אך עושים אתר?
מאיה קונים? מאיפה כדאי לקנות ובכמה?
אך עושים אתר?
מאיה קונים? מאיפה כדאי לקנות ובכמה?
|
|
תלוי איזה אתר אתה רוצה...
תמליצו לי .
מה כדאי?
לפי דעתי פורנו, הכי הרבה כניסות..
בניית אתר יכולה להתבסס על מחיר של כ500 שקל לאתר הכי פשוט ולהגיע למחיר של עד 15,000 ש"ח
נערך לאחרונה על ידי .Mishel; 07-07-2012 בשעה 17:10.
בברכה,.Mishel - מנהל כסף ברשת.
מישהו יכול לתת לי קישור הוא הדרכה אך לפתוח אתר בחינם?
תלוי כמה הוא מוכן להשקיע, סתם משהו קטן שעשיתי על בלוגר - http://xn--9dbfafutd.blogspot.co.il
אפשר לעשות הכל אם רוצים![]()
בברכה,.Mishel - מנהל כסף ברשת.
מה עדיף יותר לפתוח אתר בעיברית או באנגלית איפה נהייה יותר כניסות לאתר ?
כמה כסף צריך להשקיע בקידום האתר על מנת כשאתר נהייה חזק?
בלוגר זה אחלה דבר, אני מעצב שם אתר איך שבא לי,
יש אלפי תבניות עיצוב מוכנות, משנה אותן לפי הצורך.
מוסיף את הדומיין שלי בקלות, בקיצור איחסון חינם.
בפעם האחרונה שהיה לי אתר בבלוגר זה לא נגמר טוב.
משהו בן של 1000 זונות פרץ לי לGmail מחק לי הכל ..כל מה שמקושר לחשבונות גוגל.. עשה מחיקת כללית של החשבון
אני כזה בבוקר מתחבר למייל פתאום אני קולט החשבון נסגר בדקתי יוטיוב הכל נמחק בדקתי את הבלוגים הם נמחקו
אחרי שפתחתי מליון פוסטים בפורום המסריח שלהם זה היה באותו יום לקח להם כל כך הרבה זמן להגיב והם אמרו שאי אפשר לשחזר את מה שהיה במשתמשים כי עבר הרבה זמן (הזמן הזה עבר כי לקח להם לענות כמה ימים!!)
ונמחק לי הבלוג מזל שהיה לי גיבוי לחלק ממנו ...
בקיצור היה לי סירטון ביוטיוב של משהו מבי4 שהייתי מרוויח רק ממנו את ה2-5 ואפילו 10 דולר ביום שהזרים לי 3000-4000 כניסות ביום ובטח שרציתי יותר כסף אז הכנסתי לבלוג כמה פרסומות של smowtion שמהם הרווחתי עוד 5-12 דולר ביום (היו מלא לידים)
וככה זה נגמר אם זה לא היה קורא הייתי עכשיו עשיר בעוד כמה מאות דולרים...
זה מה שאני שונא במערכות של גוגל עדיף להשקיע באיכסון שעולה 30 דולר לחודש (יש לי איכסון תותח ipage) בלי בעיות אנלימיט בהכל
ועוד דומיין 5 דולר .. ולהתקין מערכת וורדפרס פשוטה ויש אלפי תבניות חינמיות ...
ופותח האשכול לפי איך שאתה כותב אני רואה שאין לך מושג בדברים האלו בשיט...ממליץ לך לקרוא על זה קצת באינטרנט ...