לפני שבועיים אני וחבר שלי עשינו את זה ..כמו כל דבר טבעי ירד דם, אבל לא בכמות ..פעם שנייה עשינו את זה באותן התנוחות שעשינו פעם שעברה אבל בלי דם , פעם שלישית כשעשינו את זה ..ירד דם בכמות גדולה מאוד והפעם שינינו תנוחה , מה כל הדם הזה ?
תודה על העזרה![]()
לפני שבועיים אני וחבר שלי עשינו את זה ..כמו כל דבר טבעי ירד דם, אבל לא בכמות ..פעם שנייה עשינו את זה באותן התנוחות שעשינו פעם שעברה אבל בלי דם , פעם שלישית כשעשינו את זה ..ירד דם בכמות גדולה מאוד והפעם שינינו תנוחה , מה כל הדם הזה ?
תודה על העזרה![]()
|
|
זה כאב מאד?
דם במהלך קיום יחסי מין (למעט דם שמקורו בקריעת קרום הבתולים) אינו נורמלי. עלייך לפנות לרופא לבחון את הגורמים לכך.
אפשר לקבל ממני ייעוץ דיסקרטי בהודעה פרטית בנושאים: גיל ההסכמה, גודל הפין, קונדומים וחומרי סיכה, אוננות, אורגזמה, נוזל זרע, פצעים ומחלות מין, הומוסקסואליות וכדומה. נא לציין גיל ומין.
וגם, תמצאו הרבה מידע באנציקלופדיה למיניות: http://www.wikisex.co.il
באיזה תנוחה עשיתם? יכול להיות שהזווית בתנוחה המסוימת (הראשונה) לא היתה מספיקה בשביל לקרוע לגמרי את הקרום, ומה שנוצר זה חתך קטן וכששיניתם כל הקרום נקרע לגמרי. בכל מקרה אל תשללי את האפשרות של רופא.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
שמעתי על מקרים כאלו, יכול להיות שקרום הבתולין נקרע לגמרי לדעתי תחכי עם הרופא ואם בפעמיים הבאות שתעשו את זה ימשיך לך הדימום אז תפני לרופא.
לי היה דימום ב3 פעמים הראשונות שעשיתי את זה ולאחר מכן הדימום פסק