|
|
1.אם ההבדל הוא משמעותי, אז לא. זה בכלל אל הבדל קטן
2.אז מה שאני לא אחליט, עדיף לא לקחת סיכון ולהרוס את הטל' בבריק בגלל רום מטופש. (מה קורה אם אני נשאר עם אותו רום והמערכת לא תהיה הכי מעודכנת, מה זה יפגום לי בשימוש?) אם אני הולך עם המכשיר לחברה שלי, הם יכולים לעשות עדכון רום?
3.תודה!
1. לא בדיוק, גם מבחינת מערכת ההפעלה - היצרניות מכניסות שינויים והתאמות אישיות לטוב ולרע.
מבחינת חומרה - הסוני לוקח בלי למצמץ, כשהמסך המדהים בראש, ואיתו המצלמה ושאר ירקות.
2. יש עדכונים רשמיים של היצרניות (למשל זה שהעביר את הגלקסי מאנדרואיד 3 ל-4). לעומתם יש עדכונים ורומים שנוצרו על ידי מפתחים חיצוניים, שאמנם יכולים להפוך את המכשיר ליעיל יותר, אך יכולים לגרום לביטול האחריות, כאמור.
3. גם לסוני יש רומים, ולא קצת. כל העניין הוא שלגלקסי יש יותר...
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
אחריות זה דבר טוב שיהיה לך. גם שאתה קונה מוצר חדש מהקופסא, זה אמנם לא שכיח,אבל קורה שצצות בעיות במכשירים חשמליים כאלה או אחרים, שלמרות שאתה לא עושה בהם שימוש קלוקל, תצוץ בעיה.
לגבי ביטוח, לא יודע אם משתלם לעשות. (אם אתה יודע לשמור טוב על המכשיר שלך,אין סיבה שהוא יהרס/יגנב)
לגבי הבריק, אולי צרבת עשרות רומים,אבל עשית את זה גם בסוני?
ומה קורה אם רום חדש שיצא היום לשוק, עד שאין "פרייאר" שמתקין אותו, לא תדע אם הוא עובד או לא.
כתבת דאבל פוסט (שני תגובות ברצף) פעם הבאה תערוך.
אין כמעט רומים שעולים לרשת ואף אחד לא בדק,יש פורום שנקרא "XDA" פורום מיוחד לאנדרואיד ששם הם מפרסמים תמיד את הרומים הכי טובים,וכאן בפורום אנו נשמח לתת לך תמיד מענה לרום מומלץ.
על מנת שנוכל להתמקד בצרכים שלך,איזה עוד פרמטרים אתה צריך במכשיר מלבד "שיריץ משחקים" ו-"גישה לאינטרנט".
ד"א גישה לאינטרנט תלויה אם קנית חבילה.
סליחה, פעם הבאה זה לא יקרה
לגבי הרומים, עכשיו אני פחות מודאג.
מכישר איכותי ואמין (מה שנקרא, לא סוג *&%)
סוללה שמחזיקה הרבה זמן, מין הסתם אם אני רוצה להריץ משחקים, זה יאכל לי זמן סוללה יותר מהר.
ומצלמה טובה.
לגבי אינטרנט, אני לא חייב חבילה אם אני מתחבר ל Wifi , יש לי נתב בבית וכמעט בכל מקום אפשר למצוא חיבור דרך מישהו שלא נעל את החיבור עם סיסמא
Xperia S אחלה מכשיר
סרטון שמדגים עד כמה חתולים הם טיפשים :
http://www.youtube.com/watch?v=3uDvxLrOeh8