קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כמה טיפים לחיים (הכל בדוק)
    על ידי Hot@Dog בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 57
    הודעה אחרונה: 14-06-2007, 14:47
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 22-04-2006, 14:24
  3. אני לא מאמין כמה טיפשי זה יכול להיות??????
    על ידי Program בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 24-02-2006, 00:56
  4. שלום אני חדש כאן + כמה חתימות שלי
    על ידי Bart בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 03:27
נושא נעול
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 45

אני פההההההההההההההההההה בינתייםםם+כמה טיפים ממני - עמוד 3

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

סליחה סליחה אני מעדיף את האנסים הגנבים והרוצחים בכלא מאשר בחוץ משוחררים.
    אולי אתה מעדיף אותם משוחררים ובשבילך החוקים הם עוול אני ממש לא מעדיף לראות את הבת שלי בעתיד נאנסת בגלל שמישהו כמוך חושב שחוקים אינם מושלמים.

ראית פעם משהו מושלם ? כנראה שלא ובכל זאת למרות שלא ראית משהו מושלם החברה שלנו מתפקדת עם ערכים אוניברסלים.
    אתה לא צריך חוק כדי לדעת שלרצוח זה אסור אתה לא צריך חוק כדי לדעת שלאנוס זה אסור אבל כנראה שיש אנשים כמוך שבשבילם צריך חוקים כאלה כי הם חושבים שהחוקים משובשים.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

מה הקשר לרצוח ולאנוס מה אתה לוקח קיצוניות

נשמה יש בכלא אנשים שאתה לא תאמין, בגלל המנייאק האלה כל המלשינים אין להם כבוד לכלום, צפונים מגעלים עם כפית זהב בפה...גדלו על כסף ולא על ערכים של בני אדם..או שהם סתם מושפעים חסרי חברים

יושבים לך בכלא אנשים שהגנו על עצמם, על רכושם ובטעות הרגו איזה סודני או ערבי מסריח אז הופ הם יושבים בגללם בכלא!
    או אב שניסה להגן על המשפחה שלו מאנס והרג אותו בטעות ועכשיו הוא יושב בכלא...גועל נפש מדינת משטרה
    או יותר גרוע פרצו לך לבית והפורץ תבע אותך על גרימת נזק או פקה פקה ועכשיו אתה תשלם לו חחחחחח בזמן שבמדינה נורמלית אתה יכול לחורר אותו ולצאת זכאי
    או חבר'ה סטלנים שרק רצו להפיץ קצת שמחה אתה יודע כמה צמחים לא מזיקים וזה...

וכל זה???
    בזמן שיש נהגים שיכורים שבאמת הורסים חיים של משפחות ומקבלים קנס של 1000 שקל וכמה עבודות שירות וזהווווווווווו אפילו חודש כלא לא מקבלים!!!

ככה זה מעדיפים לשחק בקקה ולא לתת בראש למי שצריך...תמיד אמרתי שישראל זאת מדינה של מפגרים תודה לאל זה מאחורי כל הגועל נפש שיש לכם פה
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 14-06-2012 בשעה 02:26.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    עוז
    לייקים
    53
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הנכס היחיד הטוב ביותר שיש לנו הוא המוח שלנו. אם יאומן היטב, הוא עלול ליצור עושר עצום.

טיילר מסכים אתך מאוד ב-2 הפסקאות האחרונות ובמיוחד בפסקה האחרונה.

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    סליחה סליחה אני מעדיף את האנסים הגנבים והרוצחים בכלא מאשר בחוץ משוחררים.
    אולי אתה מעדיף אותם משוחררים ובשבילך החוקים הם עוול אני ממש לא מעדיף לראות את הבת שלי בעתיד נאנסת בגלל שמישהו כמוך חושב שחוקים אינם מושלמים.

ראית פעם משהו מושלם ? כנראה שלא ובכל זאת למרות שלא ראית משהו מושלם החברה שלנו מתפקדת עם ערכים אוניברסלים.
    אתה לא צריך חוק כדי לדעת שלרצוח זה אסור אתה לא צריך חוק כדי לדעת שלאנוס זה אסור אבל כנראה שיש אנשים כמוך שבשבילם צריך חוקים כאלה כי הם חושבים שהחוקים משובשים.
    אתה די מוציא את מה שאמרתי מהקשרו, לא אמרתי אם צריך או לא צריך חוק
    רק אמרתי לך שזה אידיוטי להגיד שאדם רע/טיפש הוא אדם שעובר על חוק מסוים ולנמק שעובדה שהוא בכלא
    נו בטח שהוא בכלא הוא עבר על החוק , אתה לא יכול להגיד חוק טוב > עובדה שאנשים רעים עוברים על החוק > אני יודע שהם רעים כי עובדה שהם בכלא

גם בגרמניה הנאצית בנאדם שעזר ליהודי נחשב טפש / אדם רע , אתה לא היית טוען שהוא רע כי הוא בכלא נכון ?

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

זה ממש פתטי. אתה לא רוצה לספר מה אתה עושה וכל הזמן אתה בא לפורום ומעיר לאנשים ומרצה על הדעות האלה שלך והשטויות שלך וזורק מדי פעם משפט כמו
    "אתעשר או אמות בדרך" וכל השטויות שראית בהרצאות של של כמו מיני מוטיבייטורים ביוטיוב. מצטער לומר אבל אין בעולם הזה כמעט דברים כל כך מסתוריים ומקצועות כל כך סודיים שאתה לא יכול לספר או "לא רוצה" או כל חרטא אחרת, למעשה הדברים הטובים והגדולים והמעניינים מפורסמים ומוערצים.וכן גם במערכת שלנו יש דברים מדהימים אבל כנראה מחוסר בטחון עצמי וחוסר השתלבות בחברה לא הצלחת להסתדר פה, והכרת את החבר הזה שלך שאתה מעריץ כל כך בפורום אם הוא בכלל קיים וזה לא אתה בעצמך. וזה ידוע שאתה עם המשפחה בארצות הברית ולא עושה שם משהו מדהים כמו שאתה אומר ואתה גם לא מז**ן בחורות שם כי אם כן אחד הדברים הטבעיים להגיד זה את האמת ולהגיד שז**נת בחורות שם ולא להגיד כמה שהבנות שם כוסיות לעומת הארץ.
    לדעתי במקום להמשיך להתדרדר מבחינת מצבך האישי והנפשי תהיה לפחות כנה עם עצמך וזה הצעד הראשון, באמת, תהיה כנה עם עצמך ותתחיל את השיפור העצמי, יש המון ספרים שיעזרו לך, ואפילו בתוך כמה חודשים תוכל להיות בנאדם חדש עם בטחון עצמי ובדרך למה שאתה רוצה לעשות.
    אבל זה לא יעזור לך להמשיך לשנוא את העולם דרך המחשב ולהגיד כמה כולם לא יודעים כלום ומפגרים וכו...
    נ.ב
    בבקשה אל תקרא את את זה ותיקח את זה בצורה הלא נכונה שתגרום לך לחפש תשובה שתנסה "לנצח" אותי ולצאת עדיין "מגניב" פשוט תקרא תפנים במיוחד את השורה האחרונה.
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 14-06-2012 בשעה 14:29.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    זה ממש פתטי. אתה לא רוצה לספר מה אתה עושה וכל הזמן אתה בא לפורום ומעיר לאנשים ומרצה על הדעות האלה שלך והשטויות שלך וזורק מדי פעם משפט כמו
    "אתעשר או אמות בדרך" וכל השטויות שראית בהרצאות של של כמו מיני מוטיבייטורים ביוטיוב. מצטער לומר אבל אין בעולם הזה כמעט דברים כל כך מסתוריים ומקצועות כל כך סודיים שאתה לא יכול לספר או "לא רוצה" או כל חרטא אחרת, למעשה הדברים הטובים והגדולים והמעניינים מפורסמים ומוערצים.וכן גם במערכת שלנו יש דברים מדהימים אבל כנראה מחוסר בטחון עצמי וחוסר השתלבות בחברה לא הצלחת להסתדר פה, והכרת את החבר הזה שלך שאתה מעריץ כל כך בפורום אם הוא בכלל קיים וזה לא אתה בעצמך. וזה ידוע שאתה עם המשפחה בארצות הברית ולא עושה שם משהו מדהים כמו שאתה אומר ואתה גם לא מז**ן בחורות שם כי אם כן אחד הדברים הטבעיים להגיד זה את האמת ולהגיד שז**נת בחורות שם ולא להגיד כמה שהבנות שם כוסיות לעומת הארץ.
    לדעתי במקום להמשיך להתדרדר מבחינת מצבך האישי והנפשי תהיה לפחות כנה עם עצמך וזה הצעד הראשון, באמת, תהיה כנה עם עצמך ותתחיל את השיפור העצמי, יש המון ספרים שיעזרו לך, ואפילו בתוך כמה חודשים תוכל להיות בנאדם חדש עם בטחון עצמי ובדרך למה שאתה רוצה לעשות.
    אבל זה לא יעזור לך להמשיך לשנוא את העולם דרך המחשב ולהגיד כמה כולם לא יודעים כלום ומפגרים וכו...
    נ.ב
    בבקשה אל תקרא את את זה ותיקח את זה בצורה הלא נכונה שתגרום לך לחפש תשובה שתנסה "לנצח" אותי ולצאת עדיין "מגניב" פשוט תקרא תפנים במיוחד את השורה האחרונה.
    עוד טמבל שלא מכיר אותי בכלל וכל מה שהוא עושה זה לזיין תשכל על שטויות שאפילו אין לו מושג בהן בכלל

דבר ראשון אין לי חברים מהפורום (חוץ מבייקר שלא קשור לפה בכלל) ובטח שלא מישהו שאני "מעריץ", תהיה בטוח שהוא עשה יותר ממך ומהמשפחה הכלומניקית שלך. למה אני חייב לגיימרים בתולים כמוך דין וחשבון? כבר אמרתי מה הספקתי לעשות שם זה שאתה קנאי אפס שבמקום לקרוא מתעסק בקקה זה בעיה שלך
    אני לעומת לוזרים כמוך לא רואה סרטונים ביוטיוב על "הצלחה" על קוקסינלים בלי ידיים ורגליים שמחייכים שעות נוספות כי זה מעניין לי את החור של התחת. אלה ערכים שגדלתי עליהם כמו שאותך לימדו להיות מלשן וילד כאפות ככה אותי לימדו את זה. לא נאה לך? רד לכאפה כמו שהיית יורד בבצפר.

סע סע יחנון מסריח עלק חוסר בטחון עצמי לך שחק קנטייר סטרייק יגיי עלק כנה עם עצמך במה אני בדיוק לא כנה? זה שאתה קנאי שמן מסריח ובתול לא אומר שכולם כמוך נשמה ^___^ אני פה רק בשביל לצחוק על מפגרים כמוך ולהמשיך תיום שלי בסבבה ואתה מספק לי את זה כמו שצריך..כלב טוב

וסתם שאלה יחנבץ...לאן אתה הגעת בחיים שאתה מבקר אותי?
    אני לעומתך ולעומת ילדי כאפות כמוך גדלתי על ערכים של בני אדם...ואחד מהם אומר שעד שלא הגעת למה שמישהו אחר הגיע אין לך זכות לבקר אותו בלי לצאת קנאי ומסכן כמוך.
    אז ספר לי בבקשה מתוך איזו נקודה אתה פונה לכיוון שלי בכלל אה??
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 14-06-2012 בשעה 15:59.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

