אני לא צריך לתפוס ביצים בשביל לעשות משו מפגר חח זה ממש לא הבעיה שלי, כמו שרשמתי הבעיה שבנות נוטות לא ליצור איתי קשר עין משום מה במועדונים.
אני לא צריך לתפוס ביצים בשביל לעשות משו מפגר חח זה ממש לא הבעיה שלי, כמו שרשמתי הבעיה שבנות נוטות לא ליצור איתי קשר עין משום מה במועדונים.
|
|
זה עדיין קצת לא נוח, כי אני לא בא ויוצר שיחה אני פשוט לוקח לה את היד ב99 אחוז מהמקרים ואז זה תמיד יוצא קריפי כזה בגלל שהן "יעני" לא שמות לב אליי לפני... אני שונא את זה אחושרמוטה זה בדיוק חלק מהמשחקים שאמרתי שיש במועדון.
שמע אחי לפי דעתי הבעיה שלך כזו:
אתה לא נהנה שאתה הולך למועדונים כי כל התסכול שאתה לא מצליח לפתוח סטים ולא הולך לך מובילים לזה שאתה לא נהנה.אף בחורה לא רוצה לדבר אם מישהו שלא נהנה באותו מקום.כאשר אתה הולך בפעם הבאה למועדון דבר ראשון תעזוב את כל האכזבות והכישלונות שלך(למרות שזה די קשה-אני יודע) ופשוט תלך למועדון קודם כדי להנות,מועדון זה לא רק להתחיל אם בנות זה מקום בילוי שצריך להנות בו.אחרי שנהנית המצב רוח שלך ישתפר וכך תוכל לנסות לפתוח שוב סטים הבחורה תראה שאתה מרגיש טוב ואתה תשדר לה וויב חיובי והיא תפתח ותרצה לדבר איתך. הקבוצה שאתה פותח איתם סט מרגישים טוב והם נהנים ואם אתה בא להם בגישה חיובית אז ילך לך טוב ואם תבוא בגישה שלילית כלום לא ילך לך.תמיד תנסה להתאים את עצמך למקום ולהרגשות .לך למועדון תרקוד ותשתגע ותעשה מה שבא לך בנות זה אחר כך(אפשר לומר אפילו בונוס).תפתח סטים גם בלי חבר שלך הרי אתה לא תלוי בו או משהו אתה תראה שיהיה לך יותר טוב.
תהנה אם עצמך ואחר כך יהיה לך יותר קל.מועדון זה לכיף לא לסבול.
מקווה שעזרתי לך.
נערך לאחרונה על ידי Portal007; 06-06-2012 בשעה 09:35.
אני מבין מה שאתה אומר, אני ישתדל להגיב לך בקצרה, תאמת אני לא מת על מיינסטרים ויש מעט מאוד שירים שאני ממש משתגע מהם אבל אין מה לעשות זה מה שיש וכבר רשמתי דוגמא איך נהניתי בהופעה של הלהקה האהובה עליי ואפילו לא חשבתי על בנות, דבר שני אין לי בעיה לפתוח סטים יש לי בעיה לסגור, דבר שלישי כשאני לבדי בלי חבר שלי מתחיל עם 2-3 בנות הסיכוי הוא יותר נמוך אין מה לעשות, כי אם נגיד יש 2 בנות והוא מתחיל עם אחת ואני עם השניה הסיכוי גבוה בהרבה, הוא למשל התחיל עם מישהי בדיבור, אני ישר מתוך אינסטינקט בלי לחשוב אפילו מתחיל לרקוד עם חברה שלה (שהייתה די חמודה דרך אגב) אבל זאת שחבר שלי התחיל איתה גררה אותה למרות שהיא רצתה להישאר.
הכישלונות קורים,אין מה לעשות הנה יש לך את פורום פיקאפ שיכול לעזור לך ולכוון אותך מה לעשות ותר טוב לפעם הבאה.
אם אתה רוצה להצליח יותר טוב עם בנות בלי חבר שלך פשוט תמשיך לנסות להתחיל אם בנות לבד ולנסות לסגור כמה שיותר סטים בלי חבר שלך אחר כך אתה תבין איפה עשית טעויות(אם לא תצליח לסגור סטים) ואז תלמד מאיזה מדריך מה לעשות לפעם הבאה עד שתצליח ,תקבע גם מטרות זה עוזר.אתה יכול גם לדווח בתת פורום דיווחי שטח מה עשית ואיך הלך הסם/גיים ואז יעזרו לך שם.
מקווה שעזרתי הפעם חח.
בלי קטע של להשוויץ או משהו, אני לא חושב שאני זקוק למדריכים ואת העצות של לבוא למועדון וליהנות שמעתי כבר מיליון פעם, הידע שיש לי בעצמי הוא זה שעוזר לא מעט לאנשים אחרים, אני כמעט תמיד מבין את הטעויות שלי אבל רציתי סך הכל להגיד את דעתי על מועדונים שלרוב הבנות די משחקות שם משחקים, בנוסף גם רציתי לדעת מה דעתם של אנשים אחרים בפורום על מועדונים אם הם אוהבים או לא.
יש מצב שאתה לא הכי זורם להם מבחינת 1000 דברים.
אם זה הקול שלך, אם זה השיער שלך, אם זה הפנים שלך, אם זה הגובה שלך, אם זה הגבות שלך, אם זה החולצה שלך..
אתה לא יכול לדעת, ואיזה תשובה אתה מנסה להשיג כאן?
במועדונים זה ידוע שהרוב ביצ'יות כי 1000 חרמנים שעושים ביד כל יום מתחילים איתם במשפטים ומבטים מפגרים,
אם אתה לא תבדיל ת'עצמך מה1000 האלה היא לא תשים עליך.
וגם זה לא הכי מתאים כשהיא רוקד עם חברה פתאום בא מישהו ומתחיל לתשאל אותה, בגלל זה עזוב ת'קטע שלך ותלך על הקטע הרגוע קח את אלה שדווקא יושבות בצד או בחוץ או בשקט הביישניות.
השאלה היא איך מבדילים את עצמי מה1000 חרמנים? ושמע שלא תחשוב שאני לא מתחיל גם עם אלה שיושבות בצד הבעיה שלרוב הן דווקא לא ביישניות הן פשוט כאלה שלקחו פסק זמן מלרקוד.