נכתב במקור על ידי Super Pippo
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Attack PWNED
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
אני מכין טוסט וחיפשתי במקרר תוספת וראיתי שיש חציל מטוגן נשמע טעים להוסיף אותו?
נכתב במקור על ידי Display
משעמם לי
קרדיט לFRENZY
מנהל פורום חתימות וסמלים ותמיכה גרפית לשעבר לא חברים רגיליםLikeMe | Roi.Z
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep משעמם לי אני יתחבר לסקייפ בשבילך
איך זה ?!.. לא גמור עדיין
נכתב במקור על ידי Attack אני יתחבר לסקייפ בשבילך מי אמור התחברתי
נכתב במקור על ידי Attack אני הייתי שמח להישאר כאן ולהעליב אותך כל הלילה. אבל יש לי מה לעשות.
נכתב במקור על ידי Attack אני יתחבר לסקייפ בשבילך נכתב במקור על ידי ZarjOfRep איך זה ?!.. לא גמור עדיין נכתב במקור על ידי Super Pippo אני הייתי שמח להישאר כאן ולהעליב אותך כל הלילה. אבל יש לי מה לעשות. איך הכוסית שליי?
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep איך הכוסית שליי? ניק ממש ממש ממש יפה ממש אהבתי חחח אמרתי לך כבר בפרטי את השאר נכתב במקור על ידי Super Pippo אני הייתי שמח להישאר כאן ולהעליב אותך כל הלילה. אבל יש לי מה לעשות. הוא הפסיד הוא הפסיד הוא הפסיד! הוא הפסיד הוא הפסיד הוא הפסיד!
לילה טוב לכולם.
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Attack ניק ממש ממש ממש יפה ממש אהבתי חחח אמרתי לך כבר בפרטי את השאר הוא הפסיד הוא הפסיד הוא הפסיד! הוא הפסיד הוא הפסיד הוא הפסיד! מי הפסיד? אני לא כמוך, יש לי מה לעשות
נכתב במקור על ידי Super Pippo מי הפסיד? אני לא כמוך, יש לי מה לעשות לפחות להפסיד בכבוד חמוד
חוקי הפורום