לשניצל שלי, שלוש פינות, שלוש פינות לשניצל שני - לולא היו לו שלוש פינות, לא היה זה השניצל שלי!
****** שלי, שלוש פינות, שלוש פינות לשניצל שני - לולא היו לו שלוש פינות, לא היה זה השניצל שלי!
****** ***, שלוש פינות, שלוש פינות לשניצל שני - לולא היו לו שלוש פינות, לא היה זה השניצל שלי!
****** ***, **** פינות, שלוש פינות לשניצל שני - לולא היו לו שלוש פינות, לא היה זה השניצל שלי!
****** ***, **** *****, שלוש פינות לשניצל שני - לולא היו לו שלוש פינות, לא היה זה השניצל שלי!
****** ***, **** *****, **** פינות לשניצל שני - לולא היו לו שלוש פינות, לא היה זה השניצל שלי!
****** ***, **** *****, **** ***** לשניצל שני - לולא היו לו שלוש פינות, לא היה זה השניצל שלי!
****** ***, **** *****, **** ***** ****** שני - לולא היו לו שלוש פינות, לא היה זה השניצל שלי!
****** ***, **** *****, **** ***** ****** *** - לולא היו לו שלוש פינות, לא היה זה השניצל שלי!
****** ***, **** *****, **** ***** ****** *** - **** היו לו שלוש פינות, לא היה זה השניצל שלי!
****** ***, **** *****, **** ***** ****** *** - **** *** לו שלוש פינות, לא היה זה השניצל שלי!
****** ***, **** *****, **** ***** ****** *** - **** *** ** שלוש פינות, לא היה זה השניצל שלי!
****** ***, **** *****, **** ***** ****** *** - **** *** ** **** פינות, לא היה זה השניצל שלי!
****** ***, **** *****, **** ***** ****** *** - **** *** ** **** *****, לא היה זה השניצל שלי!
****** ***, **** *****, **** ***** ****** *** - **** *** ** **** *****, ** היה זה השניצל שלי!
****** ***, **** *****, **** ***** ****** *** - **** *** ** **** *****, ** *** זה השניצל שלי!
****** ***, **** *****, **** ***** ****** *** - **** *** ** **** *****, ** *** ** השניצל שלי!
****** ***, **** *****, **** ***** ****** *** - **** *** ** **** *****, ** *** ** ****** שלי!
****** ***, **** *****, **** ***** ****** *** - **** *** ** **** *****, ** *** ** ****** ***!