|
|
יש הרבה שמועות וחירטוטים כדי להפיץ את הדת
בני אדם משקרים וזה לא חדש
זה כמו שיש סיפורים על רבנים שהעבירו אותם מקבר לקבר אחרי מאות שנים והגוף שלהם נותר ללא פגע
"לפי עדויות"
מה מצחיק? שכשאתה מבקש צילומים אתה נענה בכך שזה אסור לצלם וזה לא בסדר וכל מיני שקרים כאלה ואחרים
הייתי אומר לך להאמין רק למה שאתה רואה בעיניים , אבל היום גם זה לא כ"כ נכון
בקיצור תחקור עד שתגיע לשורש של העניין (=אל תאמין= תדע)
ואני אומר שאלויס חי.
הם יכולים להגיד עד שנה הבאה. זה לא אומר כלום.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
אני באמת לא מאמין לסיפורים האלה, אף פעם אין להם הוכחות ויש אותם בכל הדתות.
ובכלל, אני מכיר חרדים שלא מאמינים בסיפורים כאלה. גם לא ל"מופתים" של רבנים וכל החרטא הזה. אפילו הם מודים שזה שקרים.
בשבת אם לדוגמא היה קצר ונכבה לך החשמל, אסור לך להרים את המפסק, אתה צריך לחפש גוי בסביבה, ולהגיד לו ברמזים שירים את המפסק בעצמו. איזה כיף זה שיש לנו יום מנוחה, שבו במקום להרים מפסק אתה צריך ללכת ולחפש גוי.
בשבת אסור ללחוץ על הכפתור של המעלית ולכן צריך לעלות במדרגות. איזה מנוחה זה אה?
אם אתה צריך ללכת למקום רחוק אסור לך ליסוע, אתה חייב ללכת ברגל.
בקיצור גם אם הגישה שלך היא שהשבת ניתנה כדי שינוחו בה, שזה באמת גישה סבבה, ההלכה כ"כ קטנונית שהיא גורמת לך לעבוד יותר מביום חול במקרים מסויימים. איזה חוכמה!!
ד"א, באמת שניסיתי להבין איך מישהו שלא מאמין באלוהים יכול להאמין ביהדות, לצערי לא הצלחתי. תוכל להסביר לי?
קרדיט לי
"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
פרידריך ניטשה.
תראה פשוט תדגיש משפט הראשוני תמילים אירוע מוחי ובשני מספרים והכל יתבאר לך
לכל בנאדם שחי היום בתרבות מערבית דחפו כלכך הרבה סיפורים על אלוהים וגן עדן שגם אם אתה לא מאמין אתה חושב על זה במודע ובתת מודע
הרי בגלל שאדם לא מאמין כל מה שהוא חושב שהיה אחרי המוות זה חושך ובמקרה הרע אתה לא יכול לדמיין כלום כי זה לא אפשרי
אז המח ייצר הזיות של מקרה שאתה כן "יודע" שיכול לקרות
1. יש מחקרים מדעיים שמוכיחים שבזמן של מוות קליני מופרש הורמון למוח שגורם להזיות .. זה בדיוק כמו שנוצרים רואים את ישו, מוסלמים את מוחמד, הינדים את בודהה, וכו' ..
2. החלומות לא בהכרח באו מאלוהים -.-
אני יודע שזה נשמע דבילי, אבל אני מאמין בחרא הזה של רוחות וזה אז יכול להיות שיש איזה רוח ששומרת על מישהו ו"מתגלה" אליו בחלום ועוזרת לו וזה ..
רוב האנשים בעולם לא ראו רוחות .. אלו ש"ראו" הם רק קומץ באוכלוסיה
זה יכול לקרות כי הם רוצים פרסום או חארטה כזאת או אחרת ויכול להיות שהם לא מבינים מה שהם רואים .. כמו כאן :
http://sharpthinkingblog.wordpress.c...8%D7%97%D7%94/