קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] איזה חברה הכי טובה?
    על ידי almog290 בפורום נהיגה וכלי רכב
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 30-05-2011, 22:55
  2. [סקר] איזה חברה הכי טובה?
    על ידי VodkanonStop בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 10-06-2008, 12:26
  3. דיון רשמי -אחת ולתמיד איזה חברה לדעתכם הכי טובה
    על ידי ~HaGaY~ בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 28-10-2007, 15:11
  4. |פרסום|חברה הכי טובה.!+!
    על ידי owNCounter בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-02-2007, 15:36
  5. איזו חברה הכי טובה
    על ידי מתיתיהו בפורום סקרים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 21-03-2006, 22:06
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 31

איכשהו- יצאתי חברה הכי טובה וגמרנו - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה
    אז תחפש. אני שמעתי את זה מכמה בעלי מקצוע בתחום. אני בטוח שאם תעשה איזה חיפוש בכל מני מאמרים של אוניברסיטאות שבדקו את הנושא תמצא.
    אתה יודע שהרבה "בעלי מקצוע" בתחום הזה חרטטנים?
    כנס לאתר LBS וינפצו לך קצת מיתוסים.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של אילריה
    שם פרטי
    איה
    לייקים
    54
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    And I'll never be what They wanted me to be. קשה להיות שונה, אבל היושר העצמי שווה את הכאב.

Red face

תודה רבה- זה טוב לשמוע שלמישהו אכפת (או לא אכפת) ממה שיש לי.
    האמת- אני מרגישה הרבה יותר טוב אחרי הכל פה. תודה ע-נ-קית לכולכם!
    מצאתי פה דברים שלא הייתי מאמינה עליהם.
    תודו שהוא אדיר

אה, דרך אגב-
    תפסיקו עם השטויות של ההומופוביה.
    זה שאני אוהבת אנשים בלי קשר למגדר שלהם לא משנה את העובדה שאני בת אדם.

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי אילריה צפיה בהודעה
    תודה רבה- זה טוב לשמוע שלמישהו אכפת (או לא אכפת) ממה שיש לי.
    האמת- אני מרגישה הרבה יותר טוב אחרי הכל פה. תודה ע-נ-קית לכולכם!
    מצאתי פה דברים שלא הייתי מאמינה עליהם.
    כמו מה?

שם פרטי
    איה
    לייקים
    54
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    And I'll never be what They wanted me to be. קשה להיות שונה, אבל היושר העצמי שווה את הכאב.

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    כמו מה?
    עצות לשיפור המצב, נזיפות- ובצדק, ואת מה שאתה אמרת- אני לא בטוחה לאיזו קטגוריה לשייך את זה.
    תודו שהוא אדיר

אה, דרך אגב-

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

עצות לשיפור המצב, נזיפות- ובצדק, ואת מה שאתה אמרת- אני לא בטוחה לאיזו קטגוריה לשייך את זה.
    תתמידי במה שאת עושה. כשאת יודעת שיש איזושהי בעיה, אל תהססי להתחיל לפעול. אם קשה לך למצוא את דרך הפעולה את תמיד יכולה להתייעץ ולבקש עזרה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

אתה יודע שהרבה "בעלי מקצוע" בתחום הזה חרטטנים?
    כנס לאתר LBS וינפצו לך קצת מיתוסים.
    נכנסתי קצת לאתר. לא ניצפו כלום, להפך ממה שראיתי אפשר לנפץ שם כמה עניינים...
    למשל ראיתי כמה תפריטים שכוללים גבינות ובשרים. היום יש כל כך הרבה מחקרים בנושא שמראים שחלב ומוצריו(מדובר על חלב פרה ולא חלב אורז למשל שהוא טוב יותר) לא רק לא בריא אלא גם פוגע בבריאות ומעלה את הסיכוי לסרטן דם גבוה ולכל מני דברים מזעזעים אחרים. גם בשר לא בריא בכלל.

עוד דבר זה כל הנושא של תוספי תזונה, הייתה כתבה מאוד גדולה בערוץ 10 או 22 שהראתה שכל הדברים האלו הם חרטא. לגבי זה אני לא באמת יכול לדעת כי בנושא הזה לא התעמקתי, אבל תמיד יהיו מחקרים שיראו ככה ומחקרים שיראו ככה. שים לב מי מממן את כל המחקרים שמראים שחלב תורם לבריאות.

