סוג המכשיר:IPHONE 4 גרסה: 4 הבעיה: שלום חברים רציתי לעדכן לגרסה 5.1 אבל נתקלתי בבעיה אני לוחץ על כפתור העדכון הוא מתחיל לטעון ואז מופיע לי שגיאה הינה תמונה להמחשה
נערך לאחרונה על ידי OMER1001; 10-06-2012 בשעה 13:44.
נכתב במקור על ידי OMER1001 סוג המכשיר:IPHONE 4 גרסה: 4 הבעיה: שלום חברים יקרים בישביל לא לסבך אותכם קחו קישור ותראו ישר מה הבעיה פעם הבאה שתפרסם פורום מתחרה, תורחק. אתה מוזמן לפרסם פה את הבעיה במלואה, ולא להפנות לפורום אחר.
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
אוקיי מצטער
נכתב במקור על ידי OMER1001 אוקיי מצטער בדוק את החיבור שלך לאינטרנט, ואז עדכן לגרסה 5.1.1 שהיא החדשה ביותר אחרת לא יתאפשר לך העדכון. כמו כן תוכל לעדכן את התוכנה דרך המכשיר עצמו ע"י כניסה להגדרות>כללי>עדכוני תוכנה. - תיקון טעות, אני רואה שאתה בגרסה 4.3.2, אין אפשרות לעדכן דרך המכשיר.
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 10-06-2012 בשעה 13:52.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
נכתב במקור על ידי OMER1001 אוקיי מצטער אין צורך להגיב פעמיים ברצף, וגם אסור. ברגע שמישהו שמבין ייראה את ההודעה, הוא יעזור לך.
אני מנסה לעדכן לגרסה 5.1.1 על ידי לחיצת SIFT+RESTORE ואז האייטונס טוען אבל לא מפסיק לטעון הינה תמונה להמחשה
נכתב במקור על ידי OMER1001 אני מנסה לעדכן לגרסה 5.1.1 על ידי לחיצת SIFT+RESTORE ואז האייטונס טוען אבל לא מפסיק לטעון הינה תמונה להמחשה למה SHIFT? למה לא ריסטור רגיל? או UPDATE? יכול להיות שהקובץ קושחה שאתה טוען פגום.
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 10-06-2012 בשעה 14:05.
זה לא עובד אחי שאני עושה UPTATE זה עושה לי שגיאה כמו בתמונה הראשונה
נכתב במקור על ידי OMER1001 זה לא עובד אחי שאני עושה UPTATE זה עושה לי שגיאה כמו בתמונה הראשונה יש מספר לשגיאה?
תסתכל שנייה ימינה .............................................................................אמרתי ימינה!
חוקי הפורום