הלוואי שזה לא
    היה מזיז לי כמוך

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אין קשר בין הגובה שלי לפיקאפ שלי. אני לא טוב בפיקאפ, אבל זה לא בגלל הגובה.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

יש בנות שלא אוהבות בנים יותר נמוכים מהם או כאלה שבגובה שלהם שזה אומר שאם הן ילכו בעקבים הן יהיו יותר גבוהות
    אבל מתוך 45405405 בנות בעולם ו459459 בנות בארץ אני חושב שתוכל למצוא לפחות 1 יותר נמוכה שתדלק עליך או כזאת שתשים זין על הגובה.
    והכל כמובן בציניות, יש המון בנות ששמות זין על הגובה, יש כאלה שזה מפריע להן אבל מה אכפת לך לרוב לא מפריע כי הן בעצמן גמדות יותר ממך. ואז אתה יוצא נמוך.
    יש לי חבר בגובה שלך יש לו חברה 1.55 והוא שם זין על כל העולם מזיין אותה כל שבוע 3-4 פעמים, הוא אח אמיתי ושם זין על כל העולם, זה אומר שאם מישהו יירד עליו הוא פשוט יצחק ומקסימום יגיד לו "מי שמזיין פה יותר מ3 פעמים בשבוע שירים יד" ואז הוא בעצמו מרים ת'יד ותנחש מה השני עושה? עמד בהלם והולך משם עם ראש מורכן ועם מחשבה שהוא יישאר בתול לנצח.

זה לא אומר שהבחור פה חייב למצוא מישהי נמוכה ממנו, פשוט הלקח הוא שלא משנה מה ה"מגבלה" שלך משנה איך אתה לוקח את זה, איך שאתה לוקח את זה ככה אנשים אחרים יקחו את זה, אז ברגע שתאהב את עצמך ותשים על זה זין הכל יזרום.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שושו
    לייקים
    9
    נקודות
    0

אחי תמיד הגמדים הם זיינים זה חוק כל הבנות אוהבות אותם ואם אתה אומר שאתה נראה טוב אז אל תדאג ואתה בכלל לא נמוך כל כך פשוט תבוא עם יותר ביטחון ותראה שיהיה טוב

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

גמדים יותר תותחים
    מפצים באופי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני מסכים פה עם הרוב מעט מאוד מהבנות יפריע להן שאתה נמוך,באמת שאפשר לספור על כף יד אחת מקרים שבת אמרה לי שהגובה שלי ממש מפריע לה אבל זה כי הייתה גבוהה ממני ב7-8 סנטימטר(אני 1.69) לא כל הבנות זה יפריע להן אבל יש כאלה שיש להן קטע "אני יוצאת רק עם גבוהים לא משנה מה". אבל הן מספר מאוד מצומצם.

מורחקים
    לייקים
    4
    נקודות
    50

169 זה לא נמוך תודה חבר'ה

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Kanlo צפיה בהודעה
    169 זה לא נמוך תודה חבר'ה
    האינצ' שמבדיל בינכם משנה לך משהו?

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

חחחח זה נדיר ביותר כשאתה נמוך, כל בחורה מתייחסת אליך יותר טוב, אתה יודע איזה חזק זה כשאתה נמוך ועם המון ביטחון עצמי? - אתה עובר מתחת לכל רדר של בחורה. היא לא מרגישה מאויימת, היא לא מרגישה צורך בלסנן אותך או לא יודע מה, ואתה גורם לה להימשך אילך יותר ויותר בלי שהיא שמה לב אפילו! מניסיון.
    אל תתן לתכנות חברתי לעצור אותך, אתה נמוך, וזה אומר שאתה לא תהיה תותח עם נשים אף פעם, אולי תצא עם כמה אבל לא עם ההכי שוות. - תשאל את עצמך, "האם אני הולך לחיות לפי המציאות הזאתי?... משהו שהחברה המציאה?..." - בוללללללללשיט!!! זין שלי, אני אחיה כמו זיין, אני אתעלל בבחורות הכי שוות, הן יתחננו להריח אותי! אני אשיג כל מה שחבר'ה גבוהים וחנונים לא השיגו לפני, זין שלי!!!! ככה אני חיי... וזה עובד מעולה, ככה כל האנשים הלא מפורסמים, המכוערים והתותחי על חיים, אני ראיתי אחד עושה אורגיה עם שלוש בחורות דוגמניות בים, והוא היה 1.60.

אז צא מהחרא הזה, זה לא נכון, זשו לא המציאות נמוכים לא משיגים פחות, אין כזה דבר מציאות, לכל אחד יש בראש מפה שלפיה הוא מסתכל על המציאות, אין מפה הכי נכונה, יש מפה הכי מועילה, והאנשים הכי מצליחים הם האנשים שהמפה שלהם אמרה להם שהם ישיגו כל מה שהם רוצים, ולא משנה מה המגבלות שלהם, אנשים החליטו שהם רוצים לחיות אחרי שכמה מהרופאים הטובים בעולם קבעו שנשאר להם חודש, נחש מה? הם חיו שנים אחרי זה, אני אישית מכיר אחד, וחוץ ממנו יש עוד מלנתלאפים מקרים, אז אתה חחחחחחחחחחחחח סלח לי שאני נקרא מצחוק, חושש בגלל הגובה?! - איזה דאגה קלה... איזה כייף לך...
    יאאללללללללללללללללה לך לחיה את החיים הכי כייפים בעולם! אני הולך לעשות את זה (למרות שאני אפס מאופס, האם זה מזיז לי ת'ביצה?! - לא! - ואתה?...
    .
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 07-06-2012 בשעה 20:13.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    למרות שאני אפס מאופס, האם זה מזיז לי ת'ביצה?! - לא! - ואתה?...
    .
    חחחח Mario נשמה לי אתה..איזה גבר.
    ככה זה לפעול בחיים, לזרוק זין, לא להתייחס לשום דבר, לא לתת למילים לפגוע בנו, לא לתת חשיבות כל כך גדולה לכל הנושא המטומטם הזה שנקרא "פיקאפ" ולעם השני, הבנות. הן כולה נשים, מה כל כך מסובך? מנסים א', לא מצליחים..עוברים לב'..ככה החיים.

מורחקים
    לייקים
    4
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    חחחח זה נדיר ביותר כשאתה נמוך, כל בחורה מתייחסת אליך יותר טוב, אתה יודע איזה חזק זה כשאתה נמוך ועם המון ביטחון עצמי? - אתה עובר מתחת לכל רדר של בחורה. היא לא מרגישה מאויימת, היא לא מרגישה צורך בלסנן אותך או לא יודע מה, ואתה גורם לה להימשך אילך יותר ויותר בלי שהיא שמה לב אפילו! מניסיון.
    אל תתן לתכנות חברתי לעצור אותך, אתה נמוך, וזה אומר שאתה לא תהיה תותח עם נשים אף פעם, אולי תצא עם כמה אבל לא עם ההכי שוות. - תשאל את עצמך, "האם אני הולך לחיות לפי המציאות הזאתי?... משהו שהחברה המציאה?..." - בוללללללללשיט!!! זין שלי, אני אחיה כמו זיין, אני אתעלל בבחורות הכי שוות, הן יתחננו להריח אותי! אני אשיג כל מה שחבר'ה גבוהים וחנונים לא השיגו לפני, זין שלי!!!! ככה אני חיי... וזה עובד מעולה, ככה כל האנשים הלא מפורסמים, המכוערים והתותחי על חיים, אני ראיתי אחד עושה אורגיה עם שלוש בחורות דוגמניות בים, והוא היה 1.60.

אז צא מהחרא הזה, זה לא נכון, זשו לא המציאות נמוכים לא משיגים פחות, אין כזה דבר מציאות, לכל אחד יש בראש מפה שלפיה הוא מסתכל על המציאות, אין מפה הכי נכונה, יש מפה הכי מועילה, והאנשים הכי מצליחים הם האנשים שהמפה שלהם אמרה להם שהם ישיגו כל מה שהם רוצים, ולא משנה מה המגבלות שלהם, אנשים החליטו שהם רוצים לחיות אחרי שכמה מהרופאים הטובים בעולם קבעו שנשאר להם חודש, נחש מה? הם חיו שנים אחרי זה, אני אישית מכיר אחד, וחוץ ממנו יש עוד מלנתלאפים מקרים, אז אתה חחחחחחחחחחחחח סלח לי שאני נקרא מצחוק, חושש בגלל הגובה?! - איזה דאגה קלה... איזה כייף לך...
    יאאללללללללללללללללה לך לחיה את החיים הכי כייפים בעולם! אני הולך לעשות את זה (למרות שאני אפס מאופס, האם זה מזיז לי ת'ביצה?! - לא! - ואתה?...
    .
    פשוט גאווה שיש פה אנשים כאלה ,תודה לך

תכלס אתה יכול להפוך את החיסרון ליתרון די בקלות, רוב האנשים שיש להם מגבלה (לדעתם) בהתחלה בוכים עליה אחרי זה הם נוטים לזרוק על זה זין ולהשתחרר, אני למשל נפלתי לא מזמן ונשארו לי קצת סימנים על הפנים אפילו שזה לא כזה נורא כי אני עדיין נראה טוב אבל זה בטוח לא הועיל לי, ותתפלא דווקא מאז כמות הבחורות שהייתי בקטע איתן גדל בהרבה, כמות הבחורות שהיו לי מאז זה בערך מה שהיה לי כל השנה שעברה (תחשוב בחודשיים אני השגתי יותר מכל השנה שעברה וזה כי הכל בראש חבר...).

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect