קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. יש לי בעיית קול מה עושים?
    על ידי hai60 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 21-01-2006, 19:54
  2. בעיית "פאנקבסטר" בבאטלפילד 2 יש תמונה
    על ידי super G בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 13-12-2005, 22:02
  3. בעיית רוק מוגבר
    על ידי RoiStyle בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 12-12-2005, 21:56
  4. בעיית מפקחים
    על ידי Forgiven בפורום משוב
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 16-11-2005, 22:16
  5. בעיית עברית בווינדוס פרופשיונל
    על ידי morventura בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 14-11-2005, 14:07
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

בעיית תקשורות

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    pickup- simple?

ברירת מחדל בעיית תקשורות

אהלן לכולם,

לפני כ- 6 חודשים "גיליתי" אצלי בעיה שלא הייתה קודם לכן. לפני שידעתי שקיים דבר כזה פקיאפ כאשר הייתי מדבר עם אנשים אז הייתי אדם מעניין, והיה הרבה נושאים לשיחה(מעטים הפעמים שלא היה). ואז "גיליתי" את עולם הפיקאפ והתחלתי לקרוא ולקרוא ולקרוא ואף לנסות ליישם. לאחר מספר רב של ניסיונות יישום הבחנתי כי אני פועל כמו "רובוט" בידיוק על פי המידע שקראתי, ואם "חס וחלילה" לא עשיתי על מי מה שמיסטרי כתב בספרו אז זהו נגמרה כלל השיחה. נגמרו לי הנושאים לשיחה, כבר לא הייתי אדם מעניין, התחלתי לפעול רק כמו "רובוט", וכתוצאה מכך כל שיחה נתקע זה התחיל לקרות אפילו עם חברים שלי. ועכשיו כל פעם שאני מתחיל שיחה היא שיחה קצרה ובנאלית ותוך כ 2 דקות נתקעת. \=

אני לא יודע מה לעשות..!

אתם יכולים להביא לי מדריכים לניהול שיחה מעניינת, או כל דבר שיוכל לעזור לי בניהול שיחה.

תודה לכם.

2. קישורים ממומנים

שים לב שאתה מחפש פתרון שהוא זהה לגורם לבעיה שלך [מדריכים]
    תהיה מישהו, זה לא מסובך. אתה יודע מה אתה אוהב, מה אתה לא אוהב, מה מעניין אותך ומה לא מעניין אותך, למה אתה נמשך וממה אתה סולד, תיישם את זה באופן מילולי, יש לך דעות על דברים? תתבטא. רוצה לעשות משהו? תעשה. אל תריץ פאקינג רוטינות של מיסטרי על חברים שלך, תדבר על דברים שעולים לך לראש, בהקשר של הסיטואציה שבה אתה נמצא.

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

נושא לשיחה? על כל מילה שנזרקת באוויר אפשר למצוא אסוציאציה מתאימה.

"בלה בלה בלה באגט"
    "בואנה אחי אני חולה על באגטים" ומחכה לתגובה

אתה רוצה שמשהו יפתח את הפה בלי שתדבר? סתכל עליו בעיניים ותעשה איזה פרצוף או תנועה עם היד וזה גם כאילו אמרת משהו... אתה שולח בזה איזשהו מסר גם אם הוא מפגר אבל זה עדיין מסר.
    ואז פתאום תמצא את עצמך בשיחה שאתה מדבר על פרצופים מפגרים...
    נערך לאחרונה על ידי duzap; 22-06-2012 בשעה 21:21.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

נו מה הבעיה שלך לעשות אותו דבר? אתה לא מאבד את זה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי duzap צפיה בהודעה
    "בלה בלה בלה באגט"
    רק לי זה לא נשמע טוב?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    pickup- simple?

ציטוט נכתב במקור על ידי WizeEde צפיה בהודעה
    שים לב שאתה מחפש פתרון שהוא זהה לגורם לבעיה שלך [מדריכים]
    תהיה מישהו, זה לא מסובך. אתה יודע מה אתה אוהב, מה אתה לא אוהב, מה מעניין אותך ומה לא מעניין אותך, למה אתה נמשך וממה אתה סולד, תיישם את זה באופן מילולי, יש לך דעות על דברים? תתבטא. רוצה לעשות משהו? תעשה. אל תריץ פאקינג רוטינות של מיסטרי על חברים שלך, תדבר על דברים שעולים לך לראש, בהקשר של הסיטואציה שבה אתה נמצא.
    חחחחח אירוני, אך אכן כך הדבר. אני מנסה להיות מעניין, אך מה שקורה שאני חושב יותר מידי על השיחה מה היא תאמר מה אני אומר, האם הפגנתי עכשיו DHV או DLV וכן הלאה..
    ציטוט נכתב במקור על ידי duzap צפיה בהודעה
    נושא לשיחה? על כל מילה שנזרקת באוויר אפשר למצוא אסוציאציה מתאימה.

"בלה בלה בלה באגט"

אתה רוצה שמשהו יפתח את הפה בלי שתדבר? סתכל עליו בעיניים ותעשה איזה פרצוף או תנועה עם היד וזה גם כאילו אמרת משהו... אתה שולח בזה איזשהו מסר גם אם הוא מפגר אבל זה עדיין מסר.
    ואז פתאום תמצא את עצמך בשיחה שאתה מדבר על פרצופים מפגרים...
    אם זה היה כל כך פשוט עבורי הייתי עושה את זה לא..? זה שאני אומר באגט ואז אנחנו מתחילים לדבר על כמה שבאגטים טעימים.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

אם זאת שיחה רק לייצר נוחיות וקרבה ואתה רוצה לכבוש אותה אל תזרוק פה שטויות כמו שאמרו לך, תחשוב על יציאות שנונות ומצחיקות וקצת מיניות פה ושם יהיה טוב.
    וכן, זאת תורה שלמה אבל זה בא עם נסיון החיים חחחחח

ואם זה סתם אחת הידידות יזיזות שך זרוק כל זין שיש לך על הראש, התחלתי לדבר אתמול עם 2 בנות על כמה זה מעצבן שנכנס לי שמפו לעיניים ואתה יודע שדיברנו על זה בסוף קרוב לשעה על הפאקינג נושא הדבילי הזה.

"בונא נזכרתי אתמול שנכנס לי שמפו לעין אחד הדברים המטריפים"
    "יוו גם אני שונאת את זה"
    בלבהלבלהלבלהלב

אחרי 45 דקות
    "ואו איך הזמן עבר טוב אני חייב לזוז יאללה נדבר"

בום.
    לא נתקעת במצב מביך של חוסר מילים, לא נתקעת במצב מביך של נושא דבילי ולא נוח לדיבור, דיברת על נושא הכי הרבה שיש ושידרת לבחורה שאתה לא בחור פריק ומוזר ואתה פתוח לשיחות ואתה מזרים שיחות עם מלא ביטחון.
    תהיה בטוח שהיא תיצור איתך קשר או להפך היא תשמח מאוד אם אתה תיצור איתה קשר ושיחה חדשה.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

הבעיה האמיתית שלך-חוסר ביטחון.
    הפתרון האמיתי שלך-תעבוד עליו.

סתכל על החברים הסטלנים שלך,אלו שבאמת יש להם ביטחון,תסתכל טוב טוב ותבחין איך לא אכפת להם משום דבר,ממה שאנשים אומרים עליהם(לטוב ולרע),זה מה שמרשה להם להוציא מה שהם רוצים מהפה שלהם.

תפסיק לחשוב על מה שאחרים אומרים עלייך,או מה שאתה חושב על עצמך,זה תוקע אותך ויתקע אותך כמעט בכל תחום בחיים.
    אני ממליץ לך להתעסק באיזה שהוא ספורט שדוחף אותך להוציא אותך מאיזור הנוחות שלך,שגורם לך לפעול בלי לחשוב,העיקר לעשות.
    חוסר ביטחון עצמי זה להיות עבד למחשבות שלך ולהאמין למשהו שלא קיים(מחשבה).
    תחשוב על כל מה שאמרתי ותפסיק לחשוב!
    תפעל,מעשים אוטומטיים מוציאים אותך מהקופסא שלך.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

Lemme sort it out for you- אם אתה מרגיש צורך לדבר, תדבר.
    אם אתה מרגיש צורך לשתוק, תשתוק. תפסיק לחשוב כל כך הרבה כל הזמן מה להגיד מתי, מה מרגיש טוב להגיד ומה נכון..חלאס. תשתיק לעצמך את המחשבות האלה.

עכשיו, בוא נעבוד על מה באמת חשוב...אם אתה מרגיש לנכון להגיד לבחורה "החולצה הזאת מבליטה לך את הציצים אחושרמוטה" אתה יכול להגיד את זה, אבל עם קצת יותר..אממ..איזה מילה מתאימה פה..שליטה. במקום להגיד את המשפט המפגר הזה, תהפוך אותו ל"החולצה הזאת ממש מחמיאה לך, מאמי" היא תחייך ותבין את הכוונה שלך.

אם חסר לך פשוט נושאי שיחה, אז תשתוק, או שתבוא בהצהרה "תקשיבי..ניסיתי כל הערב להיות מצחיק וזה..אבל להגיד לך תאמת? נגמרו לי הנושאי שיחה.." כבר עשיתי את זה. באמת. להגיד את האמת בצורה שנונה תמיד מוציא אותך חמוד.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    pickup- simple?

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    הבעיה האמיתית שלך-חוסר ביטחון.
    הפתרון האמיתי שלך-תעבוד עליו.

סתכל על החברים הסטלנים שלך,אלו שבאמת יש להם ביטחון,תסתכל טוב טוב ותבחין איך לא אכפת להם משום דבר,ממה שאנשים אומרים עליהם(לטוב ולרע),זה מה שמרשה להם להוציא מה שהם רוצים מהפה שלהם.

תפסיק לחשוב על מה שאחרים אומרים עלייך,או מה שאתה חושב על עצמך,זה תוקע אותך ויתקע אותך כמעט בכל תחום בחיים.
    אני ממליץ לך להתעסק באיזה שהוא ספורט שדוחף אותך להוציא אותך מאיזור הנוחות שלך,שגורם לך לפעול בלי לחשוב,העיקר לעשות.
    חוסר ביטחון עצמי זה להיות עבד למחשבות שלך ולהאמין למשהו שלא קיים(מחשבה).
    תחשוב על כל מה שאמרתי ותפסיק לחשוב!
    תפעל,מעשים אוטומטיים מוציאים אותך מהקופסא שלך.
    יש בזה משהו. (:
    כי עם חברים וידידות ממש קרובים שלי אני ספונטני ותמיד יש על מה לדבר ואין מצב מביך.יכול להיות שפשוט אני מפחד לבייש את עצמי בפני הבנות..

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    אם זאת שיחה רק לייצר נוחיות וקרבה ואתה רוצה לכבוש אותה אל תזרוק פה שטויות כמו שאמרו לך, תחשוב על יציאות שנונות ומצחיקות וקצת מיניות פה ושם יהיה טוב.
    וכן, זאת תורה שלמה אבל זה בא עם נסיון החיים חחחחח

ואם זה סתם אחת הידידות יזיזות שך זרוק כל זין שיש לך על הראש, התחלתי לדבר אתמול עם 2 בנות על כמה זה מעצבן שנכנס לי שמפו לעיניים ואתה יודע שדיברנו על זה בסוף קרוב לשעה על הפאקינג נושא הדבילי הזה.

"בונא נזכרתי אתמול שנכנס לי שמפו לעין אחד הדברים המטריפים"
    "יוו גם אני שונאת את זה"
    בלבהלבלהלבלהלב

אחרי 45 דקות
    "ואו איך הזמן עבר טוב אני חייב לזוז יאללה נדבר"

בום.
    לא נתקעת במצב מביך של חוסר מילים, לא נתקעת במצב מביך של נושא דבילי ולא נוח לדיבור, דיברת על נושא הכי הרבה שיש ושידרת לבחורה שאתה לא בחור פריק ומוזר ואתה פתוח לשיחות ואתה מזרים שיחות עם מלא ביטחון.
    תהיה בטוח שהיא תיצור איתך קשר או להפך היא תשמח מאוד אם אתה תיצור איתה קשר ושיחה חדשה.
    לא הבנתי איך בדיוק זה שנכנס לי שמפו לעין זה נושא אישי? O=
    ואני אנסה את מה שאמרת נראה איך הן יגיבו ואני אעדכן פה, באשכול.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אם אתה מרגיש צורך לשתוק, תשתוק. תפסיק לחשוב כל כך הרבה כל הזמן מה להגיד מתי, מה מרגיש טוב להגיד ומה נכון..חלאס. תשתיק לעצמך את המחשבות האלה.

עכשיו, בוא נעבוד על מה באמת חשוב...אם אתה מרגיש לנכון להגיד לבחורה "החולצה הזאת מבליטה לך את הציצים אחושרמוטה" אתה יכול להגיד את זה, אבל עם קצת יותר..אממ..איזה מילה מתאימה פה..שליטה. במקום להגיד את המשפט המפגר הזה, תהפוך אותו ל"החולצה הזאת ממש מחמיאה לך, מאמי" היא תחייך ותבין את הכוונה שלך.

אם חסר לך פשוט נושאי שיחה, אז תשתוק, או שתבוא בהצהרה "תקשיבי..ניסיתי כל הערב להיות מצחיק וזה..אבל להגיד לך תאמת? נגמרו לי הנושאי שיחה.." כבר עשיתי את זה. באמת. להגיד את האמת בצורה שנונה תמיד מוציא אותך חמוד.
    האמת היא שפעם באמת באתי בהצהרה הזו וזה לא הלך לי כל כך טוב,כלומר הפכתי להיות חמוד כמו שאמרת ואפילו השיחה לא הפכה להיות מעניינת אלה בנאלית.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה

אני מסכים.
    אבל הוא לא מבין את זה,כי חסר לו ביטחון,בגלל זה הוא פרסם את האשכול כדי שניתן לו פיתרון,להרגיע אותו ולתת לו את הנוחות.

פותח האשכול,כשיש לך ביטחון,פתרת לעצמך את כל הבעיות,לפחות עם נשים.
    סוף אשכול.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    pickup- simple?

אני מסכים.
    אבל הוא לא מבין את זה,כי חסר לו ביטחון,בגלל זה הוא פרסם את האשכול כדי שניתן לו פיתרון,להרגיע אותו ולתת לו את הנוחות.

פותח האשכול,כשיש לך ביטחון,פתרת לעצמך את כל הבעיות,לפחות עם נשים.
    סוף אשכול.
    אך זה קורה לי גם עם אנשים חדשים שחברים שלי מכירים לי, כלומר נגיד חבר שלי אומר שיש לו חבר מבאר שבע והוא רוצה שאני אפגוש אותו אני בא אליו וקשה לי מצוא על מה לדבר עם החבר מבאר שבע.
    אבל נלך מתוך נקודת הנחה כי הבעייה היא חוסר הביטחון איך אני "מגדיל" את הביטחון שלי?
    נערך לאחרונה על ידי is pickup simple; 24-06-2012 בשעה 15:19.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי is pickup simple צפיה בהודעה
    אך זה קורה לי גם עם אנשים חדשים שחברים שלי מכירים לי, כלומר נגיד חבר שלי אומר שיש לו חבר מבאר שבע והוא רוצה שאני אפגוש אותו אני בא אליו וקשה לי מצוא על מה לדבר עם החבר מבאר שבע.
    אבל נלך מתוך נקודת הנחה כי הבעייה היא חוסר הביטחון איך אני "מגדיל" את הביטחון שלי?
    מפסיק לחשוב על מה להגיד,ואיך אתה תצא מול הבנאדם שנמצא מולך.
    תסתכל על האנשים שיש להם ביטחון(סטלנים),או בקיצור מישהו שבאמת נהנה מהחיים שלו,אם אתה לא מכיר מישהו כזה,כנס ליוטיוב,ותסתכל על הסרטונים של סימפל פיקאפ,יש להם גם טיפים מעולים.
    כשתבין שזה לא באמת משנה מה אתה אומר ואולי אפילו זה גם לא משנה איך תגיד את זה,כי בהתחלה אתה תלחץ ואתה תקרין את זה החוצה,אבל הנקודה היא שהעיקר תעשה את זה.ואולי אתה אפילו יכול להגיד שאתה לחוץ,שאין לך נושאים לשיחה,תהיה כנה עם עצמך ותקרין את מה שקורה לך בפנים.
    עד שהסטייט הפנימי שלך יתחיל להשתנות,ואתה תתחיל להרגיש בנוח.
    צא מאזור הנוחות,קח דוגמאות מהאנשים הסובבים אותך,מסרטונים,ותתחיל לחיות את הרגע.
    כי אולי לא יהיה מחר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    pickup- simple?

