קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] רוצה להגיד למישהי שאני אוהב אותה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 30-04-2008, 23:56
  2. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 16-09-2007, 21:08
  3. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 01-03-2007, 10:46
  4. תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 12-08-2006, 21:54
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 32

להגיד לה שאני רוצה אותה ? חחחח יש בעיה כנסו :) (16.3)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל להגיד לה שאני רוצה אותה ? חחחח יש בעיה כנסו :) (16.3)

שלום חברים

פתחתי פה אשכול לפני כמה זמן בקשר לידידה שלי, עשיתי הכל טוב (לדעתי) והיא ממש נמשכה, עכשיו יש לי בעיה !
    ביום שני היה לנו רק מתכונת בבוקר ואז כולם חתכו הביתה, היא התקשרה אלי, הפלאפון היה על שקט ולא עניתי, ראיתי את זה רק אחרי איזה שעה ואמרתי (לעצמי) שאני אדבר איתה בערב, אחרי זה היא שלחה הודעה בפייסבוק בערך אחרי הצהריים והייתי עצבני על חברים אז לא עניתי והתנתקתי מהפייסבוק ישר.

רציתי לעשות צעד ביום רביעי (לנשק אותה) אבל שבאתי אליה היא התעלמה ממני לגמרי, שאלתי אותה מה קרה והיא אמרה "אני לא מדברת איתך", ואז חברה טובה שלה אמרה לי "תלמד לא לסנן "
    תפסתי לידידה את היד ואמרתי לה בואי שנייה, והיא לא הקשיבה והלכה עם חברות שלה, עכשיו אני בטוח ב-95% שהיא רוצה אותי, גם 2 חברות שלה שהן ידידות שלי רמזו לי, וגם חבר שלי שאל אותה למה אנחנו לא חברים והיא ענתה לו "הוא לא רוצה", ועוד הרבה IOI שאני רואה ממנה.

היא לא רוצה לדבר איתי ואני רוצה לעשות משהו לפני החופש ! אני באמת רוצה אותה, זה נורמאלי להגיד לה משהו כזה" "אני אוהב אותך, ואני רוצה שנהיה ביחד ולא רק ידידים"

בעיה לנשק ילדה שלא רוצה לדבר איתה, אני חושב שביום של הבגרות בלשון לא יצא לנו לדבר, אבל יום שני התהפך העולם אני לוקח אותה לצד ומדבר איתה, להגיד לה את זה ?

תודה לעוזרים
    נערך לאחרונה על ידי belikemike0; 14-06-2012 בשעה 23:48.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

דבר ראשון תן ברקס לעצמך, אבל אחושרמוטה ברקס לעצמך.
    עצם זה שלא ענית וסיננת אותך, בטעות או לא בטעות, קצת שרפת את עצמך בשבילה. אז אם אתה חושב שהיא רוצה אותך כמו שאתה חושב, תאט. אתה דיי טועה.

דבר ראשון תמצא דרך לחזור לדבר איתה, אחר כך תעבור להילוך שני.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    דבר ראשון תן ברקס לעצמך, אבל אחושרמוטה ברקס לעצמך.
    עצם זה שלא ענית וסיננת אותך, בטעות או לא בטעות, קצת שרפת את עצמך בשבילה. אז אם אתה חושב שהיא רוצה אותך כמו שאתה חושב, תאט. אתה דיי טועה.

דבר ראשון תמצא דרך לחזור לדבר איתה, אחר כך תעבור להילוך שני.
    אחי זה כזה ביג דיל שסיננתי אותה ? זה היה רק בפייסבוק את השיחה בפלאפון באמת לא שמתי לב ואז שכחתי לחזור אליה...
    ואין לי זמן לזה יש לי את יום שני, שלישי ורביעי זה תעודות אז לא נראה לי שיצא !
    היא תשחרר ממני עד תחילת שנה הבאה בדוק
    ואני ממש רוצה אותה..

כבר היו לי איתה קטעים כאלה של סינונים וריבים מפגרים, תמיד אני מנסה לדבר איתה, היא משחקת אותה קשה להשגה אז אני משחרר, והיא חוזרת אחרי שבוע בערך הבעיה שאין לי שבוע !!

יש לך אולי איזו עיצה לזרז את התהליך ? אין לי בעיה לוותר על האגו ולבקש סליחה כי בתכלס באמת יצאתי קצת טמבל..

מה לעשות ?? ד"א תודה שאתה עוזר

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

אחי שים זיןן לך אלייה תחשוב כי אמרתה שאין לך כ"כ זמן אמרתה שהיא תשחרר ממך עד שנה הבאה אז לך אחי תבקש ממנה סליחה תשפר תיחסים ביניכם עוד איזה יום-יומיים (יעניי בגלל שסוג של רבתם) כי אמרתה שהיא לא דיברה איתך וזה .. ואז משם תמשיך ממה שהפסקתה לפני שהיא חשבה שססינתה אותה והיא לא דיברה איתךך וזהה...
    ותחשוב תכללס אם תיהיה רק באגו שלך אז בסוף אתה תפסיד בכלל בלי לנסות..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי -Ariel- צפיה בהודעה
    אחי שים זיןן לך אלייה תחשוב כי אמרתה שאין לך כ"כ זמן אמרתה שהיא תשחרר ממך עד שנה הבאה אז לך אחי תבקש ממנה סליחה תשפר תיחסים ביניכם עוד איזה יום-יומיים (יעניי בגלל שסוג של רבתם) כי אמרתה שהיא לא דיברה איתך וזה .. ואז משם תמשיך ממה שהפסקתה לפני שהיא חשבה שססינתה אותה והיא לא דיברה איתךך וזהה...
    ותחשוב תכללס אם תיהיה רק באגו שלך אז בסוף אתה תפסיד בכלל בלי לנסות..
    החלטתי כבר שאני אוותר על האגו (הפעם), בדרך כלל אני עומד מאחורי המילים והמעשים שלי.
    אז יום ראשון או שני אני אבקש ממנה סליחה, ואז בשלישי אני אגיד לה את האמת ויהיה טוב

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

ציטוט נכתב במקור על ידי belikemike0 צפיה בהודעה
    החלטתי כבר שאני אוותר על האגו (הפעם), בדרך כלל אני עומד מאחורי המילים והמעשים שלי.
    אז יום ראשון או שני אני אבקש ממנה סליחה, ואז בשלישי אני אגיד לה את האמת ויהיה טוב
    אל "תגיד" לה את האמת, "תראה" לה את האמת.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי xSellize צפיה בהודעה
    אל "תגיד" לה את האמת, "תראה" לה את האמת.
    אחי אני לא יכול להחזיר את המצב לכמו שהוא היה (לפני הסינונים) ביום אחד, ובגלל זה אני חושב שהיא לא תזרום עם נשיקה..
    מה לעשות ?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    היי

תגיד לה בפייסבוק
    לי זה עזר
    נערך לאחרונה על ידי aviko81; 15-06-2012 בשעה 12:56.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אחי זה כזה ביג דיל שסיננתי אותה ? זה היה רק בפייסבוק את השיחה בפלאפון באמת לא שמתי לב ואז שכחתי לחזור אליה...
    את כל שאר התגובה לא הבנתי..אז אני פשוט יתייחס להתחלה.
    לא משנה אם שכחת לחזור אלייה או שהיא סיננת אותה רק בפייסבוק או רק במסנג'ר או WTF..זה לא משנה.
    סיננת אותה? זה פגע בה. עכשיו תחשוב על דרך איך לחזור לדבר איתה, אחרי זה תחשוב על מה לעשות איתה אחרכך.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    1
    נקודות
    0

את כל שאר התגובה לא הבנתי..אז אני פשוט יתייחס להתחלה.
    לא משנה אם שכחת לחזור אלייה או שהיא סיננת אותה רק בפייסבוק או רק במסנג'ר או WTF..זה לא משנה.
    סיננת אותה? זה פגע בה. עכשיו תחשוב על דרך איך לחזור לדבר איתה, אחרי זה תחשוב על מה לעשות איתה אחרכך.
    חחח הפייסבוק המזורגג הזה נהיה כמו הווטסאפ, אי אפשר לסנן כי כשאני רואה את ההודעה זה כותב למי ששלח אותה מתי ראיתי
    אני אבקש סליחה עם חיבוק והיא תסלח לי בדוק, הבעיה זה שאין לי זמן לעשות משהו ונגמרת השנה אני מתחרפןןן

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

חחח הפייסבוק המזורגג הזה נהיה כמו הווטסאפ, אי אפשר לסנן כי כשאני רואה את ההודעה זה כותב למי ששלח אותה מתי ראיתי
    אני אבקש סליחה עם חיבוק והיא תסלח לי בדוק, הבעיה זה שאין לי זמן לעשות משהו ונגמרת השנה אני מתחרפןןן
    מה זה אין לך זמן לעשות משהו? מה אתה בן 3?
    תגיד לה "תקשיבי אני מצטער על הסינון..לא התכוונתי" בלה בלה בלה וזהו סגור את זה..אחרכך תיקח ממנה תמספר שלה וזהו..מה אתה שובר תראש?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי aviko81 צפיה בהודעה
    תגיד לה בפייסבוק
    לי זה עזר
    חחחח נראה לי קצת תינוקי ופחדני, אין לי בעיה לדבר איתה הבעיה זה הזמן הקצר

מה זה אין לך זמן לעשות משהו? מה אתה בן 3?
    תגיד לה "תקשיבי אני מצטער על הסינון..לא התכוונתי" בלה בלה בלה וזהו סגור את זה..אחרכך תיקח ממנה תמספר שלה וזהו..מה אתה שובר תראש?
    נראה לי שלא ממש הבנת את המצב שלי, אני מכיר אותה שנה בערך, זה היה קשר של "שלום שלום" (גם זה בקושי) כי היה לה חבר, הם נפרדו באמצע השנה הזאת, ואחרי איזה חודשיים התחלנו להתקרב, בעזרת הכלים שקיבלתי מהפיקאפ גרמתי לה ממש להמשך עלי, ותכננתי לנשק אותה בסוף שנה ורצו עלינו מלא שמועות בשכבה חחחח
    יש לי את המספר שלה (היא התקשרה וסיננתי אז מן הסתם..), הבעיה זה שאם אנחנו לא נהיה חברים לפני החופש זה קצת אבוד כי אני עסוק מוות בחופש ונראה לי שגם היא אז תהיה לנו בעיה רצינית להפגש, ועד תחילת שנה הבאה היא בטח לא תהיה בקטע כבר (חודשיים זה הרבה זמן).
    נערך לאחרונה על ידי belikemike0; 15-06-2012 בשעה 14:22.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

חחחח נראה לי קצת תינוקי ופחדני, אין לי בעיה לדבר איתה הבעיה זה הזמן הקצר

נראה לי שלא ממש הבנת את המצב שלי, אני מכיר אותה שנה בערך, זה היה קשר של "שלום שלום" (גם זה בקושי) כי היה לה חבר, הם נפרדו באמצע השנה הזאת, ואחרי איזה חודשיים התחלנו להתקרב, בעזרת הכלים שקיבלתי מהפיקאפ גרמתי לה ממש להמשך עלי, ותכננתי לנשק אותה בסוף שנה ורצו עלינו מלא שמועות בשכבה חחחח
    יש לי את המספר שלה (היא התקשרה וסיננתי אז מן הסתם..), הבעיה זה שאם אנחנו לא נהיה חברים לפני החופש זה קצת אבוד כי אני עסוק מוות בחופש ונראה לי שגם היא אז תהיה לנו בעיה רצינית להפגש, ועד תחילת שנה הבאה היא בטח לא תהיה בקטע כבר (חודשיים זה הרבה זמן).
    תן לי להבין..אתה רוצה להספיק להחזיר אותה לקשר איתך לפני שייגמר הלימודים והחופש יתחיל? אז למה אתה מחכה? פשוט תסגור את הריב המטומטם הזה ותתחיל לצאת איתה לפני החופש כדי שכשיגיע החופש תוכל לצאת איתה באופן יותר נורמלי.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    1
    נקודות
    0

תן לי להבין..אתה רוצה להספיק להחזיר אותה לקשר איתך לפני שייגמר הלימודים והחופש יתחיל? אז למה אתה מחכה? פשוט תסגור את הריב המטומטם הזה ותתחיל לצאת איתה לפני החופש כדי שכשיגיע החופש תוכל לצאת איתה באופן יותר נורמלי.
    אנחנו אף פעם לא היינו בקשר יותר מידידים(לא התנשקנו), פשוט בחודש האחרון ממש התקרבנו והיא רודפת אחרי, מתקשרת מלא ומראה מלא סימני התעניינות, אז רציתי לקדם את זה שנהיה חברים אבל עכשיו הגיע הריב המזורגג הזה ואני עדיין רוצה שנהיה חברים לפני החופש כי כמו שאמרתי זה יהיה אבוד

ד"א תודה שאתה עוזר ככה אני מעריך את זה מאוד אחי

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

שב דבר איתה כמו בן אדם תקשר אלייה ושלח לה הודעות אם היא לא עונה שלח אלף פעם.........

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect