נכתב במקור על ידי ProSpect אתה צודק, זכית בנקודה. מי אחראי על פורום "סרטים וקולנוע"? ניתן לזכות ב- נקודה. -Random-
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי -OmRi- חיים אתה צודק, זכית בנקודה. אם יש לי בעייה בכרטיס מסך, לאיזה פורום עליי לפנות? ניתן לזכות ב-נקודה.
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...95#post8523895
תמיכה טכנית
נכתב במקור על ידי ProSpect אתה צודק, זכית בנקודה. אם יש לי בעייה בכרטיס מסך, לאיזה פורום עליי לפנות? ניתן לזכות ב-נקודה. תמיכה טכנית?
ציוד היקפי
נכתב במקור על ידי CRAISER תמיכה טכנית אתה צודק, זכית בנקודה. אני רוצה לקנות פנס מחברת Ebay, לאיזה פורום עליי לפנות על מנת לקבל עזרה בנושא? ניתן לזכות ב-נקודה.
נכתב במקור על ידי ProSpect אתה צודק, זכית בנקודה. אני רוצה לקנות פנס מחברת Ebay, לאיזה פורום עליי לפנות על מנת לקבל עזרה בנושא? ניתן לזכות ב-נקודה. כסף ברשת.
נכתב במקור על ידי ProSpect אתה צודק, זכית בנקודה. אני רוצה לקנות פנס מחברת Ebay, לאיזה פורום עליי לפנות על מנת לקבל עזרה בנושא? ניתן לזכות ב-נקודה. קניות באינטרנט
קניות באינטרנט
נכתב במקור על ידי -OmRi- קניות באינטרנט אתה צודק, זכית בנקודה. איך קוראים לנשיא המדינה היום? ניתן לזכות ב-נקודה.
שמעון פרס
נכתב במקור על ידי ProSpect אתה צודק, זכית בנקודה. איך קוראים לנשיא המדינה היום? ניתן לזכות ב-נקודה. שמעון פרס
נכתב במקור על ידי ProSpect אתה צודק, זכית בנקודה. איך קוראים לנשיא המדינה היום? ניתן לזכות ב-נקודה. שמעוןו פרס
חוקי הפורום