מהירות מקסימלת על 2.5 MB הורדה!!!!
נכתב במקור על ידי כיפה בוי מהירות מקסימלת על 2.5 MB הורדה!!!! לי יש 100 מגה זה יוריד לי על 100 מגה?
יש לי 10 מגה מהירות גלישה. זה יוריד לי לפחות על 1MB ? עוד משהו, המשחק בעברית/אפשר להוסיף לו טלאי בעברית ?
נערך לאחרונה על ידי CRAISER; 03-07-2012 בשעה 22:30.
נכתב במקור על ידי TnK לי יש 100 מגה זה יוריד לי על 100 מגה? יש הבדל בין 100 ביט לבין 100 בייט... נכתב במקור על ידי CRAISER יש לי 10 מגה מהירות גלישה. זה יוריד לי לפחות על 1MB ? עוד משהו, המשחק בעברית/אפשר להוסיף לו טלאי בעברית ? ברוור!
נכתב במקור על ידי TnK לי יש 100 מגה זה יוריד לי על 100 מגה? מהירות האינטרנט שלך נמדדת בעזרת יחידת מידה הנקראת MEGA (ביט). המגה בהורדת הטורנט זה מגה בתור יחידת מידה למשקל קבצי מחשב. ז''א אומרת שבמהירות שכיפה בוי ציין הקובץ ירד לך בקצב של 2.5 מגה (משקל קבצים) לשנייה.
נכתב במקור על ידי כיפה בוי יש הבדל בין 100 ביט לבין 100 בייט... ברוור! שלח לי. ואתה אומר יש טלאי בעברית למשחק?
נכתב במקור על ידי CRAISER שלח לי. ואתה אומר יש טלאי בעברית למשחק? יש אותו בפורום,אני אתן לך קישור...
נכתב במקור על ידי כיפה בוי יש אותו בפורום,אני אתן לך קישור... מזה שאני לוחץ על הקובץ sr-fm2012 זה פותח לי חלון של לצרוב אותו. מה אני אמור לעשות?!
נכתב במקור על ידי CRAISER מזה שאני לוחץ על הקובץ sr-fm2012 זה פותח לי חלון של לצרוב אותו. מה אני אמור לעשות?! יש לך דיימון טולס?
חוקי הפורום