נכתב במקור על ידי
Iti10
באמת שאין לי כוח יותר! הביטחון עלה לי בזמן האחרון חשבתי לנסות לעשות אם זה משהו שמה, אבל אין זה פשוט חרא ולא זורם בתכלס מתוך איזה 10 ניסיונות היו לי רק 2 הזדמנויות למשהו, אחת שאני כבר מכיר שבחיים לא היה בינינו אפילו מגע התקרבנו די הרבה אבל היא רצתה ללכת ל"חבר" ולחתוך מהמועדון שלה (תכלס אם היא הייתה נשארת הייתי בטוח זורם איתה לאנשהו משהו בטוח היה קורה) ופעם אחרת שחבר שלי התחיל עם איזה אחת ואני הלכתי על חברה שלה שלגמרי הייתה בקטע אבל משום מה לבת זונה שחבר שלי התחיל איתה פתאום לא התאים לה היא אמרה לחברה שלה בקול "הוא פשוט בן זונה" וחברה שלה אמרה "אבל אני איתו" (כאילו עליי) ופשוט גררה אותה משם, זה הדברים החויביים סבבה, חוץ מזה אני אומר לכם אני רואה מראש כבר את החוסר זרימה ובמיוחד שאני מנסה לבד וחבר שלי שהוא בכללי שפיץ על אומר לי עזוב לא זורם לי לנסות תנסה אתה אני יצטרף, בקיצור בזמן האחרון אני רואה שיוצא לי יותר דברים מפגישות עם בנות בסתם איזה מקום בחוץ מאשר מועדונים, לי כבר אין כוח לכל המשחקים האלה ולכל הניסיונות שלא מובילים לכלום....
עכשיו סתם מעניין אותי מה הדעה שלכם לגבי זה? אתם באמת אוהבים את כל המשחק המטופש הזה של המועדונים?