|
|
מה הייתה מטרת הסרטון? לעשות משהו מצחיק? אם כן, אז יש כמה קטעים כאלה, אבל באופן כללי זה לא איזה "וואו" שבא לראות עד הסוף... מעבר לכך לא רואה בו איזשהו ערך לפורום הזה או לתחום בכלל...
אין לי כוח לרשום ירידה מצחיקה אז דמיינו פה משהו..
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
שמע סניה,אי לי מושג איך זה הולך לעזור למישהו-זה פשוט דבילי.
אני חדש בתחום ואני לא חושב שזה הולך לעזור לי אי פעם,תביא דברים מועילים לפורום ולא דברים מפגרים
נערך לאחרונה על ידי Butafliko; 30-06-2012 בשעה 19:54.
אוקיי. במקום לקרוא בפורומים תצא לנסות את הדברים שכתובים בכל ספר או מדריך פיקאפ שיש. לקרוא על פיקאפ כדי להיות טוב בפיקאפ זה כמו לקרוא על כדורסל כדי להיות טוב בכדורסל.
חחחחחח ראיתי ונחמד ביותר, כמעט כל פעם צחקתי
אבל תכלס תפרסם את זה בלי קשר לפיקאפ כי זה ממש משהו כללי
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
שינטן, אתה רציני איתי?
אם כל מדריך פיקאפ אומר לך את אותו הדבר, אז כנראה שזה מה שאתה צריך לעשות. על אותו משקל שכל מדריך כדורסל אומר לך את אותו הדבר - כנראה שהוא צודק.
תפסיק לחפש "שיטה" שתעבוד לך. היא לא. היא פשוט לא תעבוד. כי במקום ללכת ולהתאמן עליה אתה יושב ומחפש עוד ועוד פתרונות קסם.
בבלוג שלי, למשל, יש את כל הכלים (ויותר) שמפורטים שם בכמה פוסטים על איך אפשר להצליח. גם בספר של דון ג'ואן (אפילו יותר). לא קראתי את של סטס אבל אני יוצא מנקודת הנחה שגם שם. אפילו בשל מאפי יש דברים לא רעים בשביל מתחילים (אם תנסן קצת את הזבל, אבל גם הזבל שלהם עובד אם תתאמן עליו מספיק).
אני חוזר ואומר לך שוב: אתה רוצה להצליח? צא להתאמן.
אתה רוצה להמשיך לקרוא על פיקאפ? תמשיך לקרוא על פיקאפ. אבל כל מה שאתה תהיה טוב בו זה בקריאה על פיקאפ. אין שום טעם לקרוא משהו ולא לצאת שעה לאחר מכן לנסות את זה.
אם אתה שואל איך אני הגעתי לסיטואציה שבה אני נמצא עכשיו? אז בדיוק ככה. כי היתה לי תשוקה לזה מהרגע הראשון פשוט כי זה באמת סיקרן אותי. בשניה ששמעתי על איזה טריק חדש או תאוריה חדשה, חקרתי אותה (ורק אותה) מספיק כדי לשנן בראש בעל פה מה צריך לעשות ורגע לאחר מכן פשוט ניסיתי אותה כמה פעמים כדי לבדוק סטטיסטיקה.
גיליתי משהו מדהים: כשאתה טוב, הכל עובד (גם להציע למישהי נישואין באמצע הרחוב כפתיח). פשוט כי אתה מתאמן מספיק ואתה עושה את זה מכל הלב.
תודה רבה על העזרה סניה.
פתחת לי קצת את הראש והבאת לי דרכים להתקדם ,אבל מאיפה להתחיל ?-בבלוג שלך לדוגמה יש המון מאמרים ,אני מתחיל בתחום הפיתוי ואני רואה את כל המאמרים ויש לי בלאגן כי אני לא יודע מה לקרוא קודם ולאן להתקדם,בספרים כמו הספר של גאמבלר ומיסטרי וכל ספר אחר אני לא יודע איך לתרגל דברים-הכל תאורטי ובכל פרק יש המון דברים ללמוד ,שלא תבין לא נכון -אין לי בעיה לקנות את הספר של ניקולס(יש הרבה המלצות עליו) הבעיה היא שאני לא יודע איך לתרגל,יש לי על המחשב בינתיים רק את הדמו של הספר וזהו שבאמת יש שם המון חומר ויש משימות בית אבל זה לא משימות של לצאת לשטח ולתרגל אתה מבין?הבעיה העיקרית שלי זה שאני לא יודע מאיפה להתחיל ללמוד,המצב שלי אם נשים לא הכי טוב בעולם.
אשמח שתענה לי על שאלתי.
נערך לאחרונה על ידי Butafliko; 01-07-2012 בשעה 08:44.
חחח מושקע
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
אני מכיר את אחת הבחורות שם בכל מקרה רעיון גאוני לפרסום
סרטון ענק
שלחתי לחברים וכולם צחקו!![]()
תודה![]()