שלום אנשים
אני קורא פה כבר הרבה זמן, יצאתי לשטח כמה פעמים אבל אני רוצה להשיג את ידידה שלי, לדעתי היא לא רואה אותי כ"הידיד הכי טוב" אבל כידיד טוב.
התחלתי להשתמש בכלים מהפיקאפ והכנסתי את זה כדרך חיים שלי, אני מערב הרבה רגשות בשיחות, מסתורי, משאיר אותה במתח, מניאק מדי פעם, ואני מסנן אותה בערך 30% מהשיחות/אסמסים.
אני לא יודע איך היא רואה אותי, יש סימני התעניינות רבים, כמו: אם אני לא רואה אותה יומיים רצוף (היא בשכבה שלי), ישר היא מתקשרת כותבת על הקיר/שולחת הודעה וכו'.
כל הזמן שאני עם ילדות אחרות לידה היא מקנאה (אפילו שהן רק ידידות) והיא "לוקחת" אותי מהן ב"מקרה", כל דבר שאני אומר היא נקרעת וכו'.
כל הזמן חברות שלה זורקת בצחוק שהיא דלוקה עלי, שאנחנו מדברים הן עוברות ואומרות "יאללה תעשה צעד", "איזה חמודים" אני לא יודע אם זה בצחוק או לא, אבל הבעיה שלי איתה זה שכל פעם היא אומרת משפטים ששוברים אותי, למשל היא שולחת הודעה ואני מחזיר לה איזה ירידה בצחוק או משהו היא כותבת "ידיד זבל/ידיד חרא"
אני לא יודע מה לעשות, להגיד לך שאני רוצה אותה ולראות איך היא תגיב ?
לשאול אותה בתור מה היא רואה אותי ?
נ.ב
אם זה משנה אז יש לי הרבה חברים, אני נחשב "מקובל" בשכבה ואני לא נותן לה הרגשה שהיא מרכז החיים שלי, היא אפילו נהייתה אובססיבית אלי בחודש האחרון
מה אתם ממליצים לעשות?
תודה לעוזרים וסליחה על החפירה חחחח

ציטוט ההודעה