קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ייעוץ] פיקאפ בארץ
    על ידי SubText בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 21-09-2011, 19:33
  2. [דיון] זה כולכך גרוע שכול פורום שצץ בארץ פותח פורום על פיקאפ!!!
    על ידי The-Legend בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 30-06-2010, 18:23
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 18:49
  4. תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 13:25
  5. החל משנה הבאה - הגבלה של 3 זרים על המגרש בארץ
    על ידי AllenIverson בפורום כדורסל
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 14:04
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 35

פיקאפ בארץ

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל פיקאפ בארץ

אז ככה: אני די חדש בתחום אבל קראתי הרבה חומר תיאורטי בנוגע לפיקאפ וראיתי לא מעט סרטונים שמדגימים איך ליישם את השיטות בפועל (בעיקר באנגלית). עוד לא יצאתי לשטח כדי להתחיל אבל לפני שאני מתחיל עם זה, אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על פיקאפ בארץ..כי אני רואה סרטונים מחו"ל ונגיד גבר ניגש לבחורה בצורה ישירה ואומר לה: "היי, אני דניאל וראיתי אותך ופשוט הייתי חייב לבוא להגיד שלום", ומפה הוא ממשיך את השיחה למשך 3-4 דקות ולוקח מספר. מהמחשב שלי זה נראה די פשוט - צריך לאזור אומץ ולגשת, אבל...האם השיטה הזאת עובדת בארץ???? כי נגיד באירופה זה מקובל להתחיל עם בחורה בפגישה אקראית, למשל בצרפת 40% מהקשרים בנויים מפגישה אקראית. בארץ האחוזים הרבה יותר נמוכים – 10% מההיכרויות מתבצעות בדרך הזאת (השאר מתחלק שווה בין 3 דרכים: 30% דרך האינטרנט, 30% במסגרות ו-30% דרך חברים). לפי הנתונים האלו זה נראה לי די מוזר...ולא רק זה אלא אני רואה שחברים שלי ממש לא עושים את זה (הם אומרים לי שאין להם את הביטחון לגשת לבחורה ולהתחיל איתה..הם מעדיפים להכיר בנות דרך חברים). יכול להיות שזה קשור לטווח גילאים?? (לצורך העניין, אני בן 20). מה אתם חושבים? מהניסיון שלכם, האם אתם משיגים את התוצאות כשאתם ניגשים לבחורה ברחוב באמצע היום ומתחילים איתה?אני יודע שהדרך הכי טובה זה פשוט לצאת החוצה ולתרגל בשטח, אבל לפני כן אני רוצה לדעת מה אתם חושבים...

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

חרשו את הדיונים האלה
    תנסה
    מקסימום לא יילך כלום לפחות צברת ביטחון...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איתמר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אין ספק שהבנות בארץ עפות על עצמן, אבל זה רק בגלל הערסים.. :\
    פשוט תנסה, תיגש עם ביטחון, באמת שאני דיי בעד פתיחים ישירים.. זה חוסך הרבה בלאגן, אבל זה רק אם יש לך בטחון, והרבה..

משתמש מתקדם האוואטר של Beatz
    לייקים
    24
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    החזקים חיים על חשבון החלשים, והחכמים - על חשבונם של החזקים.

אתה רוצה טיפ אמיתי? אם אתה רוצה להצליח בארץ אל תקרא מאמרים, אל תצפה בסרטונים, ואל תהיה קשור לתחום, תלך ותתחיל עם בנות..

אחרי שתעשה את זה 3 פעמים, אתה תהיה הרבה יותר חזק בתחום, יותר מחצי מהאנשים שבפורום הזה ובארץ..

ותדע לך, שאתה הגבר ולא אכפת לך ממנה ושאם היא לא רוצה אותך היא מטומטמת, תבוא בגישה הזאת כמה פעמים תראה מה נכון ומה לא, ותצליח!

ככה תלמד הכל בלי כל החרא שמכניסים לך לראש.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

כל אלה שאומרים שהבנות עפות על עצמם זה סתם תירוץ בכל מקום שאתה תבוא עם ביטחון של חנון הבנות ישימו עליך זין
    כבר מההתחלה אתה צריך להראות ת'רמה שלך, אם אתה חנון שבא אם אגו מזויף קולטים עליך שאתה פייק

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    0

א. גברים בארץ מזיינים. עובדה שקצב ריבוי האוכלוסיה בארץ יותר גבוה מאשר באירופה. אז כן אפשר ללמוד את זה.

ב. המהות של פיקאפ זה ללמוד מגברים שמצליחים עם נשים, באותם התנאים שאתה נמצא בהם (זאת אומרת בארץ). תלמד איך הגברים המצליחים עושים את זה, ותתחיל להצליח גם.

ג. האנשים שבאמת טובים בפיקאפ ויכולים ללמד אותך על סמך נסיון אישי והצלחות קבועות לא גולשים בפורום הזה. יש להם קהילות סגורות שהם לא מכניסים לשם כל מיני ילדים שאוהבים לזיין בשכל, כמו מה שקורה בפורום הזה. אז אל תצפה ללמוד כאן משהו ענייני. אתה בסה"כ תיתקל כאן בחומרים ממוחזרים, חרושים, שהכותב כנראה יודע אותם רק ברמה התאורטית. כמו שאמרתי, התותחים לא גולשים כאן.

משתמש מתקדם
    לייקים
    13
    נקודות
    52

ציטוט נכתב במקור על ידי SuperEitan צפיה בהודעה
    א. גברים בארץ מזיינים. עובדה שקצב ריבוי האוכלוסיה בארץ יותר גבוה מאשר באירופה. אז כן אפשר ללמוד את זה.

ב. המהות של פיקאפ זה ללמוד מגברים שמצליחים עם נשים, באותם התנאים שאתה נמצא בהם (זאת אומרת בארץ). תלמד איך הגברים המצליחים עושים את זה, ותתחיל להצליח גם.

ג. האנשים שבאמת טובים בפיקאפ ויכולים ללמד אותך על סמך נסיון אישי והצלחות קבועות לא גולשים בפורום הזה. יש להם קהילות סגורות שהם לא מכניסים לשם כל מיני ילדים שאוהבים לזיין בשכל, כמו מה שקורה בפורום הזה. אז אל תצפה ללמוד כאן משהו ענייני. אתה בסה"כ תיתקל כאן בחומרים ממוחזרים, חרושים, שהכותב כנראה יודע אותם רק ברמה התאורטית. כמו שאמרתי, התותחים לא גולשים כאן.
    חחחחחח א הרג אותי! ריבוי האוכלוסיה חיובי בארץ (יותר ילודה מתמותה) דבר שלא מאפיין בדרך כלל את מדינות המערב,אבל זה לא אומר שפה מזיינים יותר פשוט פה משתמשים פחות בקונדום. (הריבוי הגדול בארץ הוא בגלל הדוסים/ערבים/הדרוזים וכו')

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

זאת הייתה טעות לכתוב את זה פה בפורום,סתם פגעת לאנשים פה באגו,אל תתפלא אם הם יצאו עלייך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    זאת הייתה טעות לכתוב את זה פה בפורום,סתם פגעת לאנשים פה באגו,אל תתפלא אם הם יצאו עלייך.
    אם זה כל המחיר שצריך לשלם על האמת, אז אני מוכן לזה... מי שמוכן לטאטא את האמת מתחת לשטיח, מוזמן לצאת עלי.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תראה, בארץ כל נושא הפיקאפ הוא באמת נושא בעייתי, אין מה להתווכח פה. רוב הבנות בארץ מפוצצות בבטחון עצמי ובהתנשאות מה שגורם להם לעוף על עצמם ולחוש עליוניות מעבר לכולם.
    זאת אומרת שאם אתה ניגש לבחורה ועושה לה "את נראת לי חמודה\יפה, אני XX..ורציתי להכיר אותך" רוב הסיכויים שהיא מקסימום תחייך ופשוט תלך.

בקיצר, אם אתה רוצה לזיין, צא למועדונים. אם אתה רוצה להשיג בחורה לקשר רציני, תבקש מחברה של חבר טוב שלך לסדר לך בחורה..פשוט תצאו פעם אחת לדאבל דייט ותקווה לטוב.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אם זה כל המחיר שצריך לשלם על האמת, אז אני מוכן לזה... מי שמוכן לטאטא את האמת מתחת לשטיח, מוזמן לצאת עלי.
    אגב,לאיזה קהילות סגורות אתה מתכוון?
    אלפא ישראל?
    כי זאת הקהילה היחידה שאני מכיר שאפשר לחשוב עלייה בתור רמה.
    אבל גם שמה אגב,יש מתחילים בתחום.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

בתור אחד שיש לו אזרחות אירופאית וכל שנה יוצא לי להיות באירופה אצל דודים / בני דודים אני חייב לציין שנכון באירופה הבחורות הרבה יותר נחמדות, נפתחות ביותר קלות מאשר בארץ.
    את זה יכול להבין רק מישהו שיצא לו להיות במדינות אירופה ויצא לו להתחיל עם בחורות שם.

אני לא גדול ממך בהרבה ( בן 23 ) אני לא מתעסק בתחום הפיק אפ, כלומר אני לא קורא מאמרים , כתבות אלא פשוט יוצא , נהנה וחלק מן ההנאה הזאת זה לבוא ולפתח שיחות עם בנות , להביא אותן לשבת איתי ועם החברים ו"לסגור" מה שנקרא.

לפי דעתי הפיק אפ מתאים מאוד אבל מאוד לארץ !!! גם ככה הבחורות מלאות בביטחון עצמי, כבוד עצמי , אגו ושואר התכונות שהופכות אותן ל"סנוביות" לכן צריך לרכך אותן ולהביא אותן למצב שאתה רוצה.
    וכמו שאמרתי באירופה זה נחמד זה יעזור לך גם שם , אבל שם בחורות פשוט יותר פתוחות לשיחה , פתוחות לעניינים אחרים ... אני לא אומר שכולן אבל רובן יודעות מה הן רוצות מעצמן ולא רואות בסקס כמשהו "מופלא" כמו בארץ.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

בחורות שעפות על עצמן סתם מטומטמות, זה מה ששמתי לב.
    אם תתפסו אותן לבד אתם תראו איך אחרי כאפה קטנה היא בוכה לך.
    בדיוק כמו בבדיחה של שלום אסייג, "מה אתה עושהההההההה"?
    סתם כונפות שחושבות את עצמן, הכל זה כדי לחפות על הבטחון/שנאה/הערכה עצמית נמוכה שלהן.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    תראה, בארץ כל נושא הפיקאפ הוא באמת נושא בעייתי, אין מה להתווכח פה. רוב הבנות בארץ מפוצצות בבטחון עצמי ובהתנשאות מה שגורם להם לעוף על עצמם ולחוש עליוניות מעבר לכולם.
    זאת אומרת שאם אתה ניגש לבחורה ועושה לה "את נראת לי חמודה\יפה, אני XX..ורציתי להכיר אותך" רוב הסיכויים שהיא מקסימום תחייך ופשוט תלך.

בקיצר, אם אתה רוצה לזיין, צא למועדונים. אם אתה רוצה להשיג בחורה לקשר רציני, תבקש מחברה של חבר טוב שלך לסדר לך בחורה..פשוט תצאו פעם אחת לדאבל דייט ותקווה לטוב.
    לא מסכים איתך, רוב הבנות בארץ אין להן ביטחון עצמי בשיט, מנסיון שלי, בחורה כוסית, לא יודעת מה לעשות עם עצמה ועם כל הסקסיות שלה, כל מה שהיא יודעת זה לדחות אותך, להתחצף, ולחשוב שמגיע לה הכל, אני חושב שגם אתה התכוונת לזה, אבל זה לא ביטחון עצמי, ביטחון עצמי זה משהו אחר לגמרי... קורה לי מלא פעמים שבחורה לא יודעת איך להגיב לי אז היא שתם זורקת איזה טיזינג לא קשור בשיט, זה מראה על חוסר נסיון ועל חוסר ביטחון עצמי, רוב הכוסיות מפחדות להפסיק עם הטיזינג והעקיצות, כי זה המקום שבטוח להן פה, אלה המים החמים שלהן... בחורה עם ביטחון עצמי זו בחורה עם טאקט, לא מערבולת של שטויות שיוצאות לה מהפה ונפנופים עם העניים המנצנצות והיפות שלה לכל עבר... בחורה עם ביטחון יודעת משהו מעבר ליופי של עצמה.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    לא מסכים איתך, רוב הבנות בארץ אין להן ביטחון עצמי בשיט, מנסיון שלי, בחורה כוסית, לא יודעת מה לעשות עם עצמה ועם כל הסקסיות שלה, כל מה שהיא יודעת זה לדחות אותך, להתחצף, ולחשוב שמגיע לה הכל, אני חושב שגם אתה התכוונת לזה, אבל זה לא ביטחון עצמי, ביטחון עצמי זה משהו אחר לגמרי... קורה לי מלא פעמים שבחורה לא יודעת איך להגיב לי אז היא שתם זורקת איזה טיזינג לא קשור בשיט, זה מראה על חוסר נסיון ועל חוסר ביטחון עצמי, רוב הכוסיות מפחדות להפסיק עם הטיזינג והעקיצות, כי זה המקום שבטוח להן פה, אלה המים החמים שלהן... בחורה עם ביטחון עצמי זו בחורה עם טאקט, לא מערבולת של שטויות שיוצאות לה מהפה ונפנופים עם העניים המנצנצות והיפות שלה לכל עבר... בחורה עם ביטחון יודעת משהו מעבר ליופי של עצמה.
    זה נכון,גם אני לפעמים מוצא את עצמי בסיטואצייה שלבחורת אין מה להגיד והיא ממלמלת לי משהו שאני לא מבין,וה ״ביטחון״ שלה מגיע מאיך שהיא מתלבשת ומכמות הבחורים שהיא משחקת איתם.אבל זה ברור מאליו שזה לא ביטחון,היא מתחבאת מאחוריי משהו.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect