נכתב במקור על ידי
Gama
פשוט תקראו
ניגש אלייה מהצד
אני:יש לי שאלה אלייך , אם חברה שלי מתנשקת עם מישהי במסיבה , זה בגידה?
אנה:כן
אני:למה
אנה:זה לא משנה בן או בת זה בגידה
אני:אז לא היית מתנשקת עם מישהי כשיש לך חבר,את בטוחה
אנה:כן
אני:ועם היא ממש כוסית , אז גם לא?
אנה:גם לא
אני:ועם היא כוסית ועשירה ?
אנה:לא (צוחקת)
אני: את עובדת בחנות בגדים בדוק
אנה:לא למה אתה חושב
אני:את מתאימה את הבגדים שלך ממש יפה , אני עובד עם דוגמניות הרבה אז אני יודע
אנה:אני לא דוגמנית
אני:אני יודע שאת לא , את קצת נמוכה
אנה עושה פרצוף של נעלבת
אני:זה בסדר אני מעדיף אותך ככה, תני חיבוק
מתחבקים
אני:אני הולך ללמד אותך כמה צעדי ריקוד אף אחד פה לא יודע לרקוד ונמאס לי מזה
אני: תחזרי אחריי(מלמד)
עושים את הצעדים ביחד , נותן לה כיף ואומר לה שהיא הייתה ממש טובה ונותן לה חיבוק
היא צוחקת שוב
אני:טוב בואי נרקוד..(רוקדים קצת רגיל היא זורמת,נגוע לה מאחורה בצוואר , בשיער..יש כימיה , מאיטים את התנועות רוקדים על הקצב)
אני:את ממש חמודה ..נותן לה נשיקה על הלחי ליד הפה היא לא זזה , מצרפת אותה כמו פסיכי אחרי שניה..
סוגר את המספר שלה נפגש איתה שבוע הבא
באותה מסיבה פתחתי לפחות 10 בנות ולא יצא כלום , כל הבנות מעל 7.5 בסולם שלי(ורזות כמובן) , עד שנפלתי עליה , היא לא דיברה כמעט , אף אחד לא רקד איתה כי היא רקדה עם 2 חברות ממש כוסיות והן היו שלישיה די מאיימת , אז אני באתי ושברתי את כל הסטיגמות של כולם והבאתי אותה מהר וקל , חברים שלי העריצו אחרי זה כמו גדולים .. , זה מדהים אותי כל פעם מחדש כמה אנשים מסונוורים מיופי , ולא ניגשים אפילו , לדעתי זה פטתי ומגעיל , אז הנה אני בן אדם שהרבה אנשים חושבים שהוא גורו אומר לכם , אני לא גורו , לא קרוב אפילו , אני לא סוגר 1 מתוך 1 אפילו לא קרוב , האמת שגם לא ראיתי אף אחד שכן עושה את זה , אבל הגורואים של הארץ טוענים שהם ככה אז נגיד שאני האמין להם , אני לא תותח כמוהם וגם לא אתם , אבל אנחנו לא צריכים להיות , אנחנו צריכים לפתוח כמה שיותר , לפתוח בבטחון עצמי , להוביל , לשים זין , ופשוט להנות מהערב!
אתם לא תביאו כוסיות בחיים , עם תישארו מקובעים בדרך חשיבה שלכם , אני מודה שהממוצע שלי יותר טוב מ 1 לעשר כמו בערב הזה , אבל זה לא משנה כי כל ה9 בנות שלא זרם לי איתם , לא גרמו לי להרגיש שאני פחות טוב , שאני פחות אלפא , זה חלק מהמשחק , לפעמים זה זורם ולפעמים זה לא , אבל עם לא תפתחו בכמויות , לא תעבדו על עצמך , לא תצאו , ולא תהנו , אתם תישארו שקרנים קטנים ועצובים , לא חבל?
יאאלה אנשים בואו נמשיך להפציץ , נמשיך לדווח , נמשיך להשתולל וליצור מציאות מטורפת של כוסיות כמו שמגיע לנו.