קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 13:03
  2. אסף למה אתה לא עונה ?! :|
    על ידי Ch3MiCaL בפורום אלקטרונית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 20:29
  3. "אבא שלו, תראה כמה אתה חסר לו"
    על ידי Ravid בפורום דיבורים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 17:03
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 00:46
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 42

ממה אתה מפחד? - עמוד 2

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

חוק ניוטון זוהי מטפורה ידועה מאוד בעולם הפיקאפ לפחד הגישה המפורסם, אגב.

לתפוח קשה מאוד ליפול מהעץ, אך כשהוא נופל - הוא נופל בעוצמה!
    (יחסית אליו כמובן).

לגבר קשה מאוד ליזום פעולה, אך כשהוא יוזם אותה, הוא יוזם אותה בעוצמה (או מצליח בה בעוצמה).

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    חוק ניוטון זוהי מטפורה ידועה מאוד בעולם הפיקאפ לפחד הגישה המפורסם, אגב.

לתפוח קשה מאוד ליפול מהעץ, אך כשהוא נופל - הוא נופל בעוצמה!
    (יחסית אליו כמובן).

לגבר קשה מאוד ליזום פעולה, אך כשהוא יוזם אותה, הוא יוזם אותה בעוצמה (או מצליח בה בעוצמה).
    אהבתי תודה. אני אוהב לקחת חוקים אוניברסלים ולהוריד אותם לחיים.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

אני חושב שזו שאלה מאוד אינדיבידואלית.
    בכל זאת, פסיכולוגים טוענים שאדם נולד רק עם שני פחדים "טבעיים": פחד גבהים ופחד מרעש.
    כל שאר הפחדים נרכשים מהסביבה "האיכותית" שאנחנו גדלים בה מילדותנו המוקדמת.

חבל שהפחד הכי גדול של אנשים הוא לא להגשים את הייעוד שלהם בחיים ולא לממש את מלוא הפוטנציאל שיש בכל אחד מאיתנו.
    אם זה היה המצב, העולם היה פשוט נפלא...

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

הפחד שלי? לעשות טעות שאין עלייה גומלין. לעשות מעשה לבן אדם שאחרכך הוא לעולם לא יוכל להסתכל לי בעיניים.

כמו למשל לנהוג ברכב עם כמה נוסעים, ולהיות זה שגרם או שלא עשה את כל כולו, כל מה שהוא יכול כדי לעצור תאונת דרכים ולגרום למוות של כולם.

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אני כרגע ישאיר את מה שיש לי להגיד בשביל שאחרים גם יביעו את הדעות שלכם.
    אבל רק כדי להוסיף קצת לדיון,הנה פחד שהייתי רוצה שתחשבו ותדונו עליו,פחד מהמוות.
    פחד מהמוות הוא גם פחד מהלא נודע,אתה לא יודע איך אתה תמות,מה יקרה אחריי המוות ולאן אתה תלך,ומתי אתה תמות,אתה אולי גם לא רוצה למות,ומי זה נובע פחד מהמוות.
    אם אתה לא מפחד מהמוות,אתה לא מפחד מכלום,נכון או לא נכון?
    למה?
    אני חושב שהפחד מהמוות הוא לא אצל כולם. למשל בן אדם בודד, או אחד שמתקשה ממש ממש מבחינה חברתית לא יפחד מהמוות.
    למה?
    כי לדעתי הפחד מהמוות הוא בעצם לא פחד שאתה מפחד על עצמך, אולי בתת מודע אתה מפחד שאחרים יסבלו ממותך, יצטערו על כך.
    אבל אם אתה חי למשל על אי בודד - לא אכפת לך למות. כי אין מי שיהיה אכפת לו מזה, אין לך מה להפסיד או להרוויח.
    אני לא אומר שאתה רוצה למות במקרה כזה, אלא רק אתה לא מייחס חשיבות למוות ולא מפחד מהמוות.
    זה רק דעתי.
    בני אדם שחיים בחברה מפחדים למות בגלל החברה, וגם מפחדים לסבול לפני המוות.

