האם זה על-מנת לפתח גוף יפה שימשוך בחורות יפות?
האם זה על-מנת להיות תכל'ס חזקים יותר?
האם זה על-מנת לשמור על הבריאות?
או שמא כל הסיבות?
|
|
כל הסיבות יכולות להיות תשובה. שאני התחלתי בהתחלה אני זוכר שאמרתי לעצמי בשביל הבחורות, בשביל שאף פעם לא יבוא לי איזה ערסוואת בפוזה כדי להרביץ לי, וכדי שלא אכנס לדיכאונות חוזרות ונשנות.
הסיבה האמיתית שלפי דעתי כולם עושים כושר זה בשביל אהבה, וכבוד. - אהבה מצד הבחורה, וכבוד משאר בני האדם.
אנשים תמיד ירצו להוכיח משהו שאנשים תמיד אמרו שהם לא יכולים, וכושר הוא אחד מהמפתחות שפותחות דלת לכל דבר בחיים מבחינת המשמעת.
מתאמן SS/CrossFit כבר 3 שנים..
אני מאמין שכושר הוא המפתח להכל, כל מה שחלמת להשיג אי פעם יופיע יחד עם הכושר.
לא מאמין? נסה אותי...
כשהתחלתי פשוט רציני לבנות שרירים כי היה לי גוף של נמושה, אבל שבאתי למכון התחלתי לריב עם אנשים היה אחד שרציתי לזרוק עליו ת'פלטה כמו צלחת מעופפת.
בסוף פרשתי בגלל בעיות כלכליות בבית ובגלל האליטיסטים במכון.. האלה עם הרגליים של בחורה.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
ת'אמת זה בא עם כל הסיבות ביחד, עבורי להתאמן זה משהו שמעורר אותי, מעניק לי אנרגיה, חינויות, שיפור והתפתחו ת בחיים. אחרי אימון אני תמיד מרגיש יצירתי, מלא אנרגיה ויש לי חשק לדבר עם אנשים, ולעבוד בעבודה שאני אוהב. זה יוצר לי הרגשה טובה ואנרגיות מטורפות שאני נהנה מזה. בעקרון זה סיבה העיקרית, בגדול אני אוהב להתאמן ולהיות בריא, זה בגלל הרגשה נפלאה שאתה נהנה מהגוף שלך, מבריאות שלך, שיש לך הרגלים טובים, בתזונה ועוד'.
וגם כושר כפי שציין NL, שזה פותח לך דברים בחיים, יותר מודעות, משמעת עצמית, וגם מעניק לך איזה אפשרות להתפתח גם בתחומים אחרים, כי אתה מבין שאתה יכול ליצור ולעשות שינוי בעצמך ובסביבה שלך, זה מה שנותן לך יותר חשק ומוטיבציה גם להתפתח ולהיות יותר טוב בתחומים אחרים כמו בעבודה, בחורות ועוד.'
אני בשביל כול הסיבות וכולם כאן אין אחד שלא רוצה להתאמן שהגוף שלו יראה יותר טוב שבחורות ימשכו אליו אין אחד שלא רוצה להיות קצת יותר חזק שהוא בצרה וגם בשביל הבריאות להיות בכושר ולא להיות מנוון!
תכלס זה בשביל להיות יותר חזק (בגלל זה בחרתי דווקא MMA)
ובשביל לנסות לפתח גוף כדי להראות יותר טוב...
פחות לקטע של להיות חזק. אני לא מתאמן כדי להרביץ לאנשים..
יותר בריאות ולהיראות טוב..![]()
צבא לנסות להגיע ליחידה טובה בינתיים אין תוצאות ואני עוד חצי שנה מתגייס קצת פחות
אני מתאמן בשביל הכוח והבריאות בעיקר![]()
המטרה העיקרית שאני מתאמין הרבה בחדר כושר היא שאני רוצה לחטב את הגוף שלי ולהגיע למטרה מאוד גבוהה ששמתי לעצמי.
אבל אני לא מתאמן רק בשביל להראות טוב אלא גם בשביל לשמור על אורך חיים בריא, שזה אומר - לאכול נכון, להיות במשקל הנכון, למנוע מחלות כאלה ואחרות. וכל המודעות שלשמור על אורח חיים בריא עלתה לי במיוחד כשאמרו לי שיש לי כלסטרול והסבירו לי מזה ואיך זה בדיוק מסכן את הגוף.
תגידי לי תגידי מה ממני את רוצה רוצה אלייך שוב ילדה ויש לי בשביל מה נכון שלא הייתי לך הגבר שכבש חכי לי את עוד רגע קט הלב שלי חלש....
תאמת! אני התחלתי להתאמן בגלל בחורות! ורק בגלל בחורות! כי הבנתי שבחורות אוהבות קוביות! ובקיץ! כמו שזה נקרא! תקופת הקוביות! בים, עיניינים סחבאקים! אבל עכשיו, ישלי חברה, אז העניין של הבנות, הסרתי אותו מראשי, אני מתאמן עכשיו בשביל בריאות, ומראה גוף יפה וסקסי..ושאני אוכל להגן על עצמי כשצריך! זה הכל
![]()
בהתחלה זה היה בשביל להרזות אחר כך כבר רציתי לבנות גוף ברור שגם בשביל בנות אבל אחר כך זה נהיה פשוט כיף והרגל וחוץ מזה זה גם בריא
ולא לוקח ממש הרבה זמן אז למה לא להמשיך D:
אני מתאמן בשביל להיות בריא, ולהתחבר לילד שבי. בעצם הרצון עז שלי לחזור לילדות, מלא חיים, חיוניות, אנרגיה, יצירתיות, וערנות מדי יום.
גוף, נפש ורוח - BodyMindSpirit.co.il, על תזונה נכונה, כושר גופני, ואורח חיים בריא.
לשמור על הבריאות ולהיות חזק![]()