הוכחה לנושא החלב היא שהמדינות החולות ביותר בכל מני מחלות כמו סרטן ולחץ דם הן דנמרק ונורווגיה(אני כמעט בטוח שנורווגיה, לגבי דנמרק אני בטוח) הן המדינות שבהן צריכת החלב היא הגבוה ביותר.
    לעומת זאת, מדינות כמו סין, יפן וכל מני מדינות במזרח שלא שותים בהן יותר מדי חלב הפוכות. אחוז חולי הסכרת, סרטן וכ'ו הכי נמוכים שם.
    התהליך של השתלטות המערב על העולם גורם לזה שגם במדינות הבריאות הופכות לאט לאט להיות חולות. אוכלים שם פתאום בשרים וחלב. פתאום במקומות מרכזיים במקומות שהיו בריאים נהייתה עלייה משמעותית באחוז החולים.

זה נושא שאפשר לדבר עליו שעות ואני יכול לכתוב המון המון. אם מעניין אותך שלח לי פרטית

שם פרטי
    איה
    לייקים
    54
    נקודות
    50
    משפט מחץ

למשל ראיתי כמה תפריטים שכוללים גבינות ובשרים. היום יש כל כך הרבה מחקרים בנושא שמראים שחלב ומוצריו(מדובר על חלב פרה ולא חלב אורז למשל שהוא טוב יותר) לא רק לא בריא אלא גם פוגע בבריאות ומעלה את הסיכוי לסרטן דם גבוה ולכל מני דברים מזעזעים אחרים. גם בשר לא בריא בכלל.

עוד דבר זה כל הנושא של תוספי תזונה, הייתה כתבה מאוד גדולה בערוץ 10 או 22 שהראתה שכל הדברים האלו הם חרטא. לגבי זה אני לא באמת יכול לדעת כי בנושא הזה לא התעמקתי, אבל תמיד יהיו מחקרים שיראו ככה ומחקרים שיראו ככה. שים לב מי מממן את כל המחקרים שמראים שחלב תורם לבריאות.

הוכחה לנושא החלב היא שהמדינות החולות ביותר בכל מני מחלות כמו סרטן ולחץ דם הן דנמרק ונורווגיה(אני כמעט בטוח שנורווגיה, לגבי דנמרק אני בטוח) הן המדינות שבהן צריכת החלב היא הגבוה ביותר.
    לעומת זאת, מדינות כמו סין, יפן וכל מני מדינות במזרח שלא שותים בהן יותר מדי חלב הפוכות. אחוז חולי הסכרת, סרטן וכ'ו הכי נמוכים שם.
    התהליך של השתלטות המערב על העולם גורם לזה שגם במדינות הבריאות הופכות לאט לאט להיות חולות. אוכלים שם פתאום בשרים וחלב. פתאום במקומות מרכזיים במקומות שהיו בריאים נהייתה עלייה משמעותית באחוז החולים.

זה נושא שאפשר לדבר עליו שעות ואני יכול לכתוב המון המון. אם מעניין אותך שלח לי פרטית
    עם כל הכבוד לך, זה לא בדיוק האתר של "מה מצאתי ולא ידעתי"....
    תודו שהוא אדיר

אה, דרך אגב-

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אז יודע מה, לך אל הפורום ותנפץ להם דברים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

אז יודע מה, לך אל הפורום ותנפץ להם דברים.
    חח.. לא ניראה לי. תודה על ההצעה.

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

חח.. לא ניראה לי. תודה על ההצעה.
    למה לא?
    אני לא יודע מאיפה הבאת את המקורות מידע שלך אבל חלב זה בריא. את זה אני יכול להגיד לך ב100% בטחון.
    אל תלך לLBS אני רוצה לדעת על איזה מקורות אתה מבסס את זה שבשר חלב ותוספי תזונה זה לא בריא.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

למה לא?
    אני לא יודע מאיפה הבאת את המקורות מידע שלך אבל חלב זה בריא. את זה אני יכול להגיד לך ב100% בטחון.
    אל תלך לLBS אני רוצה לדעת על איזה מקורות אתה מבסס את זה שבשר חלב ותוספי תזונה זה לא בריא.

ויש מחקר של אוניברסיטת הארוורד על הנושא, והם גילו את מה שתיראה בסירטון, לא הצלחתי למצוא את המאמר המקוצר של המחקר הזה, יש מחקר מפורט מאוד אבל, תן חיפוש זריז בגוגל

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

ויש מחקר של אוניברסיטת הארוורד על הנושא, והם גילו את מה שתיראה בסירטון, לא הצלחתי למצוא את המאמר המקוצר של המחקר הזה, יש מחקר מפורט מאוד אבל, תן חיפוש זריז בגוגל
    חיפשתי:
    http://www.tapuz.co.il/blog/net/View...ntryId=2252733

אני פשוט רוצה לפרוק כי זאת בעיה. כבר קיבלתי הודעה בפרטי של "את נשמעת לי מאוד נחמדה, פיקאפרית אולי... " או משהו בסגנון, וחשבתי לעצמי שאם מי ששלח את ההודעה היה יודע מי אני- הוא לא היה חושב ככה.
    יש לי כמה וכמה בעיות עם "התחלות", ואני פשוט אפרוק אותן כאן, אם לא אכפת לכם:

אני לא מבוגרת, אבל נראית ככה- כבר חשבו שאני סטודנטית, בת 16, מדריכה וכו'. זאת בעיה- פעם הייתי בכנס מד"ב ופנטסיה (אוי כמה שאני אוהבת את זה! אני בעסק מאז גיל חמש, כשהתחלתי לשחק D&D), ופגשתי שם איזה מישהו- התחלנו לדבר, ממש נחמד, חשבתי אפילו לנסות עליו איזה שיטה מהפורום- עד שהגענו לנושא של הגיל- הוא היה מופתע מהגיל שלי, ואני הייתי מופתעת מהגיל שלו (גם הוא נראה יותר מבוגר ממה שהוא, רק שאצל בנים זה לא בעייתי), והדבר היחיד שיצא זה שיחה נעימה וחכמה.

אנשים אוהבים אותי בגלל החכמה- אני לא ממש יפה. זה לא שאני נראית כמו איזה גועל נפש, אבל אני לא חתיכה. כבר קרה שדיברתי עם אנשים וזה השפיע על איכות השיחה (אידיוטים, אם לומר את האמת- מה היופי אומר?)

אני פשוט לא יודעת מה לעשות עם החיים שלי- נשבר לי הלב כבר פעמיים אז אני נזהרת מפיקאפ, כבר נכתבו התעודות אז אין לי טעם להשקיע בלימודים, אני עוד לא מצאתי מקום להדריך בו בחופש הגדול- וכרגע החיים שלי הם בזבוז של זמן.

אני חכמה, ואף אחד לא מתעסק איתי ככה סתם- ערסים עוקפים אותי ברחוב רק כדי לא להציק לי בטעות !
    זה משפיע עליי, ממש!

וכרגע פרקתי את כל הסיבות שבגללן אני רק ידידה של מלא, ולא חברה של אחד (כן- הקטע הרע בזה שלא מתעסקים איתי זה שלא יוצא לי להכיר מישהו חמוד שרוצה יותר מידידות). יש לכם איזשהו טיפ כדי לעזור לי להיות יותר מידידה?
    כמה דברים.
    א. אני מת על חנוניות!!
    ב. כמו שכבר אמרו, נראה שעיקר הבעיה היא לא איך שאת נראית אלא ביטחון עצמי נמוך.
    ג. אין לך מה להיזהר מפיקאפ. להפך! אני ממליץ לך להשאר כאן וללמוד.
    זה יעזור לך גם בבניית ביטחון, כישורים חברתיים ובסופו של דבר הכל תוכלי להשיג כל אחד שאת רוצה (לא רק את מי שלא מצא אף אחת אחרת).
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

אני משחק די אן די מגיל 10 עד היום , מהניסיון שלי כל בחורה שמשחק DND היא מפלצת ,אז במידה ואת לא מפלצת , פשוט תיהי נחמדה , אל תשדרי חוסר ביטחון באנשים וחוסר אמון זה מרתיע , תזרמי עם החיים , ותני לחושים שלך להוביל אותך לגבי אנשים , הכי פשוט שיש , את מונעת מתהליך טבעי בסה"כ לקרות על ידי זה שאת מעסיקה את עצמך בשטויות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Kutaly צפיה בהודעה

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%...A1%D7%99%D7%9F

ממליץ לך לקנות את הספר אבל אני מזהיר מראש, זה הדבר הכי משעמם שקראת בחיים שלך כי הוא כתוב בצורת מחקר. יש שלב שממש נמאס לקרוא. אבל עדיין ממליץ לך.
    נערך לאחרונה על ידי Persee; 19-06-2012 בשעה 10:12.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

,

תתפלא אחי, ריצה זו פעילות שדופקת את הברכיים. פזיוטרפיסטים ואורטופדים ממליצים לעשות 3-4 הליכות בשבוע של חצי שעה לכל אחת. זו הפעילות האידיאלית לבריאות.
    WTF ניראלי אתה קורא מחקרים של זקנים גברO_O

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:28.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,079 | הודעות: 8,203,672 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect