נכתב במקור על ידי shinman15 מה זאת אומרת פרטים של אחראי צוות שלי? הם לא ביקשו כלום והם לא דיברו איתי הם פשוט לא מאשרים חכה, תוך שבוע הם מאשרים.
נכתב במקור על ידי ice wof חכה, תוך שבוע הם מאשרים. עבר חודש -_-
נכתב במקור על ידי shinman15 עבר חודש -_- אותי הם אשרו ישר.. תתקשר אליהם074-7022660. תנסה לברר למה הם לא אשרו אותך בדרך כלל הם מתקשרים אליך יום אחרי שנרשמת והם מאשרים אותך תוך זמן קצר.
נערך לאחרונה על ידי KillaPlaya; 24-06-2012 בשעה 21:18.
נכתב במקור על ידי KillaPlaya אותי הם אשרו ישר.. תתקשר אליהם074-7022660. תנסה לברר למה הם לא אשרו אותך בדרך כלל הם מתקשרים אליך יום אחרי שנרשמת והם מאשרים אותך תוך זמן קצר. לא ממש מתאים לי להתקשר אליהם חחחח
נכתב במקור על ידי shinman15 לא ממש מתאים לי להתקשר אליהם חחחח תשלח להם מייל... או שתנסה להרשם שוב.
נערך לאחרונה על ידי KillaPlaya; 24-06-2012 בשעה 21:34.
נכתב במקור על ידי KillaPlaya תשלח להם מייל... או שתנסה להרשם שוב. בתור מה צריך להרשם מפרסם או שותף?
נכתב במקור על ידי TheD בתור מה צריך להרשם מפרסם או שותף? שותף
נכתב במקור על ידי KillaPlaya שותף ביקשתי מאנשים שיירשמו לאתר הם נרשמו לא מופיע לי הרשמה...איך זה הגיוני? ושמתי פרסומות באתר שלי...
אינדקס ההכרויות של ישראל אתרי הכרויות
תודה
נכתב במקור על ידי KillaPlaya שותף משלם לPP ?
נכתב במקור על ידי galgal1010 משלם לPP ? הם אמורים להוסיף את האופציה הזו אבל בינתיים בשביל להוציא מהם כסף צריך להוציא חשבונית שאני יכול לעזור לך להוציא אותה. כשתגיע לסכום המשיכה הנדרש 200 ש"ח. צור איתי קשר
נערך לאחרונה על ידי KillaPlaya; 11-07-2012 בשעה 11:15.
*הוקפץ*
מנהל כסף ברשת לפניות: (SKYPE: (popobhEmail: popocontactinfo@mail.com
נכתב במקור על ידי KillaPlaya *הוקפץ* קלקאון עושים לי הרבה בעיות בזמן האחרון.
Like2Watch חדש, להשיג צפיות, ליקיים או כל דבר אחר בקלות! paradigm shift התוכנית החדשה של GlobalOne|הרשמה זמנית בחינם
נכתב במקור על ידי shinman15 קלקאון עושים לי הרבה בעיות בזמן האחרון. שימעון צור איתי קשר בסקייפ.
נכתב במקור על ידי KillaPlaya שימעון צור איתי קשר בסקייפ. תוסיף אותי: shimon731996
חוקי הפורום