משתמש ותיק האוואטר של Mr. Bean
    שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ
    חכם יודע מה שהוא אומר , טיפש אומר מה שהוא יודע.

ציטוט נכתב במקור על ידי noamXD צפיה בהודעה
    אני חושב שהפחד מהמוות הוא לא אצל כולם. למשל בן אדם בודד, או אחד שמתקשה ממש ממש מבחינה חברתית לא יפחד מהמוות.
    למה?
    כי לדעתי הפחד מהמוות הוא בעצם לא פחד שאתה מפחד על עצמך, אולי בתת מודע אתה מפחד שאחרים יסבלו ממותך, יצטערו על כך.
    אבל אם אתה חי למשל על אי בודד - לא אכפת לך למות. כי אין מי שיהיה אכפת לו מזה, אין לך מה להפסיד או להרוויח.
    אני לא אומר שאתה רוצה למות במקרה כזה, אלא רק אתה לא מייחס חשיבות למוות ולא מפחד מהמוות.
    זה רק דעתי.
    בני אדם שחיים בחברה מפחדים למות בגלל החברה, וגם מפחדים לסבול לפני המוות.
    אני לעולם לא פחדתי מהמוות,הפוך תמיד שאלתי מה קורה אחריו, תמיד הייתה בי קיימת השאלה אם אני באמת צודק, תמיד קיוויתי שאני אמות ותהיה לי סוף סוף מנוחה מהמחשב,לימודים,חברה וכל החיים.
    שהייתי ממש קטן אבא שלי העלה אותי לארובה בחברת חשמל "אורות רבין" ד"א היא בגובה 300 מטר.
    וכמובן ישר פחדתי וביקשתי לרדת (המעלית זה הקטע הכי מפחיד כי היא סורגים ואתה רואה את כל הדרך למעלה ולמטה וזה לוקח 7 דקות)
    ובאותו יום הוא אמר לי שאם ניפול ישר נמות ולא נסבול ואז הוא אמר לי את המשפט שאני חי עליו "אל תפחד מהפחד".
    לדעתי זה מאוד נכון המשפט הזה.

ולנושא:
    הפחד הכי גדול שלי זה הסבל,אני מפחד יותר מכל מהסבל.

שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ

בטעות..
    נערך לאחרונה על ידי Mr. Bean; 09-07-2012 בשעה 00:14.

שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי כיפה בוי צפיה בהודעה
    אני לעולם לא פחדתי מהמוות,הפוך תמיד שאלתי מה קורה אחריו, תמיד הייתה בי קיימת השאלה אם אני באמת צודק, תמיד קיוויתי שאני אמות ותהיה לי סוף סוף מנוחה מהמחשב,לימודים,חברה וכל החיים.
    שהייתי ממש קטן אבא שלי העלה אותי לארובה בחברת חשמל "אורות רבין" ד"א היא בגובה 300 מטר.
    וכמובן ישר פחדתי וביקשתי לרדת (המעלית זה הקטע הכי מפחיד כי היא סורגים ואתה רואה את כל הדרך למעלה ולמטה וזה לוקח 7 דקות)
    ובאותו יום הוא אמר לי שאם ניפול ישר נמות ולא נסבול ואז הוא אמר לי את המשפט שאני חי עליו "אל תפחד מהפחד".
    לדעתי זה מאוד נכון המשפט הזה.

ולנושא:
    הפחד הכי גדול שלי זה הסבל,אני מפחד יותר מכל מהסבל.
    זה בעצם לא חכמה גדולה להגיד שאתה פוחד מהסבל, כי אין מישהו שלא.

שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי noamXD צפיה בהודעה
    זה בעצם לא חכמה גדולה להגיד שאתה פוחד מהסבל, כי אין מישהו שלא.
    אבל אני לא פוחד מהמוות.

שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי כיפה בוי צפיה בהודעה
    אבל אני לא פוחד מהמוות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

יש לי גם פחד שאני רוצה להעלות לדיון . זה פחד שצריך לחשוב עליו לפני שמודים שהוא קיים בכלל . פחד תת-מודע שכזה . הפחד ממצוינות .
    מה אם הפחד העמוק ביותר שלנו זה להיות יותר טובים ? מה אם צניעות זה סתם מילה שמונעת מאיתנו להתקדם ?
    למה אם רוב האנשים אומרים שהם שואפים למצוינות , הם לא נלחמים בשיניים כדי להשיג אותה . אנחנו לא חיים בחברה ששואפת למצוינות וזה עובדה .
    יצביע (וירטואלית) מי שחינכו אותו מגיל קטן ש"מיוחד" זה דבר חיובי בסך הכל . שכדאי לך להיות שונה מכולם . את מי לימדו לפתח עמוד שדרה מול החברה בהקשר של מימוש הפוטנציאל שיש בו ?
    עד כמה בגני ילדים אתם חושבים שמפתחים את המושג "אסוציאציה" אצל ילדים ? לא יותר מידי . מעניין למה הרבה ישראלים מעורבים/מצליחים בתחום הסטרט-אפ . מה שונה בינינו ובין כל העולם ? שלישראלים יש "יותר ביצים" מבחינה כלכלית ? זה החוצפה הישראלית במיטבה וזה מצליח , אותם חבר'ה מאמינים מכל הלב במוצר שהם מביאים והולכים עם זה עד הסוף , גם במחיר כישלון צורם .
    מה אם תומס אדיסון היה מקשיב לאותו מורה שאמר לו שהוא טיפש מידי כדי ללמוד וכדאי לו לעסוק בתחום שהוא יצליח בו יותר בזכות ה"האישיות הנעימה שלו" ?
    I rest my case . נסיים בציטוט שאתם בטח מכירים מהסרט "המאמן קרטר" (או מהנאום של נלסון מנדלה) .

"הפחד העמוק ביותר שלנו הוא לא שמא אנחנו חלשים מדי. הפחד העמוק ביותר שלנו הוא שאנחנו בעלי עוצמה שמעל לכל שיעור. זה האור שבנו לא האפלה שבתוכנו שמפחיד אותנו יותר מכול. אנחנו שואלים את עצמנו, איזה זכות יש לי להיות מבריק, יפהפה, מוכשר ואהוב? למען האמת, איזה זכות יש לכם לא להיות? אתם ילדיו של אלוהים. כשאתם בוחרים לשחק בקטן אתם לא משרתים את העולם. אין שום דבר נאור בצמצום האישיות שלנו כדי שאחרים לא ירגישו חסרי ביטחון. נולדנו כדי לממש את הקסם האלוהי הגלום בנו. הוא לא גלום רק בחלק מאיתנו, כל אחד מאתנו נושא את הקסם הזה בתוכו. כאשר אנחנו נותנים לאור הפנימי שלנו לזרוח אנחנו מעניקים, בלי מודע, רשות לאחרים לעשות כמונו. כשאנחנו משתחררים מהפחדים שלנו, הנוכחות שלנו משחררת אחרים." (מריאן וילאמסון)

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי player1 צפיה בהודעה
    יש לי גם פחד שאני רוצה להעלות לדיון . זה פחד שצריך לחשוב עליו לפני שמודים שהוא קיים בכלל . פחד תת-מודע שכזה . הפחד ממצוינות .
    מה אם הפחד העמוק ביותר שלנו זה להיות יותר טובים ? מה אם צניעות זה סתם מילה שמונעת מאיתנו להתקדם ?
    למה אם רוב האנשים אומרים שהם שואפים למצוינות , הם לא נלחמים בשיניים כדי להשיג אותה . אנחנו לא חיים בחברה ששואפת למצוינות וזה עובדה .
    יצביע (וירטואלית) מי שחינכו אותו מגיל קטן ש"מיוחד" זה דבר חיובי בסך הכל . שכדאי לך להיות שונה מכולם . את מי לימדו לפתח עמוד שדרה מול החברה בהקשר של מימוש הפוטנציאל שיש בו ?
    עד כמה בגני ילדים אתם חושבים שמפתחים את המושג "אסוציאציה" אצל ילדים ? לא יותר מידי . מעניין למה הרבה ישראלים מעורבים/מצליחים בתחום הסטרט-אפ . מה שונה בינינו ובין כל העולם ? שלישראלים יש "יותר ביצים" מבחינה כלכלית ? זה החוצפה הישראלית במיטבה וזה מצליח , אותם חבר'ה מאמינים מכל הלב במוצר שהם מביאים והולכים עם זה עד הסוף , גם במחיר כישלון צורם .
    מה אם תומס אדיסון היה מקשיב לאותו מורה שאמר לו שהוא טיפש מידי כדי ללמוד וכדאי לו לעסוק בתחום שהוא יצליח בו יותר בזכות ה"האישיות הנעימה שלו" ?
    I rest my case . נסיים בציטוט שאתם בטח מכירים מהסרט "המאמן קרטר" (או מהנאום של נלסון מנדלה) .

"הפחד העמוק ביותר שלנו הוא לא שמא אנחנו חלשים מדי. הפחד העמוק ביותר שלנו הוא שאנחנו בעלי עוצמה שמעל לכל שיעור. זה האור שבנו לא האפלה שבתוכנו שמפחיד אותנו יותר מכול. אנחנו שואלים את עצמנו, איזה זכות יש לי להיות מבריק, יפהפה, מוכשר ואהוב? למען האמת, איזה זכות יש לכם לא להיות? אתם ילדיו של אלוהים. כשאתם בוחרים לשחק בקטן אתם לא משרתים את העולם. אין שום דבר נאור בצמצום האישיות שלנו כדי שאחרים לא ירגישו חסרי ביטחון. נולדנו כדי לממש את הקסם האלוהי הגלום בנו. הוא לא גלום רק בחלק מאיתנו, כל אחד מאתנו נושא את הקסם הזה בתוכו. כאשר אנחנו נותנים לאור הפנימי שלנו לזרוח אנחנו מעניקים, בלי מודע, רשות לאחרים לעשות כמונו. כשאנחנו משתחררים מהפחדים שלנו, הנוכחות שלנו משחררת אחרים." (מריאן וילאמסון)

אני אהבתי כל תגובה ותגובה פה.
    היו פה כמה משפטים יפים שאהבתי וכל תגובה מוערכת.
    אני כרגע די איבדתי את השלווה שלי בגלל שטויות שעשיתי עם חברים,אבל אני מבטיח להתייחס לכל תגובה כשאני יחזור לעצמי.

תודה לכולם,ויום טוב

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

כמו שרוזוולט אמר "אין ממה לפחד אלא מהפחד עצמו" הפחד עצמו הוא הדבר המפחיד ביותר שיש.
    לכל בנאדם יש פחדים אחרים ויש דברים מפחידים יותר ומפחידים פחות אבל כולם נכנסים תחת אותה התחושה וההרגשה הזאת של הפחד.
    צריך לראות את הפחד בתור הפחד הגדול ביותר שלנו ולהתמודד איתו עצמו, כי הפחד הוא בסה"כ תחושה ועצם העובדה שאנחנו נותנים לתחושה הזאת לשבש לנו את שדה הראייה פוגעת בנו וגורמת לפחד להיהפך לממשי.

כולנו, כולל אני, חכמים בדיבורים.
    אבל מה לגבי מעשים?

שתפו בעצות להתגברות על הפחדים שבחיינו...

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי עומרי כהן צפיה בהודעה
    כולנו, כולל אני, חכמים בדיבורים.
    אבל מה לגבי מעשים?

שתפו בעצות להתגברות על הפחדים שבחיינו...
    אני מאמין שהפחד הכי גדול של בנאדם הוא מהמוות.
    מי שמפחד מהמוות,מפחד מהחיים.

מה לעשות כדי להתגבר עליו?תעמוד מולו,תן לו להיות בך.
    תשתמש בו.
    חייה את הרגע,כי לא ראית מחר,והאתמול כבר לא קיים יותר.

חיים רק פעם אחת.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,548 | הודעות: 8,200,141 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect