אני ישראלי יורד שממש נהנה בחו''ל,הייתי רוצה לפתוח דיון מול הציונים הגדולים שחושבים שאני לא נוהג כשורה,ואני דוחק את אהבתי לארץ הצידה עקב אהבתי העצומה לעצמי... אבל ברוח טובה!
אני ישראלי יורד שממש נהנה בחו''ל,הייתי רוצה לפתוח דיון מול הציונים הגדולים שחושבים שאני לא נוהג כשורה,ואני דוחק את אהבתי לארץ הצידה עקב אהבתי העצומה לעצמי... אבל ברוח טובה!
|
|
בכל מצב הייתי מעדיף ח"ול בגלל מספר פרמטרים שונים: כללה, קניות, חיים אחרים וכ"ו
ספוילר:
אני רק בן 16 אז אני לא מרגיש רע או מאוים במדינה שלנו אבל אני חושב שזה בגלל שאני לא מתעסק בענייני כספים.
שאני אגדל אני חושב שגם אני אעוף מפה
נ.ב: הציונות היא הרגש שהקים את המדינה, אבל בעולמנו המשכיל אני חושב שהרגש הלאומי מיותר וסתם גורם ללאומנות ושנאה. אני נגד רגש לאומי כדוגמת הציונות
אין לי ארץ אחרת - גם אם אדמתי בוערת.
אני עומד להשאר פה, גם כשאני אגדל.
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
עשיתי כבר צעד אחד ועברת לאילתרק לך לבקש סליחה מאבא והוא יבין,אוהבים אותך אחמד !!
מה לעשות לא כל הישראלים כאן כאלה טובים ונחמדים.
אבל הם לא בכמות שהם יכולים לעשות לי משהו,אתה צריך לבוא פעם אלינו לכרכור,אני גר ליד באקה,כל יום כיפור באים אלינו ליד השכונות ערבים וזורקים אבנים ומקללים,תוך 5 דקות בדיוק הם בורחים , אנחנו כאן מדינה של יהודים! אנחנו כאן הרוב,אם תלך לארה"ב אז שם אין לך רוב,יש שם מאות אלפי אנטישמים ואולי אפילו מיליוני אנטישמים !
אף אחד כאן לא יכול להגיד לך כמעט אמרה גזענית אל הדת שלך , כי אתה כאן רוב !
הבעיה שלי עם לעבור לחו"ל זה שכל הקטע של התמודדות עם שפה אחרת ותרבות אחרת נראה לי גדול עלי.
גם יש לי תחושה כזו שבגלל שאני יהודי אז בכל מקום בעולם מחוץ לישראל אני יהיה אזרח סוג ב' כי אוהבים לשנוא אותנו.
בקצב של המסתננים, תוך כמה שנים אתה לא תהיה כאן רוב
ועזוב את זה שאתה רוב כאן, מה זה מביא לך?
כבר נמאס לדבר על זה אבל כמה שנים כבר מפגיזים אותנו בקאסמים? קודם שהיה עם שדרות ומה שהיה פה לפני חצי שנה, מה אתה חושב, אם זה היה על אמריקה, אחרי טיל ראשון היו מפוצצים את כל המדינות השכנות
למרות שאני רוב יהודי פה, כל אחד שהוא לא יהודי מקבל פה את אותם זכויות ונהנה מאותם דברים כמוך
".It always seems Impossible until it's done"