|
|
בפעם המי יודע כמה שאני מראה לך..
מה לכל השדים והרוחות אתה חושב שזה אמור להיות?
http://www.sciencedaily.com/releases...0223122209.htm
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
אני בריא.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
תראה, פיזית, כן. כמוני כמוך אולי במראה חיצוני קצת פחות, מבחינת צבע עור ותווי פנים. אבל אנטומית לא שונים בהרבה. ההבדלים הגדולים הם בתרבות. ולכן ההפרדה בין ההומו סאפיין, להומו סאפיין סאפיין.
אוקיי אז לא מצאו מאובנים ב20 ומשהו אלף שנים האחרונות.
גם לתיאוריה שלך זה לא עוזר, הרי עדיין צריכים להיות מאובנים, גם אם הם לא "בני אדם מודרניים", לא?
אני כל הזמן מתחזקת ולהאמין באלוקים זה לא לראות "אורות" כל הזמן, כי האמונה היא כאן
כמו עם אליהו שהוכיח מול כל בני ישראל שה' הוא האלוקים ולא נביאי הבעל וכשבני ישראל חזרו לביתם הם חזרו לעשות הרע בעיני ה', למה?
כי אמונה בה', זה לא "זבנגגג" הוכחה וגמרנו זה עבודה,
כמו בת שרוצה לעבוד על הצניעות שלה, היא יכולה לראות סרט מרגש על צניעות, היא תתלהב ו"וואו" ותהיה בטוחה שמעכשיו תשמור על צניעות, אבל לא יום למחרת היא שוב תלך עם גופיות וחצאיות מיני, כי זה תהליך.
אולי אתה יכול ללמד אותי תורה- אבל אתה לא יכול ללמד אותי אמונה, ואמונה... זה דבר גדול.
נערך לאחרונה על ידי mhpur; 07-06-2012 בשעה 20:42.
הבעיה היא שאמונה =\= ידע. ידע אומר 2+2=4, ואמונה אומרת 2+2=5. לא משנה כמה פעמים יראו לך שהתשובה היא 4, את תמשיכי בשלך. וזאת ממש לא מעלה, להפך. אם בלהתחזק את מעדיפה לוותר על השכל שלך, תפאדל. אני לא מצליח להבין אנשים כמוך ומזלזל באותם אלו שעשו את הבחירה הזאת.
אני לא יכול להסכים איתך יותר!
שטיפת מוח היא אכן תהליך ארוך ...
עצם זה שאני יודע יותר ממך בתורה ואני לא מאמין
ואת יודעת פחות ממני ואת כן מאמינה זה מראה כמה האמונה שלך פגומה
מכיוון שקשה לך לקלוט הגיון אסביר זאת שוב:
את מאמינה בדבר שאת לא יודעת עליו מספיק
בעוד שאנשים שמבינים יותר ממך בדבר לא מאמינים
אם היה אלוהים ובאמת הייתם יודעים את זה כמו שאתם טוענים לא הייתם "חוטאים" בחיים!
רק מהפחד שתיענשו
אבל מכיוון שאתם יודעים בתוככם שזאת חארטה ענקית אתם חוטאים שוב ושוב
אני יודע מה תגידי .. משהו בסגנון "7 יפול צדיק וקם"
אבל בתוך תוכך את יודעת שזאת חארטה שמספרים לכם כדי שתרגישו יותר טוב עם עצמכם על כך שאתם כופרים בדבר שאתם סוברים שאתם מאמינים בו
שוטפים לכם את המח טיפה אחר טיפה .. ובגלל זה זה תהליך
כמה הבלים, ידיעה ואמונה אינם דבר אחד, הם שונים בתכלית.
כמו שאומרים - במקום שנגמר הידע מתחילה האמונה.
אמונה בה' אינה ידיעת ה', הם שני דברים נפרדים שאולי יכולים להביא האחד לשני.
בכל אופן, עצם זה שאתה מצהיר שאתה מזלזל באלו שבוחרים כטוב בעיניהם הופכת אותך לגרוע ממטיף.
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
אהם...
"כמו שאומרים - במקום שנגמר הידע מתחילה האמונה."
זאת אומרת שאתה מתחיל להאמין ברגע שאתה מפסיק לחשוב...
אני מזלזל באלו שמפסיקים לחשוב, ע"פ הגדרה זה מגדיר אותך "אידיוט".