מפסיק לחשוב על מה להגיד,ואיך אתה תצא מול הבנאדם שנמצא מולך.
    תסתכל על האנשים שיש להם ביטחון(סטלנים),או בקיצור מישהו שבאמת נהנה מהחיים שלו,אם אתה לא מכיר מישהו כזה,כנס ליוטיוב,ותסתכל על הסרטונים של סימפל פיקאפ,יש להם גם טיפים מעולים.
    כשתבין שזה לא באמת משנה מה אתה אומר ואולי אפילו זה גם לא משנה איך תגיד את זה,כי בהתחלה אתה תלחץ ואתה תקרין את זה החוצה,אבל הנקודה היא שהעיקר תעשה את זה.ואולי אתה אפילו יכול להגיד שאתה לחוץ,שאין לך נושאים לשיחה,תהיה כנה עם עצמך ותקרין את מה שקורה לך בפנים.
    עד שהסטייט הפנימי שלך יתחיל להשתנות,ואתה תתחיל להרגיש בנוח.
    צא מאזור הנוחות,קח דוגמאות מהאנשים הסובבים אותך,מסרטונים,ותתחיל לחיות את הרגע.
    כי אולי לא יהיה מחר.
    אוקיי, תודה אני חושב שהבנתי את העניין.
    אז אני אנסה להיות את הרגע כמו שאמרת.
    תודה לכולם על העזרה! (:
    אני אעדכן פה אם יצוצו עוד בעיות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי is pickup simple צפיה בהודעה
    אהלן לכולם,

לפני כ- 6 חודשים "גיליתי" אצלי בעיה שלא הייתה קודם לכן. לפני שידעתי שקיים דבר כזה פקיאפ כאשר הייתי מדבר עם אנשים אז הייתי אדם מעניין, והיה הרבה נושאים לשיחה(מעטים הפעמים שלא היה). ואז "גיליתי" את עולם הפיקאפ והתחלתי לקרוא ולקרוא ולקרוא ואף לנסות ליישם. לאחר מספר רב של ניסיונות יישום הבחנתי כי אני פועל כמו "רובוט" בידיוק על פי המידע שקראתי, ואם "חס וחלילה" לא עשיתי על מי מה שמיסטרי כתב בספרו אז זהו נגמרה כלל השיחה. נגמרו לי הנושאים לשיחה, כבר לא הייתי אדם מעניין, התחלתי לפעול רק כמו "רובוט", וכתוצאה מכך כל שיחה נתקע זה התחיל לקרות אפילו עם חברים שלי. ועכשיו כל פעם שאני מתחיל שיחה היא שיחה קצרה ובנאלית ותוך כ 2 דקות נתקעת. \=

אני לא יודע מה לעשות..!

אתם יכולים להביא לי מדריכים לניהול שיחה מעניינת, או כל דבר שיוכל לעזור לי בניהול שיחה.

תודה לכם.
    הבעיה הגדולה ביותר שלך : אתה מנסה ללכת לפי הספר !!! והזאת הטעות !!!
    כמו שאמרת לפני שהתחלת להתעניין , לקרוא ו"ללמוד" על התחום היית בחור מעניין , היו לך נושאי שיחה ( אני מניח שאת נושאי השיחה היית מתאים לבחורה / לחבר'ה שהיית איתם באותו רגע ) אבל ברגע שהתחלת להתעניין קצת , קראת מאמרים , מדריכים וספרים הכל עשה אצלך סלט בראש ובגלל שמישהו שקוראים לו "מיסטרי" כתב את הספר אתה מתייחס לזה כאילו זה המדריך האולטימטיבי להשגת כל בחורה וזה לא נכון !!!

תפסיק לקרוא , תפסיק להשתמש במאמרים , כתבות ושיטות של כל ה"מאסטרים" האלה.
    פשוט תתחיל לפתח את הGAME של עצמך , כמו שלפני הכל היית בא ומפתח שיחה מאפס , היית בחור מעניין בעל נושאי שיחה רבים ומגוונים ככה אתה צריך להמשיך.
    אני לא משתמש בשום דבר שקשור לספר , לא בשיטות ולא בדרכים חוץ מHB אין לי מושג מה אומרים כל הקיצורים האלה לכן אני לא מתייחס לזה.

זה לא טוב להשתמש בשיטות האלה בגלל שאתה כמו רובוט לומד הכל בעל פה ואתה מתאים בראש את המשפטים לסיטואציה מסוימת הבעיה שעל אמת , בזמן שאתה מדבר עם בחורה הכל משתנה , העולם דינאמי זז מסביבך וברגע שהדבר הכי קטן משתנה כמו למשל שאתה מכין לעצמך שיחה שלמה וכל השיחה צריכה להתבסס על זה שאתה מדבר איתה אחרי 2 דקות אתה שואל אותה שאלה ( סתם שאלה היפותטית ) ובכדי להמשיך את השיחה היא צריכה להגיד לך "כן" אבל ברגע שהיא אומרת לך "לא" אתה נתקע כי את כל מה שביססת עד עשיו , תכננת בראש הכל נתקע אתה לא ידוע איך להמשיך !!!

אז תפסיק עם השטויות , עזוב אותך מכל הספרים האלה ותפתח שיטות של עצמך , תלמד איך ליצור מצבים כאלה ומצבים לא לומדים משום ספר ושום מדריך ושום "מאסטר" אתה לומד את זה תוך כדי ניסיון , מהטעויות וההצלחות שלך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    pickup- simple?

ציטוט נכתב במקור על ידי isp101 צפיה בהודעה
    הבעיה הגדולה ביותר שלך : אתה מנסה ללכת לפי הספר !!! והזאת הטעות !!!
    כמו שאמרת לפני שהתחלת להתעניין , לקרוא ו"ללמוד" על התחום היית בחור מעניין , היו לך נושאי שיחה ( אני מניח שאת נושאי השיחה היית מתאים לבחורה / לחבר'ה שהיית איתם באותו רגע ) אבל ברגע שהתחלת להתעניין קצת , קראת מאמרים , מדריכים וספרים הכל עשה אצלך סלט בראש ובגלל שמישהו שקוראים לו "מיסטרי" כתב את הספר אתה מתייחס לזה כאילו זה המדריך האולטימטיבי להשגת כל בחורה וזה לא נכון !!!

תפסיק לקרוא , תפסיק להשתמש במאמרים , כתבות ושיטות של כל ה"מאסטרים" האלה.
    פשוט תתחיל לפתח את הGAME של עצמך , כמו שלפני הכל היית בא ומפתח שיחה מאפס , היית בחור מעניין בעל נושאי שיחה רבים ומגוונים ככה אתה צריך להמשיך.
    אני לא משתמש בשום דבר שקשור לספר , לא בשיטות ולא בדרכים חוץ מHB אין לי מושג מה אומרים כל הקיצורים האלה לכן אני לא מתייחס לזה.

זה לא טוב להשתמש בשיטות האלה בגלל שאתה כמו רובוט לומד הכל בעל פה ואתה מתאים בראש את המשפטים לסיטואציה מסוימת הבעיה שעל אמת , בזמן שאתה מדבר עם בחורה הכל משתנה , העולם דינאמי זז מסביבך וברגע שהדבר הכי קטן משתנה כמו למשל שאתה מכין לעצמך שיחה שלמה וכל השיחה צריכה להתבסס על זה שאתה מדבר איתה אחרי 2 דקות אתה שואל אותה שאלה ( סתם שאלה היפותטית ) ובכדי להמשיך את השיחה היא צריכה להגיד לך "כן" אבל ברגע שהיא אומרת לך "לא" אתה נתקע כי את כל מה שביססת עד עשיו , תכננת בראש הכל נתקע אתה לא ידוע איך להמשיך !!!

אז תפסיק עם השטויות , עזוב אותך מכל הספרים האלה ותפתח שיטות של עצמך , תלמד איך ליצור מצבים כאלה ומצבים לא לומדים משום ספר ושום מדריך ושום "מאסטר" אתה לומד את זה תוך כדי ניסיון , מהטעויות וההצלחות שלך.
    אוקיי, אז אתה אומר שזה רק עניין של ניסיון, וזה יבוא עם הזמן?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect