נכתב במקור על ידי
soulspliff
קראתי-הבנתי....כמה עצות:
א'-הבשילות של הבחורה כבשילות של עוגה לצורך העיניין...אל תוציא את העוגה מהתנור לפני שהיא מוכנה...אתה לקחת כמה צעדים אחורה ואתה מצפה שתגיע ליעד?
ב'-סבלנות זה שם המשחק
ג'-משחק זה שם המשחק...אין מה לעשות...כולנו היינו רוצים שהמצב יהיה כזה שאם אנחנו רוצים משהו(במקרה שלך את הבחורה\ילדה הזאת)אנחנו נקבל ברגע הרצון...לא ולא....אתה חייב לשחק את המשחק של כל הפלירטים\חיזורים קטנים פה ושם ושאר הדברים שאני לא צריך ללמד אותך כי נראה לי אתה ילד מספיק גדול...
ד'-בחיים אבל בחיים אל תגיד בשלבים כאלו מוקדמים את צירוף המילים ''אני אוהב אותך'' ''אני רוצה להיות איתך''...אך ורק אם הגעת לשלב שכבר מאפשר לך את זה...סתכל על זה כעל משחק הסולמות...יש מצבים שהקוביות שזרקת עלולות להוריד אותך קומה או שתיים...תמשיך לשחק...בהצלחה!
קודם כל תודה על התגובה הרצינית, ד״א הכרחתי אותה לבוא לשיחה והיא נגמרה בחיבוק (מיוזמתה) והיא אמרה ״פעם אחרונה שאתה עושה לי את זה״
בקול חמוד כזה, עכשיו היא שולחת הודעות על בסיס יומי, אתה אומר לקבוע פגישה בחופש ולנסות לנשק אותה?
אמרתי לה גם ביום שחילקו תעודות ״תשתדלי להסתדר, כולה חודשיים״ והיא אמרה ״למה נראה לך שאני לא אראה אותך חודשיים?!״
נראה לי זה רמז לפגישה 
מה הכוונה שלבים מוקדמים? חברות ממש טובות שלה (של ילדות) רמזו לי מלא פעמים שהיא רוצה אותי ואני רואה גם מלא סימני התעניינות, והיא HB 9 אז יש לה ביטחון עצמי בשמיים, מה לעשות י׳אח?

נכתב במקור על ידי
Beatz
שתלך להזדיין, בגלל שסיננת אותה היא לא מדברת איתך, עזוב אותך אחי סתם תסביכנית מטומטת..
אל תתרגש ממנה היא סתם עושה הצגות, ולא שווה את היחס שלך, כזאת מטומטמת חחחחחחחחחחחחחח
חחחחח אחי תאמת זה לא סינון אחד זה 3, מילא הייתה לי סיבה אבל היא יודעת שראיתי את ההודעה, (יש וי כזה)
כמו שכתבתי היא סלחה ואפילו שמחה 

נכתב במקור על ידי
R0Y
תדבר איתה ותאשים אותה במצב, תגיד לה שזה אשמתה שלא עניתה לה ותיצור דרמה מסביב כל החרטא הזה.
אם תעמוד על שלך מספיק ותראה לה שמה שהיא אומרת לא מזיז לך היא עוד תנצל בפניך.. אני יודע שזה לא נשמע לך הגיוני אבל תנסה
חחח אחי נודר שזה מה שעשיתי בלי לקרוא את התגובה, אמרתי לה ״את היית לא בסדר, אם אני לא עונה את לא חושבת שקרה משהו?!? תבדקי מה קורה במקום לנתק קשר כמו ילדה קטנה״ לא היה לה מה להגיד והיא חייכה ממבוכה