|
|
אני לא יודע אם אצלכם מלמדים היסטוריה אבל אותנו כן.
בתקופת ימי הביניים האפיפיור והכנסייה אסרו על המשך התקדמות המדע, בעצם נשארו במקום. ובנוסף האמינו שאין דבר כזה ריק כמו שאריסטו אמר, מה שבעצם גם הפריע לנו בהמשך בגלל שבמקום להמשיך ממקום של ידע שיודעים דברים על הריק, מדענים התעסקו בנושא הזה יותר מידי זמן עד שהוכיחו את קיום הריק.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
הוא לא חי בסרט, הוא חי במציאות.
ומה טוב בזה שהדת עם הפיגור שלה עיקבה את המדע?! אין בזה יתרון!!
אתה עושה מזה שטויות. נצרות והיהדות הם אותו דת, רק שהנצרות היא סוג של חידוש, עדכון ליהדות ואל תגיד שלא כי הם עצמם יודעים את זה.
לי ולרוצח אין אפילו קשר בסיסי, אבל כמובן שאדם כמוך לא יוכל לענות לי ברצינות בגלל חוסר הידע שלו אז הוא נאלץ להתבדח.
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 26-06-2012 בשעה 23:10.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
אני בכלל לא מדבדח.
אמרת שהנצרות זה דת והיהדות זה דת, אז בהנחה מסויימת גם היהדות עקבה את המדע.
בדיוק אותו דבר.
הנצרות באמת היא עדכון לדת שלנו, אבל עדכון לא נכון. מי הם שיבואו ויוסיפו דברים לדת? מה אנחנו מדע? כל פעם מתעדכנים ומעידים על טעויות של עצמנו?
חוץ מזה, מי אתה בכלל? שכולם חסרי ידע פתאום? כל משפט אתם דוחפים למי שדן איתכם שהוא חסר ידע, תוריד פרופיל, אתה לא יודע הכל, ואל תחשוב שאתה כזה חכם.