נגמר לי הסילבר ואני צריך לשדרג אז שמתי על 0% יומיים ככה עד שהצטבר לי מספיק לקנות סילבר ב10$
איך אני משתדרג עכשיו?
יש דרך לקנות דרך זיק? או צריך להוציא קודם לSTP ?
שאני לוחץ על Upgrade Now
אני רואה שיש רק Gold ודאימונד אין סילבר משום מה.
מה לעשות?
נגמר לי הסילבר ואני צריך לשדרג אז שמתי על 0% יומיים ככה עד שהצטבר לי מספיק לקנות סילבר ב10$
איך אני משתדרג עכשיו?
יש דרך לקנות דרך זיק? או צריך להוציא קודם לSTP ?
שאני לוחץ על Upgrade Now
אני רואה שיש רק Gold ודאימונד אין סילבר משום מה.
מה לעשות?
|
|
כשיהיה לך מספיק כסף ב"Cash Avilable" תלחץ על זה, אתה תועבר לעמוד חדש ואז ישאלו כמה תרצה להעביר, תעביר את הסכום שאתה צריך.
עכשיו תחזור לעמוד הראשי ותכנס ל "subscription payment report and make a payment", אחרי שנכנסת אתה אמור לראות את ה10$ האלו שהעברת קודם, עכשיו תלחץ על "Click Here to make apayment" ואז תשלם על הסילבר שלך, במידה ולא מופיע לך כלום אז זה בסדר, זה אומר שאתה עוד לא צריך לשלם.
מקווה שעזרתי
תודה אחי אבל בשלב האחרון תראה מה כתוב לי:
Manual Subscription Payment Form
You became a Silver Subscriber on 4/27/2012.
The following subscription payments are due:
Your Renewal On 5/27/2012.
Your monthly renewal amount for this subscription is $10.00.
Your Renewal On 6/27/2012.
Your monthly renewal amount for this subscription is $10.00.
וכתוב מצד ימין פעמיים PAY THIS NOW
איזה מהם לשלם? את התחתון או העליון? וזה סימן שאני צריך עכשיו לשלם? כי נגמר הסילבר כבר?
תודה רבה על העזרה אחי מעריך את זה
כן, עד ה-27 לחודש הזה, אתה צריך לשלם על הסילבר פשוט ואחרי ה-27 תראה שתצטרך לשלם, אבל יש לך זמן של חודש לשלם.
אם יש לך 11$ אתה יכול לשלם רק על חודש אחד, אבל בכל זאת אתה תצטרך לשלם בסופו של דבר על שניהם.
ואל תדאג זה לא יקרה, שתצטרך לשלם פעמיים כמו עכשיו פשוט היה להם דיליי כמו ששמת לב ולא הייתה צריך לשלם במשך תקופה גדולה אז עכשיו הם רוצים שתשלם על מה שהשתמשת.
בהצלחה.
תאכלס אתה יכול גם ללכת על 50% - 50% לבנתיים עד שתשיג 10$ ואז לחזור ל100%..
לא חייב 0% או 100% ...
![]()