רוצה להתחיל לעשן איזה סיגריה אתם ממליצים למתחילים ?
רוצה להתחיל לעשן איזה סיגריה אתם ממליצים למתחילים ?
|
|
בן כמה אתה שאתה רוצה להתחיל?
אתה לא יודע שסיגריות זה חרא?
אני ממליץ לך להוציא את זה מהראש דחוף כי אתה לוקח פה החלטה חשובה שתשנה לך את כל החיים..
בנוסף לזה שאני קרציה ואני נשמע כמו אבא שלך אני ממליץ לך להתחיל עם משו חלש כמו נקסט לייט או שבכלל אל תתחיל
תחשוב טוב טוב אל תהייה אהבל נגרר!!
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
אני בן 21 וכן החלטתי לעשן אבל סיגריה ליום
אני רק מודיע לך שזה לא יגמר ב"סיגריה ביום"
תחשוב טוב, ואם כבר חשבת על זה ובכל זאת החלטת ללכת בדרך הטיפשית ולהתחיל אז אני ממליץ לך להתחיל בנקסט לייט, או כל סיגריה שהיא לייט ואתה חושב שהיא מתאימה לך כמו מלבורו לייט, אל אם לייט, וינסטון אולי.. אממ וזהו את האמת הדרך הכי טובה לדעת מה הסיגריה שהכי מתאימה לך זה פשוט לנסות
בהצלחה אחי
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
אני לא מאמין שיש מעשן אחד בעולם, שלא משנה כמה הוא מעשן עכשיו, בין אם זה קופסה או שתיים או שלוש או חצי או רבע שלא התחיל בסיגריה אחת ליום...
לדעתי נקסט זאת הסיגריה הכי מסריחה והכי חלשה.. ולמה לך לעזאזל להתחיל לעשן אם אתה בן 21???
למה אתה רוצה להתחיל?
לא מתחילים עם זה
ותאמין לי שעוד שנה זה יהיה קופסה ביום
חחח... עלק סיגריה ביום...
תתחיל תעדכן אותנו כמה תעשן ביום עוד שלושה חודשים
למה אתה צריך להתחיל לעשן??????
אם אתה לא מעשן לא נמשך אין למה להתחיל....
זה הורג ומביא מלא מחלות... איכס
שאני התחלתי לעשן סיגריה ביום החזיקה לי בדיוק שבוע. שבוע אחרי זה=2, שבוע אחרי זה=3, ובסוף החודש כבר עישנתי רבע קופסה ליום. משום מה הרבה מעשנים חושבים שרבע קופסה זו "כמות הקסם" וכך גם אני חשבתי, אבל זה החזיק בדיוק חודשיים, שאז עליתי ל7-8 סיגריות ביום וחודשיים אחרי כבר עישנתי חצי קופסה. long story short בסוף השנה הראשונה שלי לעישון כבר עישנתי קופסה ביום, ועכשיו (שנה וחצי אחרי שהתחלתי לעשן) אני כבר מתקרב בצעדים מפחידים לכיוון הקופסה וחצי. נכון, יש אנשים שמצליחים להגביל את עצמם לקופסה ביום למשך עשרות שנים, אבל בחיים לא שמעתי על מעשן שמעשן יותר משנתיים שלא מעשן לפחות קופסה ביום.
נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 12-06-2012 בשעה 12:43.
חח אחי אם בא לך לנסות צנשה Next אלה סיגריות טובות(בישבילי)
I love Iatraf portal
נו מה לעשות, החברות שמייצרות את הסיגריות מכניסות חומרים ממכרים,
ככה שאתה תרצה לעשן יותר ויותר.
ואז הם יושבים במשרדים שלהם,צוחקים,סופרים ת'כסף,
מה אכפת להם שתחטוף סרטן עוד 20 שנה?
קיצר אני חושב שלא צריך להתחיל לעשן,
לא יודע אם זה המקום להביע את דעותיי, אבל פעם אחרונה שבדקתי זה מדינה חופשית,
אז אעע....זהו, בהצלחה.
One Shot - One Kill