|
|
אני מתייחס לכל ההודעות שלך כאן, לא רק לזאת.
איך אני אתאר כמה אתה תמים? אתה כל כך תמים שאי אפשר להסביר את זה.
תקשיב לי, יש מלא רוצחים ישראלים בישראל, יהודים "האחים שלך" והם ירצחו אותו בשביל שקל וחצי ופלאפל עם ציפס וקולה.
סודני אחד יכול מוחץ אותך עם זרת, ערבי אחר יכול לפוצץ לך את הפנים עם אבן ויהודי יכול לדקור אותך למוות, זה לא משנה מה הלאום שלך,כאן כל אחד יכול לרצוח אותך וגם בחו"ל, אז אל תרגיש בטוח כאן.
וזה לא משנה אם אנחנו הרוב? כי מי באמת יעזור לך כאן? זאת מדינה של חראות. וזה לא משנה שאתה יהודי כאן, אתה מזרחי? יכולה להיות גזענות. אתה שחור? יכולה להיות גזענות. אז מה אם אתה יהודי? כאן כולם עושים גזענות.
וביבי או ראש ממשלה אחר(מאז רבין)לא באמת פועלים לשלום ואל תאכל תבולשיט שהם מחלקים לכולם, ביבי פועל להתעשרות עצמו ולא מעניין אותו באמת העם, פעם בשנה הוא עושה משהו שיבטיח לו את הבחירות הבאות, מסיים לעבוד ויוצא לחופשה.
לסיכום, תפסיק להיות תמים ותתחיל כבר לפתוח את העיניים שלך.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
לפתוח ת'עיניים?
1. אני מכיר את ביבי אישית.
2. מול העיניים שלי 3 מחבלים פוצצו אוטובוס שהייתי בן 4 .
עוד לא קרה שיהודי איים עליי עד כדי סכנת חיים,לעומת זאת ערבים חוגגים לנו על התחת (סליחה על הביטוי) וזורקים עלינו אבנים ואנחנו לא יורים עליהם כי אנחנו רוצים שלום !
אתה יודע מי לא רוצה שלום ?
חנין זועבי ימח שמה ואחמד טיבי ימח שמו שישרפו באש הגיהנום רוצחים !
הם לא רוצים שלום,ויחד איתם "פעילי השלום" שזורקים על צה"ל אבנים !
אלה פעילי שלום?
לא!
פעיל שלום זה אחד שמגנה את הרוצחים את כל הרוצחים כאחד, בלי קשר ללאום !
בשבילי רוצח הוא לא יהודי !
יהודי זה אחד שבאמת רוצה שלום ומי שרצח על פי התורה צריך להירגם באבנים , עמ"י לא רוצה רוצחים פה.
בשבילי יש גם מוסלמים טובים ואפילו יש לי חבר מוסלמי ואין לי בעיה איתו.
יש לי בעיה עם מחבלים ואם אלה שמסכנים אותי !!!
גם ערבים וסודנים רוצחים..
הסיכוי שירצחו אותך בחו"ל גבוה בהרבה...
אבל אתה דתי,
וזוהי ארץ הקודש O.O
שיקסע
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עזוב הוא בן 12 הוא לא מבין מה הוא מדבר.
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 15-06-2012 בשעה 15:04.
One Shot - One Kill
אם אתה מתכנן על אירופה ואמריקה אז שתדע שהכלכלה שלהם צונחת.. אז תוריד את הפרמטר הזה.
אני אוהב מאוד את הארץ.
אם אתה הולך לחו"ל במסגרת טיול, אני לא רואה שום בעיה.
אבל אם אתה "בורח" מהארץ בגלל דברים כאלה ואחרים זה כבר משהו אחר.
כמו שמיכאל אמר: אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת.
זו הארץ שלנו ואסור לנו לעזוב אותה.
אני או המדינה? מה זאת השאלה הדבילית הזאת?
ברור שהמדינה! ברור שלקפוץ ולקבל כדור! ברור שלהיות 3000% נכה ולא לקבל קצבה.
נו באמת, ברור שאני. תשארו אתם עם האדמה הבוערת שלכם. אני יהיה איפשהו במקום אחר יותר טוב.
נמאס מהפטריוטיות באגורה שיש פה.
מישהו פה שם לב מה הולך בארץ הזאת רוב המנהיגים שלנו אנסים, גונבי כספים, גזענים ולא חסר עוד.
אני ממש אבל ממש לא גאה ברוב האנשים במדינה שלנו, אני חושב שזה שיש רוצחים בכל מקום בישראל זה לא קשור, יש רוצחים אנסים וגזענים בכל מקום בעולם.
לא מספיק גם כמה אנשים שחושבים שאפשר להשיג שלום במזרח התיכון בזה שניתן לאנשים אחרים שטחים, ופתאום הכל טוב וגן עדן, הם לא תוקפים אותנו
ואנחנו לא תוקפים אותם, וזה מניסיון של כמה החזרות שטחים, אני גם לא חושב שזה הגיוני בכל דרך שהיא לבוא ולהגיד בואו נהרוג את כל הערבים כי הם ערבים,
כי אם זכור לי נכון לפני בערך 60- 70 שנה \ה מה שאמרו אלינו, יהודים זה עם שצריך להשמיד, לשרוף, לרצוח,לחנוק, ולהכניס לתאי גזים.
אז זה לא ממש עוזר להיות בישראל או בחו"ל.
ואני גם ממש לא מתגאה שנולדתי בן אדם, אני חושב שאנחנו מין אגואיסטי שחושב כל אחד רק על עצמו, ומבחינתי שכל העולם ימות רק שאני יחיה ויהיה לי טוב.
ואני כתבתי בהודעה הזאת כמה דברים מאוד מנוגדים, ושכל זה ביחד זה אני.
ויש לי משפט סיכום לכל הנאמר פה: "יש שני דברים בעולם שאין סופים.. היקום והטמטום האנושי , ואני לא בטוח לגבי הדבר הראשון"
Mes Que Un Club