נכתב במקור על ידי -Max- חברים הפעילות מאוד מאוד דלה באתגר אם לא יהיו יותר משתתפים הפרסים ירדו וחבל האתגר יופעל היום שוב מאוחר יותר בתקווה לראות יותר משתתפים היום ובעתיד סליחה על הדאבל , אבל מתי ממשיכים ?
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי CRAISER לואיס אראגונס נכתב במקור על ידי Blancos רמז ? נכתב במקור על ידי dOrBh מטראצי נכתב במקור על ידי -OmRi- דני וולבק ממשיכים! נקודה- מצא תמילה/מילים: עכנקרןנעאןוקראטענעאןקוטספרדגנכבןגכרטעכהר קון
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Super Pippo ממשיכים! נקודה- מצא תמילה/מילים: עכנקרןנעאןוקראטענעאןקוטספרדגנכבןגכרטעכהר קון ספרד
נכתב במקור על ידי CRAISER ספרד נכון! איש תלוי _ _ _ _ _- _ _ _ _ _ _
נכתב במקור על ידי Super Pippo נכון! איש תלוי _ _ _ _ _- _ _ _ _ _ _ האות ו?
האות י'??
נכתב במקור על ידי CRAISER לואיס אראגונס נכתב במקור על ידי Blancos רמז ? נכתב במקור על ידי dOrBh מטראצי נכתב במקור על ידי -OmRi- דני וולבק נמשיך מילים מבולבלות 2 נקודות נפרדונ רוסט
נכתב במקור על ידי Super Pippo נמשיך מילים מבולבלות 2 נקודות נפרדונ רוסט פרננדו טורס
נכתב במקור על ידי Blancos פרננדו טורס נכון! שני נקודות: ידן בולוק
נכתב במקור על ידי Super Pippo נכון! שני נקודות: ידן בולוק דני וולבק
נכתב במקור על ידי Blancos דני וולבק נכון! נקודה יוטאג להביס
נכתב במקור על ידי Super Pippo נכון! נקודה יוטאג להביס טיאגו סילבה
נכתב במקור על ידי Blancos טיאגו סילבה נכון, כאן אנחנו נפסיק כי יש לי אירוע משפחתי. נמשיך מחר.
נכתב במקור על ידי Super Pippo נכון, כאן אנחנו נפסיק כי יש לי אירוע משפחתי. נמשיך מחר. סבבה , מתי האתגר נגמר ?
דני וולבק ?
חוקי הפורום