תיסלם חבר'ה,
בהתחלה רציתי לפרסם תדיווח בפורום של המתקדמים..חשבתי קצת, והחלטתי לפרסם פה, כדי שאולי אחרים שהם לא מתקדמים יוכלו ללמוד..ראיתם? אני מתחשב
אני רק רוצה להוסיף פרט אחד וחשוב מאד..הייתי שיכור באותו לילה, אז יש מצב שיהיו פרטים חסרים בדיווח הזה-
אני ו3 חברים הצלחנו להכנס למועדון של סטודנטים וסטודנטיות, גילאים 24+..מועדון על רמה.
כל הערב הייתי על וויב מטורף, עשיתי מלא שטויות, רקדתי עם מלא בנות וצחקתי עם המון בנות..אבל לא לקחתי אף אחת שלב אחד קדימה..עם כולן זה היה בגדר הצחוקים והנאה..
באיזה שהוא שלב מצאתי את עצמי רוקד מול חבר שלי, שמשמאלי רקדה איזה אחת, נראתה 26+ כזה..
רקדתי מול חבר שלי, ובו זמנית דפקתי מבט שמאלה לבחורה, היא חייכה בטירוף, כנראה שהיא קלטה שאני רוכב על גל של סוטול באותו הערב, התחלתי להסתובב אלייה והתחלתי לרקוד ממש מולה, היא נכנסה לבועה שלי והתחילה להשתולל איתי..
אחרי כמה זמן, זרקתי לה "תגידי..בת כמה את?" "נחש.." "אני יודע..?" ואז לקחתי צעד קטן אחורה, עשיתי בכוונה עם הראש למעלה למטה לאט כזה כדי לבחון את הגוף שלה והכל, ואז עשיתי לה עם האצבע תנועה של "תסתובבי" , היא עשתה כזה סיבוב מלא מהיר, צחקתי ואז עשיתי עוד פעם את אותו הסימן והוספתי "לאט!" ואז היא עשתה סיבוב יותר איטי וכשהיא הייתה עם הגב אליי, היא דפקה מבט אחורה של חשפנית כאילו חחח באותה השנייה תפסתי לה את המותניים ומשכתי אותה אליי עם חיבוק כזה, הנחתי את הראש שלי על הכתף שלה ועשיתי לה משהו בסגנון "מזה משנה הגיל...את לא מהעולם הזה.." היא נקרעה עליי מצחוק..מפה קצת צחקנו בנינו וזה..
פה ושם זרקתי כמה הערות ואז עשיתי לה "את גרה באיזור..?" אז היא ענתה "הדירה שלי פה בקיבוץ.." עשיתי לה פרצוף כזה ששני הגבות עולות למעלה ביחד כאילו "וואלה.." ואז אמרתי לה "כמה הדירה שלך רחוקה מפה?"
מפה אתם כבר ילדים גדולים..תשתמשו בדמיון שלכם
אמממ, אני רק רוצה להוסיף שהיא בחורה יחסית בוגרת אז היא יודעת מה היא רוצה מהחיים שלה, היא לא רצתה לשחק יותר מידי משחקים אז בגלל זה גם כל הקטע איתה הרבה יותר זורם ופשוט... וסתם בשביל הפרוטוקול..היא בת 28![]()

ציטוט ההודעה