אמרתי לך אין לך למה לקלל. אתה שונא ומקלל את כולם בגלל חוסר בטחון ושנאה כלפי הסביבה שלא מקבלת לא יותר מזה.
    מאוד קל לצאת גבר פילוסוף ששם ז*ן על העולם בפורום. שאת האליל שלך בייקר אתה מכיר בפורום ו"מעשן" איתו כי שניכם ממש "גברים". במציאות אנשים שמדברים ככה הם ממש אפסים וכנראה שגם אין לך בטחון להראות את המחשבת האלה במציאות. אתה פשוט אפס ובגלל הדרך שאתה ממשיך בה כנראה תמשיך להיות אפס ומתישהו כבר לא תסבול את זה ותעשה משהו קיצוני. או שפשוט תמשיך לחיות את חייך בבדידות עד לגיל שכבר תבין שהפוזה לא עבדה לך במשך המון שנים ותנסה להשתנות אבל יהיה מאוחר מדי בגיל 40+. בכל מקרה מאחל לך באמת להתעורר ולהשתנות.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    אמרתי לך אין לך למה לקלל. אתה שונא ומקלל את כולם בגלל חוסר בטחון ושנאה כלפי הסביבה שלא מקבלת לא יותר מזה.
    מאוד קל לצאת גבר פילוסוף ששם ז*ן על העולם בפורום. שאת האליל שלך בייקר אתה מכיר בפורום ו"מעשן" איתו כי שניכם ממש "גברים". במציאות אנשים שמדברים ככה הם ממש אפסים וכנראה שגם אין לך בטחון להראות את המחשבת האלה במציאות. אתה פשוט אפס ובגלל הדרך שאתה ממשיך בה כנראה תמשיך להיות אפס ומתישהו כבר לא תסבול את זה ותעשה משהו קיצוני. או שפשוט תמשיך לחיות את חייך בבדידות עד לגיל שכבר תבין שהפוזה לא עבדה לך במשך המון שנים ותנסה להשתנות אבל יהיה מאוחר מדי בגיל 40+. בכל מקרה מאחל לך באמת להתעורר ולהשתנות.
    בנוגע למציאות..יש אנשים שיעידו אחרת:

http://www.iatraf.co.il/showthread.p...=1#post7127993

או שיודע מה עזוב אחי זה בטח משתמש כפול שלי או של בייקר או של "זה שאני מעריץ" (שהוא בכלל לא מהפורום אבל בשביל קנאים כמוך הוא כן)
    ומה אתה במציאות?? חנבץ לאן אתה​ הגעת יתותח?? חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    בנוגע למציאות..יש אנשים שיעידו אחרת:

http://www.iatraf.co.il/showthread.p...=1#post7127993

או שיודע מה עזוב אחי זה בטח משתמש כפול שלי או של בייקר או של "זה שאני מעריץ" (שהוא בכלל לא מהפורום אבל בשביל קנאים כמוך הוא כן)
    ומה אתה במציאות?? חנבץ לאן אתה​ הגעת יתותח?? חחחח
    מה אני אגיד לך אחי אני אוהב את הגישה שאתה מציג פה והכל, אבל מה לעשות אי אפשר להאמין למשהו שלא רואים, או לפחות למשהו שעוד איכשהו אפשר להאמין לו.
    במקרה שלך אתה מדבר פה הרבה על העסקים שלך, על הכשרון שלך, על המשפחה שלך אבל הכל בכלליות כזו בלי פרטים מוחשיים, אז איך אתה רוצה שנאמין לך ונלך איתך באותו קו?
    סבבה, היו פה משתמשים שהכירו אותך, מגניב, אבל אנחנו לא שומעים מה יותר מדי וזה שהם כתבו שיש לך בטחון עצמי לא אומר לנו יותר מדי.
    מה גם שאתה מתווכח פה יותר מדי עם כל מיני אנשים כדי שיאמינו לך, למה לך לעשות את זה? למה לך להשקיע זמן בזה?

אתה מבין אחי אף אחד לא יוצא נגדך אבל מה לעשות אנשים לא טיפשים הם לא יאמינו לכל דבר שמאכילים אותם במיוחד לא באינטרנט

אה ומצטער אחי כשאתה כותב בחתימה שלך "מוות למלשינים ולבלשים" אתה נשמע כמו איזה ערס כובע נייק כזה מנתניה שמשטרה תפסה אותו מחזיק הולר בגרב.
    נערך לאחרונה על ידי -Pumba-; 14-06-2012 בשעה 19:28.

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

כמה דברים שאני רוצה להוסף:

1) מה אכפת לכם אם הוא עשיר או עני ? למה זה צריך להיות משנה לכם אם להאמין לו או שלא הרי אם הוא עשיר לא תקבלו מי זה כסף ואם הוא שקרן פטולוגי זה כבר בעיות שלו. לי זה מעניין את הבוהן.

2) טיילר אותי מעניין לדעת בן כמה אתה ? כי לפעמיים אתה מדבר כמו איזה עבריין מקלדת שהגדיל את אוצר המילים שלו ב 1.90 במקדונלס(אתה הרבה יותר טוב מי זה). חלאס מספיק לדבר כמו ליצן ולהוריד את הפורום הזה כמה דרגות למטה. ובאוצר המילים אני מתכוון "קוקסינל" "ילד כאפות" והרשימה עוד ארוכה.. זה לא מכבד את הפורום שתדבר ככה ובטח לא אותך.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 14-06-2012 בשעה 22:34.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי -Pumba- צפיה בהודעה
    מה אני אגיד לך אחי אני אוהב את הגישה שאתה מציג פה והכל, אבל מה לעשות אי אפשר להאמין למשהו שלא רואים, או לפחות למשהו שעוד איכשהו אפשר להאמין לו.
    במקרה שלך אתה מדבר פה הרבה על העסקים שלך, על הכשרון שלך, על המשפחה שלך אבל הכל בכלליות כזו בלי פרטים מוחשיים, אז איך אתה רוצה שנאמין לך ונלך איתך באותו קו?
    סבבה, היו פה משתמשים שהכירו אותך, מגניב, אבל אנחנו לא שומעים מה יותר מדי וזה שהם כתבו שיש לך בטחון עצמי לא אומר לנו יותר מדי.
    מה גם שאתה מתווכח פה יותר מדי עם כל מיני אנשים כדי שיאמינו לך, למה לך לעשות את זה? למה לך להשקיע זמן בזה?

אתה מבין אחי אף אחד לא יוצא נגדך אבל מה לעשות אנשים לא טיפשים הם לא יאמינו לכל דבר שמאכילים אותם במיוחד לא באינטרנט

אה ומצטער אחי כשאתה כותב בחתימה שלך "מוות למלשינים ולבלשים" אתה נשמע כמו איזה ערס כובע נייק כזה מנתניה שמשטרה תפסה אותו מחזיק הולר בגרב.
    אם אתם מחפשים את ה"להאמין לי או לא" בהודעות שלי, אתם מפספסים את כל המסר..המסר הוא לא אני. אני כלום. אני לא קיים...אבל במקום לקחת את זה למקום יעיל בחייכם, אתם מתעסקים באנשים אחרים, שזה עיסוקים של אנשים קטנים שאפילו המערכת לא מקבלת אותם לתוך עצמה.

לי לא אכפת אם מאמינים לי או לא. מה שמצחיק אותי, זה שרושמים כאלה שטויות תלושות לגמרי מהמציאות (אין לי בטחון עצמי...מי שאני "מעריץ" הוא בכלל מהפורום..אתה יודע כל מיני חארטות שהקשר שלהם למציאות מקרי בהחלט וגם למישהו שלא מכיר אותי לא יישמע הגיוני) ומשחקים אותה כאילו הם גדלו איתי בשכונה ומדברים על אנשים שקשורים אלי בלי להכיר בפועל מה שמתחרש או התרחש...לקנאים יש מציאות משלהם. מציאות מעוותת שהם מדביקים את הפאקים שלהם באחרים כדי לנחם את עצמם. מי שהגיע למשהו בחיים לא מחפש מי חרטטן ומי לא...אלא ינסה ללמוד מבעל נסיון. או לפחות לטפל בבעיות שלו ולא לחפש אותן באנשים אחרים.

ככה זה אני שונא מלשנים. זה שאתם בישראל כותבים מוות לערבים לא עושה אתכם טובים ממני..זה הערכים שגדלתי עליהם בבית, כמו שאתכם חינכו לשנוא ערבים ולהתגייס לגולני ככה אותי חינכו לא לתת כבוד למלשין ולדפוק אותו כמו שהוא דפק אותי..או ידפוק אותי. ואני מעדיף שיהיו לי "חברים ערסים מנתניה" ולא חבר מלשין עד מדינה שיבגוד בהזדמנות הראשונה שיקבל כי זרקו לו קצת איומים על הראש.

בקשר ךAAA...תפסיקו להתעסק בי כל הזמן. אני ממש לא הנושא. אלא יותר מה שמוסתר בין השורות. אם אני שקרן, זה בעיה שלי. לא שלכם. ואני בטח לא נושא לרוטינות של נואשים מינית.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 15-06-2012 בשעה 02:47.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אני חושב שטיילר הבהיר די יפה על עצמו,הבא שיגיב תגובה כדי לגרות או להעליב את טיילר,(להאמין או להאמין),אני יסגור את האשכול.
    באמת שאני לא מוצא טעם בזה,זאת זכותו של כל אחד להאמין או לא להאמין.
    זה אפילו לא לקשור לאשכול...

חח טוב שחזרת יקיצוני
    כמה שאלות אישיות אתה לא חייב לענות:
    עם כמה כסף הגעת לארה''ב ואיך השגת אותו?ממה אתה מתפרנס כרגע?כמה עלתה לך הדירה ומה הסדר גודל שלה?מה אתה מתכנן לעתיד(אחרי השיפוץ של הבית)-במה תעבוד,האם אתה מתכוון להשתקע בארה''ב?

זהו בנתיים, חופר אבל אני רוצה להסיק מסקנות ,תודה

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אני חושב שטיילר הבהיר די יפה על עצמו,הבא שיגיב תגובה כדי לגרות או להעליב את טיילר,(להאמין או להאמין),אני יסגור את האשכול.
    באמת שאני לא מוצא טעם בזה,זאת זכותו של כל אחד להאמין או לא להאמין.
    זה אפילו לא לקשור לאשכול...
    אתה כבר צריך לסגור את האשכול כי הוא פתח את הפה שלו כמו ילד בן שבע שלקחו לו את הסוכריה ואמר את כל הקללות שיש בארץ.. אתה צריך לתת לו מה שצריך אם זה אזהרה או באן....
    וטיילר, אני לא מפספס שום מסר, המסר שאתה מנסה להעביר בא מחולשה ושנאה כלפי העולם וזה מסר של בנאדם שמתבודד ולא מתקבל ע"י הסביבה אז הוא שונא אותה...כל הפוזות של שונא מלשנים לא עושות אותך ערס אלא מושפע אתה פשוט בנאדם מסכן שבא לפורום כי זה המקום בריחה היחיד שלו ומוציא את התסכול שלו שם....אז אל תתקוף אותי או אחרים ואני גם לא צריך להגיד לך להסתכל כל עצמך אני בטוח שאתה מודע למצב שלך אני פשוט מוציא את זה החוצה...
    בכל מקרה מנהל באמת עדיף שתנעל הבנאדם לא הבהיר את עצמו הוא פשוט מוציא מאנשים עצבים וכעס עליו וזה הסיבה לספאם שיש באשכול וראית כבר כמה הוא מקלל אז תסגור וזהו.
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 15-06-2012 בשעה 19:43.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

כנראה שאתם לא מבינים גם אחריי שהוזהרתם,
    האשכול נעול.

נושא נעול
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,246 | הודעות: 8,173,833 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect