נכתב במקור על ידי aviv_b_d צפון דרום מזרח מערב צודק, זכית בנקודה. איך קוראים לרשת המזון המהיר הגדולה בעולם? ניתן לזכות ב-נקודה.
נערך לאחרונה על ידי ProSpect; 01-07-2012 בשעה 17:11.
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...95#post8523895
מקדונלד?
נכתב במקור על ידי ProSpect צודק, זכית בנקודה. איך קוראים לרשת המזון המהיר הגדולה בעולם? ניתן לזכות ב-נקודה. מקדונלדס ?
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
מקדונלדס
רשת הכריכים סאבווי
נכתב במקור על ידי ProSpect צודק, זכית בנקודה. איך קוראים לרשת המזון המהיר הגדולה בעולם? ניתן לזכות ב-נקודה. מקדונלדס. ואני רשמתי לפניו ! מגיע לי נקודה.
נכתב במקור על ידי dOrBh מקדונלד? אתה צודק, זכית בנקודה. אני רוצה להבהיר משהו: מי שעונה ראשון מקבל נקודה! כמה עולה גלידה במקדונלס? ניתן לזכות ב-נקודה
נכתב במקור על ידי ProSpect אתה צודק, זכית בנקודה. אני רוצה להבהיר משהו: מי שעונה ראשון מקבל נקודה! כמה עולה גלידה במקדונלס? ניתן לזכות ב-נקודה 5 שקל
נכתב במקור על ידי ProSpect אתה צודק, זכית בנקודה. אני רוצה להבהיר משהו: מי שעונה ראשון מקבל נקודה! כמה עולה גלידה במקדונלס? ניתן לזכות ב-נקודה 2.5 ש''ח?
נכתב במקור על ידי ProSpect אתה צודק, זכית בנקודה. אני רוצה להבהיר משהו: מי שעונה ראשון מקבל נקודה! כמה עולה גלידה במקדונלס? ניתן לזכות ב-נקודה נראה לי ארבע שקל
2.90 ש"ח
נכתב במקור על ידי aviv_b_d נראה לי ארבע שקל אתה צודק, זכית בנקודה. מי אחראי על פורום "סרטים וקולנוע"? ניתן לזכות ב- נקודה.
נכתב במקור על ידי ProSpect אתה צודק, זכית בנקודה. מי אחראי על פורום "סרטים וקולנוע"? ניתן לזכות ב- נקודה. חיים
-Random-
נכתב במקור על ידי ProSpect אתה צודק, זכית בנקודה. מי אחראי על פורום "סרטים וקולנוע"? ניתן לזכות ב- נקודה. -Random-
חוקי הפורום